1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ιαπωνία - Χιλή

18/6/2019 02:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 634
0 - 4
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 19' Hara Teruki
  2. 21' Nakayama Yuki
  3. 41' Pulgar Erick

2ο Ημίχρονο 0 - 4

  1. 54' Vargas Eduardo
  2. 82' Sanchez Alexis
  3. 83' Vargas Eduardo
  4. 91' Opazo Oscar

      Προϊστορία

      18/6/2019 ΙαπωνίαΧιλή 0 - 4
      27/5/2009 ΙαπωνίαΧιλή 4 - 0
      26/1/2008 ΙαπωνίαΧιλή 0 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 108,568 3.1%
      X
      € 127,102 3.6%
      2
      € 3,318,571 93.4%
      Over
      € 151,412 32.2%
      Under
      € 318,394 67.8%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 02:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      213 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: SAO PAULO, ESTADIO MORUMBI
      Ρίχνεται στη μάχη η πρωταθλήτρια, με την Ολυμπιακή ομάδα η Ιαπωνία

      Ρίχνεται στη μάχη η πρωταθλήτρια, με την Ολυμπιακή ομάδα η Ιαπωνία

      Η πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής Χιλή, που έχει αλλάξει σελίδα μετά την αποτυχία να προκριθεί στο Μουντιάλ, αντιμετωπίζει την καλεσμένη Ιαπωνία, η οποία κατεβαίνει στα γήπεδα της Βραζιλίας με την Ολυμπιακή ομάδα, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων που γίνονται στο Τόκιο το επόμενο καλοκαίρι

      Τι ισχύει: Αγώνας για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Οι δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης και ο τρίτος, υπό προϋποθέσεις, προκρίνονται στα προημιτελικά. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια είναι: 1) Πόντοι, 2) Συντελεστής τερμάτων, 3) Γκολ υπέρ, 4) Τα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια, 5) Συντελεστής τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια, 6) Καλύτερη θέση στη βαθμολογία fair play, 7) Κλήρωση.

      * Ιαπωνία και Χιλή έχουν τεθεί δύο φορές αντιμέτωπες στο παρελθόν. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις οι αναμετρήσεις ήταν φιλικού χαρακτήρα. Το 2008 αναδείχτηκαν ισόπαλες 0-0, ενώ ένα χρόνο αργότερα οι Ασιάτες επικράτησαν με 4-0. Τα δύο από τα τέσσερα γκολ σημείωσε ο 23χρονος τότε Οκαζάκι, που αναμένεται βασικός για το σημερινό

      ΙΑΠΩΝΙΑ

      Συμμετέχει για δεύτερη φορά στο Κόπα Αμέρικα, αφού είχε αγωνιστεί ξανά πριν δέκα χρόνια, στο τουρνουά της Παραγουάης, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στη φάση των ομίλων με 0-1-2. Η παρουσία της στο Μουντιάλ της Ρωσίας στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού παρότι ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ, προκρίθηκε στα νοκ άουτ και μάλιστα λίγο έλειψε να αποκλείσει το Βέλγιο, αλλά εν τέλει έκανε… χαρακίρι και ηττήθηκε με 3-2 σε ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια του τουρνουά.

      Ο Χατζίμε Μοριγιάσου, που έχει καθήκοντα προπονητή στην U23 και ήταν βοηθός προπονητή των «σαμουράι» στα γήπεδα της Ρωσίας, ανακοινώθηκε ως ομοσπονδιακός τεχνικός και ανέλαβε το δύσκολο έργο της ολικής ανανέωσης. Ο μεγάλος στόχος για τους Ιάπωνες είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020 στο Τόκιο και γι αυτό η ομοσπονδία αποφάσισε να κατεβάσει στα γήπεδα της Βραζιλίας μια ομάδα που θα αποτελέσει τον κορμό ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Ουσιαστικά πρόκειται για την Under 23 μαζί με τους έμπειρους Οκαζάκι, Καβασίμα και Σιμπασάκι, που αποτελούν τους συνδετικούς κρίκους.

      «Στόχος μας είναι το χρυσό στο Τόκιο. Στο Κόπα Αμέρικα έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε κάποιους από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Από τη δική μου ομάδα περιμένω να παλέψει μέχρι το τελευταίο λεπτό», δήλωσε ο 50χρονος τεχνικός. Μετά το Ασιατικό Κύπελλο, όπου οι «σαμουράι» ηττήθηκαν στον τελικό από το Κατάρ, η ασιατική ομάδα έδωσε τέσσερα φιλικά, γνωρίζοντας ήττα από την Κολομβία (0-1), μια ισοπαλία με το Τρίνινταντ (0-0) και δύο νίκες με Βολιβία (1-0) και Ελ Σαλβαδόρ (2-0)

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα. Πρόκειται για ένα παντελώς άπειρο ρόστερ, με τους περισσότερους να μην έχουν κάνει ακόμα επίσημο ντεμπούτο με την Εθνική Ανδρών. Από τους νέους ξεχωρίζει ο φορ Τάκε Κούμπο, που πέρασε από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και το Σάββατο υπέγραψε με τη Ρεάλ

      Η αποστολή

      Τερματοφύλακες: Καβασίμα (Στρασβούργο), Κοζίμα (Οϊτα Τρίνιτα), Οσάκο (Χιροσίμα)

      Αμυντικοί: Τομιγιάσου (Σεντ Τρούιντεν), Ουέντα (Σερκλ Μπριζ), Χάρα (Τόσου), Ιτακούρα (Γκρόνιγκεν), Σούγκα (Σαπόρο), Σουγιόκα (Σόναν), Ιβάτα (Οϊτα Τρίνιτα), Τατσούτα (Σιμίζου Πούλσε)

      Μέσοι: Σιμπασάκι (Χετάφε), Νακαζίμα (Αλ-Ντουχάιλ), Χιρόκι Αμπε (Κασίμα Αντλερς), Ιτο (Αμβούργο), Ματσουμότο (Χιροσίμα), Μιγιόσι (Γ. Μαρίνος), Νακαγιάμα (Τσβόλε), Γουατανάμπε (Τόκιο Βέρντι)

      Επιθετικοί: Κούμπο (Ρεάλ), Οκαζάκι (Λέστερ), Μαέντα (Ματσουμότο), Ουέντα (Χοσέι)

      ΧΙΛΗ

      Έφτασε στο πικ της τα προηγούμενα χρόνια, κατακτώντας τα δύο τελευταία Κόπα Αμέρικα (2015, 2016) και τα δύο στα πέναλτι με αντίπαλο την Αργεντινή. Δύο τίτλοι που «σφράγισαν» τη «χρυσή» γενικά του χιλιανικού ποδοσφαίρου, με τον κύκλο να ξεκινά το 2008 με τον Μαρσέλο Μπιέλσα, να συνεχίζεται με τον Χόρχε Σαμπάολι και να ολοκληρώνεται το 2016 με τον Χουάν Αντόνιο Πίτσι. Η αποτυχία του τελευταίου να οδηγήσει τη «Ρόχα» στο Μουντιάλ της Ρωσίας τον έφερε στην πόρτα της εξόδου και η ομοσπονδία προχώρησε σε αλλαγή σελίδας, δίνοντας τα ηνία στον έμπειρο Ρεϊνάλδο Ρουέδα

      Το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, αφού υπήρχαν μεγάλες εσωτερικές αναταράξεις, με τον πρώην αρχηγό Κλαούντιο Μπράβο και τον Μαρσέλο Ντίας να μένουν εκτός Εθνικής μετά τη διαμάχη τους με τους Αρτούρο Βιδάλ και Γκάρι Μεδέλ. Έδωσε μόλις ένα φιλικό τον Ιούνιο, νικώντας με 2-1 την Αιτή, ενώ σε αυτά του Μαρτίου, κέρδισε με 4-1 την Ονδούρα αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε με 3-1 από το Μεξικό. Η ήττα από τους Μεξικανούς προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις από κόσμο και Τύπο, με αρκετούς να ζητούσαν ακόμα και την απομάκρυνση του Ρουέδα.

      «Στόχος μας είναι να συνεχίζουμε να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Είναι στο DNA του χιλιανικού ποδοσφαίρου. Είμαστε οι πρωταθλητές και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Το φαβορί είναι η Ουρουγουάη. Πρόκειται για ομάδα με συνέπεια, όντας η μόνη που έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και 13 χρόνια. Το έδειξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και με την εικόνα της απέναντι στο Εκουαδόρ»

      Αγωνιστικά Νέα: Ο αστέρας Αλέξις Σάντσες προέρχεται από προβληματική σεζόν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού πέρα από την αγωνιστική πτώση του, ταλαιπωρήθηκε και με σοβαρό τραυματισμό. Ο Ρουέδα αποκάλυψε πως ο Χιλιανός δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί σε όλο το ματς απέναντι στην Ιαπωνία. Όπως προαναφέρθηκε, εκτός αποστολής έμειναν ο μέσος Ντίας και ο βασικός γκολκίπερ Μπράβο, ο οποίος θα αντικατασταθεί από τον Αρίας της Ρασίνγκ

      Η αποστολή

      Τερματοφύλακες: Αριας (Ράσινγκ Κλουμπ), Κορτές (Κόλο Κόλο), Ούρα (Ουατσιπάτο)

      Αμυντικοί: Μεντέλ (Μπεσίκτας), Χάρα (Εστουδιάντες), Ισλα (Φενερμπαχτσέ), Μποσεζούρ (Ουν. ντε Τσίλε), Π. Ντίας (Αλ Αχλι), Μαριπάν (Αλαβές), Οπάσο (Κόλο Κόλο), Λιτσνόφσκι (Κρους Ασούλ)

      Μέσοι: Βιδάλ (Μπαρτσελόνα), Αράνγκις (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Πουλγάρ (Μπολόνια), Βαλντές (Σάντος Λαγκούνα), Φουενσαλίδα (Κατόλικα), Π. Ερνάντες (Ιντεπεντιέντε), Πάβες (Κόλο Κόλο)

      Επιθετικοί: Σάντσες (Μάν. Γιουνάιτεντ), Βάργκας (Τίγκρες), Καστίγιο (Κλαμπ Αμέρικα), Σαγάλ (Πατσούκα), Τζ. Φερνάντες (Αλάνιασπορ)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Χιλή παρότι δεν μπαίνει με το καλύτερο δυνατό κλίμα στο Κόπα Αμέρικα είναι το σαφέστατο φαβορί απέναντι στην νεανική ομάδα της Ιαπωνίας, η οποία ρίχνεται κατευθείαν στα βαθιά, αφού οι περισσότεροι παίκτες δεν έχουν ούτε συμμετοχή με την Εθνική Ανδρών και φυσικά δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ σε συνθήκες διοργάνωσης όπως το Κόπα Αμέρικα. Σε χαμηλές τιμές το διπλό, προτιμούμε το όβερ 2,5 στο 2.20. Η Χιλή θα ψάξει μια πειστική εμφάνιση στην πρεμιέρα, ενώ η Ιαπωνία θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και σκοπιμότητα στο παιχνίδι της

      FACTS

      • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ιαπωνία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Under με απόδοση 1.90 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Κόπα Αμέρικα
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        10 Χιλή 3 6 2 0 1 6:2
        11 Ιαπωνία 3 2 0 2 1 3:7
      3ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Χιλή 3 6 2 0 1 6:2
        3 Ιαπωνία 3 2 0 2 1 3:7
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες