1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τραμπζονσπόρ - Φερεντσβάρος

Προϊστορία

3/11/2022 ΤραμπζονσπόρΦερεντσβάρος 1 - 0
8/9/2022 ΦερεντσβάροςΤραμπζονσπόρ 3 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 390,553 80.1%
X
€ 53,298 10.9%
2
€ 43,702 9.0%
Over
€ 22,358 77.3%
Under
€ 6,557 22.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

198 ψήφοι:

Ειδήσεις

6

Σουτ στην εστία

1

7

Σουτ εκτός εστίας

4

57%

Κατοχή μπάλας

43%

1

Οφσάιντ

3

3

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

2

9

Φάουλ

14

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Senol Gunes Sport Complex
  • Χωρητικότητα: 41513
  • Θεατές: 22840
«Καίγονται» οι Τούρκοι, σίγουρα πρώτοι οι Ούγγροι

«Καίγονται» οι Τούρκοι, σίγουρα πρώτοι οι Ούγγροι

Η Τραμπζονσπόρ φιλοξενεί τη Φερεντσβάρος για την 6η και τελευταία αγωνιστική του 8ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» του Ερυθρού Αστέρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εντός έδρας με τη Μονακό.

Την περασμένη Πέμπτη ταξίδεψε στη Σερβία κι αναζητούσε ένα θετικό αποτέλεσμα στη δύσκολη έδρα του Ερυθρού Αστέρα. Πραγματοποίησε μία τίμια προσπάθεια η οποία όμως δεν αποδείχθηκε αρκετή για να αποφύγει την ήττα με 2-1. Είδε τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 37’ με τον Κατάι, όμως η αντίδρασή της ήταν άψογη και δύο λεπτά αργότερα έφτασε στην ισοφάριση. Ο Τάσος Μπακασέτας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από μακριά και η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1. Στην επανάληψη μπήκε πιο δυνατά και ήταν εκείνη που αναζήτησε ένα δεύτερο γκολ και την ολική ανατροπή. Στο 55’ στάθηκε άτυχη όταν ο Χάμσικ με φοβερή ενέργεια μπήκε στην περιοχή και σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 64’ η άμυνά της δεν αντέδρασε σωστά και ο Πέσιτς από κοντά σκόραρε για το 2-1. Δεν υπήρξε αντίδραση κι έπεσε στο καναβάτσο.

Η Τραμπζονσπόρ υποβάλλει σε... σκωτσέζικο ντους τους φίλους της, από τη στιγμή που μετά από κάθε ήττα καταφέρνει να κερδίζει και στη συνέχεια χάνει ξανά. Οι πρωταθλητές Τουρκίας έχουν μαζέψει 6 βαθμούς και στέκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με τον Ερυθρό Αστέρα λόγω καλύτερης επίθεσης. Δεν θα είναι σίγουρα στην επόμενη φάση αν κερδίσουν την αδιάφορη βαθμολογικά Φερεντσβάρος αλλά θα «κλειδώσουν» την 3η θέση του ομίλου και θα ελπίζουν σε ισοπαλία ή νίκη του Ερυθρού Αστέρα με τη Μονακό. Βέβαια σε περίπτωση ήττας θα ελπίζουν σε νίκη των Μονεγάσκων για να μην βρεθούν ουραγοί κι εκτός Ευρώπης. Και τα πέντε ματς τους στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ ήταν Over. Δεν έπαιξαν για το τούρκικο πρωτάθλημα λόγω ρεπό και είναι στην 6η θέση.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Αμντουλάχ Αβτσί υπογράμμισε: «Θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα με τη Φερεντσβάρος για να βοηθήσουμε και τη χώρα στη βαθμολογία. Ο όμιλός μας ήταν ισορροπημένος αλλά η Φερεντσβάρος κατάφερε να πάρει τέσσερις βαθμούς από τη Μονακό και έχει ήδη προκριθεί. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και γι’ αυτόν τον λόγο χρειαζόμαστε την υποστήριξη του κόσμου μας. Είμαστε σε όλους τους στόχους και θέλουμε να συνεχίσουμε και στην Ευρώπη».

Αγωνιστικά Νέα: Ακόμα τιμωρημένος ο επιθετικός Μάξι Γκόμες. Εκτός λίστας οι μπακ Ασάν και Πέρες, ο αριστερός οπισθοφύλακας Τρόντσεν, ο επιτελικός μέσος Βίστσα. Απών ο μέσος Τοκόζ.

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με τη Μονακό. Κατάφερε να μείνει «όρθια» αποσπώντας ισοπαλία 1-1 η οποία πανηγυρίστηκε σαν νίκη. Περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο από το ξεκίνημα κι έμοιαζε να προσπαθεί να αποφύγει την παραβίαση της εστίας της. Τα κατάφερε για περίπου ένα ημίωρο και στο 31’ είδε τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ με ωραίο τακουνάκι του Μπεν Γεντέρ. Πλέον έπρεπε να αλλάξει στιλ παιχνιδιού και να επιτεθεί. Το έκανε στην επανάληψη παίρνοντας τα ηνία του αγώνα όμως δεν μπορούσε να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες. Στο 81’ έπειτα από ωραία συνεργασία των μεσοεπιθετικών της, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Ζαχαρίασεν μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με ωραίο τελείωμα ισοφάρισε 1-1. Στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να πέσει στο καναβάτσο, όμως η κεφαλιά του Μαριπάν ήταν άστοχη.

Με αυτόν τον τρόπο η Φερεντσβάρος όχι μόνο αναδείχθηκε για πρώτη φορά ισόπαλη στη φάση των ομίλων του φετινού Γιουρόπα Λιγκ, αλλά κατάφερε να προκριθεί, μία αγωνιστική πριν το φινάλε. Η συγκομιδή των 10 βαθμών φέρνει τους πρωταθλητές Ουγγαρίας όχι μόνο στον επόμενο γύρο αλλά κι απευθείας στους «16» της διοργάνωσης, μια κι έχουν εξασφαλίσει την κορυφή ανεξαρτήτως αποτελέσματος στην τελευταία «στροφή», κάτι που αναμφίβολα συνιστά μεγάλη επιτυχία. Τα τέσσερα από τα πέντε ματς τους στον όμιλο ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα. Για το εγχώριο πρωτάθλημα νίκησαν 2-1 τη Ζαλαεγκερζέγκ και παραμένουν στην κορυφή και με λιγότερα παιχνίδια.

«Είναι ο έκτος αγώνας μας στην Ευρώπη για φέτος. Φυσικά και είναι πιθανό να κάνουμε αλλαγές στην ενδεκάδα μας. Ο στόχος μας είναι να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Θα αποκαλυφθεί την ώρα του αγώνα η τακτική μας και πως θα παίξουμε στον αγώνα. Δημιουργούν οι οπαδοί στην Τουρκία πολύ ωραία ατμόσφαιρα και το είχα καταλάβει ως προπονητής της Εθνικής Ρωσίας. Είχαμε παίξει έξι φορές με την Τουρκία. Αγαπάνε πολύ το ποδόσφαιρο και περιμένουμε φοβερή ατμόσφαιρα» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ.

Αγωνιστικά Νέα: Απών λόγω τιμωρίας ο μέσος Μπέσιτς. Νέο πρόβλημα με τον επιθετικό Μπολί που θα προφυλαχθεί. Αναμένεται ροτέισον. Εκτός λίστας ο στόπερ Τελάντερ, ο μέσος Σίγκερ, ο εξτρέμ Καραϊσβίλι και ο επιθετικός Αουζκούι.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μονόπλευρο είναι το ενδιαφέρον στον αγώνα μεταξύ της Τραμπζονσπόρ και της Φερεντσβάρος. Οι πρωταθλητές Τουρκίας θα αναζητήσουν μόνο το «τρίποντο» προκειμένου να συνεχίσουν είτε μέσω της δεύτερης θέσης στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, είτε μέσω της τρίτης στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Στον αντίποδα οι πρωταθλητές Ουγγαρίας είναι στην ευχάριστη θέση να κάνουν ταξίδι αναψυχής στην Τραπεζούντα, έχοντας ήδη εξασφαλίσει ότι θα τερματίσουν στην κορυφή του ομίλου και παίρνοντας απευθείας το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης. Καμία αξία ο «άσος» και θα ρισκάρουμε με το No Goal.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Τραμπζονσπόρ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.64 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φερεντσβάρος δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.20 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Φερεντσβάρος, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.64 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Τραμπζονσπόρ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.65 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
8ος Όμιλος
  1 Φερεντσβάρος 6 10 3 1 2 8:9
  3 Τραμπζονσπόρ 6 9 3 0 3 11:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο force1, με το υψηλότερο yield +9.01% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο kostasg13, με το υψηλότερο yield +2.62% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες