3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ζαλγκίρις Βίλνιους - Φερεντσβάρος

27/7/2021 20:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 622
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1005 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φερεντσβάρος - Ζαλγκίρις Βίλνιους στις 31/8/2023

Προϊστορία

31/8/2023 ΦερεντσβάροςΖαλγκίρις Βίλνιους 3 - 0
24/8/2023 Ζαλγκίρις ΒίλνιουςΦερεντσβάρος 0 - 4
27/7/2021 Ζαλγκίρις ΒίλνιουςΦερεντσβάρος 1 - 3
20/7/2021 ΦερεντσβάροςΖαλγκίρις Βίλνιους 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 20,424 21.8%
X
€ 10,239 10.9%
2
€ 62,851 67.2%
Over
€ 11,126 37.0%
Under
€ 18,934 63.0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

73 ψήφοι:

Να «κλειδώσει» την πρόκριση στην Λιθουανία

Να «κλειδώσει» την πρόκριση στην Λιθουανία

Η Φερεντσβάρος αντιμετωπίζει την Ζαλγκίρις Βίλνιους στην Λιθουανία, έχοντας σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση μετά τη νίκη με 2-0 στην Βουδαπέστη.

Τι ισχύει: Δεύτερο παιχνίδι για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο ματς ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει την Σλάβια Πράγας (Τσεχία), ενώ η ηττημένη θα συνεχίσει στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Α’ Ματς (Φερεντσβάρος – Ζαλγκίρις 2-0): Ανώτερη η ουγγρική ομάδα, η οποία πέτυχε και τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τους Ούζουνι (25’) και Τόκματς (39’) έπειτα από αντεπιθέσεις, ενώ στις καθυστερήσεις είχε και χαμένο πέναλτι με τον Ούζουνι για ένα τρίτο τέρμα. Μόλις μία τελική στο στόχο κατέγραψαν οι Λιθουανοί.

* Σε τεχνητό χλοοτάπητα

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΒΙΛΝΙΟΥΣ

Μπορεί στον πρώτο προκριματικό να απέκλεισε με δύο νίκες την ημι-επαγγελματική Λίνφιλντ, αλλά το εμπόδιο των πρωταθλητών Ουγγαρίας ήταν σαφώς υψηλότερο και γνώρισε «καθαρή» ήττα με 2-0. Και τα δύο γκολ που δέχτηκε ήρθαν από αντεπιθέσεις μετά από λάθη της στη μεσαία γραμμή. Σωτήρια η επέμβαση πέναλτι του γκολκίπερ της στις καθυστερήσεις του ματς, αφού κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της.

Βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, όπου μετράει αήττητο 7 αγώνων (5-2-0). Το ντέρμπι του σαββατοκύριακου με την Σούντοβα για το πρωτάθλημα αναβλήθηκε. Δεν έχει δώσει αγώνα στο πρωτάθλημα από τις 2 Ιουλίου ώστε να συγκεντρωθεί στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της Τσέμπουριν δήλωσε: «Οι παίκτες ξέρουν πλέον τους αντιπάλους τους. Αναλύσαμε τα λάθη που κάναμε και λάβαμε μέτρα ώστε να αποτρέψουμε να συμβούν ξανά. Προετοιμάζουμε το παιχνίδι με στόχο να αναγκάσουμε τον αντίπαλο να αμυνθεί περισσότερο. Πρέπει να επιτεθούμε αλλά πρέπει να το κάνουμε με έξυπνο τρόπο».

Αγωνιστικά Νέα: Ο Γερμανός μπακ Καραμάρκο (18/0) χτύπησε σοβαρά στα τελευταία λεπτά του πρώτου αγώνα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι και όπως ενημέρωσε ο σύλλογος θα μείνει στα πιτς για έξι εβδομάδες. Παραμένουν τιμωρημένοι ο βασικός στόπερ Ντιό (13/1) και ο αναπληρωματικός μέσος Ουζέλα (11/2).

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Έθεσε γερές βάσεις πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο μετά τη νίκη με 2-0 στην Βουδαπέστη. Ανώτερη από την αντίπαλο της, χτύπησε στο επιθετικό τρανζίσιον και πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ είχε χαμένο πέναλτι για ένα τρίτο τέρμα. Θέλει να επαναλάβει το περσινό της επίτευγμα και να δώσει ξανά το «παρών» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το σαββατοκύριακο, αφού το νέο ουγγρικό πρωτάθλημα ξεκινάει το ερχόμενο σαββατοκύριακο, με την ίδια να αντιμετωπίζει την Κισβάρντα. Η ίδια έχει κάνει το 6x6 σε φιλικά και επίσημα, αφού στον πρώτο προκριματικό γύρο είχε αποκλείσει με δύο νίκες της Πρίστινα (3-0 εντός, 3-1 εκτός).

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της Στέγκερ δήλωσε: «Βρισκόμαστε σε πλεονεκτική θέση, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Παίξαμε πολύ καλά πριν μία εβδομάδα και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει άλλο ένα ή δύο γκολ. Πρέπει να παίξουμε σοβαρά, να κάνουμε καλά τη δουλειά μας, να παίξουμε συγκεντρωμένα και οργανωμένα. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί». Ο Αυστριακός ρωτήθηκε και για τον τεχνικό χλοοτάπητα που θα γίνει το σημερινό παιχνίδι: «Έχουμε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα στο προπονητικό μας κέντρο. Δεν είμαστε πολύ συνηθισμένοι σ’ αυτόν αλλά δε νομίζω ότι θα είναι πρόβλημα».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν ταξίδεψε στο Βίλνιους ο διεθνής μπακ Μπότκα ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και δεν είχε παίξει ούτε στο πρώτο παιχνίδι. Από την άλλη αμφίβολος δίνεται ο στόπερ Λαϊντουνί (-).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ζαλγκίρις είναι αναγκασμένη να παίξει πιο επιθετικά αφού χρειάζεται τουλάχιστον δύο γκολ για να ελπίζει στην πρόκριση. Ο τεχνικός της παραδέχτηκε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να επιτεθεί, αλλά αυτό θα δώσει χώρους σε μια ομάδα με επιθετική φιλοσοφία όπως η Φερεντσβάρος. Θα πάμε με το όβερ.

FACTS

  • Η ομάδα Ζαλγκίρις Βίλνιους δεν έχει χάσει στους τελευταίους 12 από 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.87 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φερεντσβάρος νίκησε στους τελευταίους 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.73 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ζαλγκίρις Βίλνιους νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 3.79 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Koukos, με το υψηλότερο yield +6.29% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες