7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιρλανδία - Αζερμπαϊτζάν

Προϊστορία

9/10/2021 ΑζερμπαϊτζάνΙρλανδία 0 - 3
4/9/2021 ΙρλανδίαΑζερμπαϊτζάν 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 559,588 82.6%
X
€ 59,225 8.7%
2
€ 58,820 8.7%
Over
€ 20,365 19.8%
Under
€ 82,512 80.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

38 ψήφοι:

Κατηφόρισε ο άσος

Κατηφόρισε ο άσος

Η Ιρλανδία που έχασε μέσα από τα χέρια της το παιχνίδι με την Πορτογαλία, υποδέχεται το Αζερμπαϊτζάν με στόχο τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο. Χωρίς βαθμό και οι Αζέροι, που προέρχονται από άσχημη ήττα στο Λουξεμβούργο.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν κατάφερε να φύγει ούτε με το βαθμό από την έδρα της Πορτογαλίας (2-1) παρότι προηγούνταν με 0-1 έως το 88’. Με τον Μπαζούνου να κατεβάζει ρολά (έπιασε πέναλτι του Ρονάλντο στο ξεκίνημα) και τον Ίγκαν να σκοράρει στο 45’ από στατική φάση, βρέθηκε «αγκαλιά» με τεράστιο τρίποντο στο Αλγκάρβε, αλλά «πληγώθηκε» δις από τον Ρονάλντο στο φινάλε (89’, 90+6’) και γύρισε με άδεια χέρια στο Δουβλίνο.

Δεν έχει βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές (0-0-3) και πλέον ψάχνει θαύμα. Υπενθυμίζεται ότι στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 3-2 στην Σερβία, ενώ ακολούθησε η καταδικαστική ήττα με 1-0 από το Λουξεμβούργο στην έδρα της. Στα 15 τελευταία έχει μόλις μια νίκη (1-7-7), αυτή στο φιλικό του Ιουνίου με την Ανδόρα (4-1).

Ακολουθούν τα δύο εντός έδρας με Αζερμπαϊτζάν (4/9) και Σερβία (7/9), όπου θέλει το 2x2 εάν θέλει να μείνει ζωντανή στη μάχη για την 2η θέση (στο -7 από την Σερβία). Υπάρχει απογοήτευση από τον τρόπο που χάθηκαν οι βαθμοί στην Πορτογαλία, αλλά η εμφάνιση της ομάδας ήταν η καλύτερη με τον Κένι στον πάγκο της.

Εν όψει του σημερινού, ο ομοσπονδιακός τεχνικός έθεσε ως στόχο μόνο τη νίκη, ενώ στάθηκε στην επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες: «Θέλουμε να παίξουμε με ένταση, είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας. Είναι πολύ σημαντικό να το πανηγυρίσουμε μπροστά στον κόσμο μας. Έχουμε μεγάλη επιθυμία γι’ αυτό και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Διαθέσιμοι ο φορμαρισμένος φορ Ρόμπινσον (Γουέστ Μπρομ) και ο μέσος Μπρόνι (Πρέστον) οι οποίοι έχασαν το προηγούμενο λόγω καραντίνας. Αντίθετα παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών/κορωνοϊού ο έμπειρος φορ Λονγκ (Σαουθάμπτον), οι στόπερ Ο’ Σι (Γουέστ Μπρομ), Κόλινς (Μπέρνλι), Γουίλιαμς (ΛΑ Γκάλαξι), ο μπακ Στίβενς (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), οι μέσοι ΜακΚάρθι (Σέλτικ), Νάιτ (Ντέρμπι), Ογκμπένε (Ρόδεραμ) και ο εξτρέμ Ο’ Ντάουντα (Μπρίστολ Σίτι).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Κέλεχερ (Λίβερπουλ), Μπαζούνου (Γουέστ Μπρομ), Τράβερς (Μπόρνμουθ)

Αμυντικοί: Κόουλμαν (Εβερτον), Ντόχερτι (Τότεναμ), Ντάφι (Μπράιτον), Ιγκαν (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Ο’ Σι (Γουέστ Μπρομ), Μάνινγκ (Σουόνσι), ΜακΛιν (Γουίγκαν), Ομομπαμιντέλε (Νόριτς), Κόλινς (Μπέρνλι)

Μέσοι: Κάλεν (Αντερλεχτ), Χέντρικ (Νιουκάστλ), Χάριχεϊν (Αστον Βίλα), Αρτερ (Νότιγχαμ Φόρεστ), ΜακΓκραθ (Σεντ Μίρεν), Μολούμπι (Μπράιτον)

Επιθετικοί: Κόνολι (Μπράιτον), Κόλινς (Κάρντιφ), Χόργκαν (Γουίκομπ), Ιντάχ (Νόριτς), Πάροτ (ΜΚ Ντονς), Λονγκ (Σαουθάμπτον), Κέρτις (Πόρτσμουθ)ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ

Ταξίδεψε στο Λουξεμβούργο την Τετάρτη με στόχο να πάρει τους πρώτους του βαθμούς αλλά γνώρισε την ήττα με 2-1. Άσχημη εμφάνιση στο πρώτο μέρος, όπου βρέθηκε πίσω με 2-0 (8’, 28’ πεν.), ανέβηκε κάπως στην επανάληψη και μείωσε στο 67’ με τον Μακχμούντοβ, ενώ πίεσε ασφυχτικά για το 2-2, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Δεν έχει βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές (0-3-3), αφού στα πρώτα δύο παιχνίδια ηττήθηκε από τα δύο φαβορί του ομίλου, Πορτογαλία (0-1 εκτός) και Σερβία (1-2 εντός).

Μεγάλη γκρίνια έφερε στον κόσμο η ήττα στο Λουξεμβούργο, ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντε Μπιάζι βρίσκεται πλέον υπό έντονη πίεση. «Ερχόμαστε εδώ μετά από ένα δύσκολο αποτέλεσμα. Παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Κόντρα στην Ιρλανδία πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Όλες οι ομάδες στο γκρουπ είναι από πάνω μας στη βαθμολογία της UEFA αλλά δε δίνουμε σημασία. Μετά από κάθε ήττα, υπάρχει το αίσθημα της αντίδρασης. Είναι σαν να έχεις χτυπηθεί στο πρόσωπο και να θες να ανταποδώσεις. Όμως κόντρα στην Ιρλανδία πρέπει να το κάνουμε με οξυδέρκεια», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς «φρέσκα» προβλήματα. Σταθερά εκτός λόγω κορωνοϊού ο αμυντικός Μαμάντοβ (Καραμπάγκ). Ντεμπούτο έκανε ο Κροάτης επιθετικός χαφ Όζομπιτς που πήρε υπηκοότητα.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Μαχαμανταλίγεφ (Καραμπάκ), Γιανάτοφ (Ζίρα), Μπαϊράμοφ (Σουμγκαγίτ)

Αμυντικοί: Μεντβέντεφ (Καραμπάκ), Χαλιλτζάντε (Ζίρα), Κρίβοτσιουκ (Βίσλα Πλοκ), Χουσεϊνόφ (Καραμπάκ), Μουσταφατζάντε (Καραμπάκ), Σαλαχλί (Κέσλα), Μπαντάλοφ (Σουμγκαγίτ), Χαγκβερντί (Σουμγκαγίτ), Τάσκιν (Ζίρα)

Μέσοι: Γκαράγιεφ (Καραμπάκ), Αλασκάροφ (Μπούρσασπορ), Μαχμούντοφ (Νέφτσι Μπακού), Ιμπραχιμλί (Καραμπάκ), Σαντίκοφ (Σουμγκαγίτ), Μουσταφάγεφ (Σαμπάχ), Μπαϊρόμφ (Καραμπάκ), Όζομπιτς (Καραμπάκ)

Επιθετικοί: Σεϊντάγεφ (Καραμπάκ), Εμρελί (Λέγκα Βαρσοβίας), Γκορμπάνι (Σουμγκαγίτ), Νουρίγεφ (Κόλος Κοβαλίβκα), Αχμεντζάντε (Μινάι)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μπορεί η Ιρλανδία να μην πήρε εν τέλει βαθμό στην Πορτογαλία αλλά η εμφάνιση της έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο. Η ομάδα του Κένι ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο και είναι το φαβορί απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν το οποίο επίσης δεν έχει βαθμό και προέρχεται από άσχημη ήττα στο Λουξεμβούργο. Το θέμα είναι ότι ο άσος από το 1.82 που άνοιξε έπεσε πλέον στο 1.53-1.57 και δεν υπάρχει κάποια αξία. Ζορίζονται στο γκολ οι γηπεδούχοι αλλά βρίσκουν απέναντι τους μια ομάδα που σπάνια κρατάει το μηδέν. Το περιμένουμε στο όριο Under-Over, το 2-3 γκολ μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 1ος όμιλος
  3 Ιρλανδία 8 9 2 3 3 11:8
  5 Αζερμπαϊτζάν 8 1 0 1 7 5:18
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο eco, με το υψηλότερο yield +5.32% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο kostasg13, με το υψηλότερο yield +2.77% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες