10

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Εσθονία - Αυστρία

Προϊστορία

16/11/2023 ΕσθονίαΑυστρία 0 - 2
27/3/2023 ΑυστρίαΕσθονία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 14,200 2.9%
X
€ 33,894 7.0%
2
€ 435,594 90.1%
Over
€ 30,821 48.1%
Under
€ 33,277 51.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

120 ψήφοι:

0

Σουτ στην εστία

4

5

Σουτ εκτός εστίας

7

35%

Κατοχή μπάλας

65%

5

Οφσάιντ

1

0

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

3

7

Φάουλ

5

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: A Le Coq Arena
  • Χωρητικότητα: 14405
  • Θεατές: 4488
Χωρίς νίκη οι Εσθονοί, προκρίθηκαν οι Αυστριακοί

Χωρίς νίκη οι Εσθονοί, προκρίθηκαν οι Αυστριακοί

Η Αυστρία αντιμετωπίζει την Εσθονία στο παγωμένο Ταλίν σ’ ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι Αυστριακοί έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στα τελικά του Euro ενώ οι Εσθονοί δεν έχουν νίκη στον όμιλο.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

* Υπό το μηδέν οι θερμοκρασίες στο Ταλίν στο οποίο χιόνιζε τις προηγούμενες μέρες

Ηττήθηκε με 2-0 στη μάχη ουραγών με το Αζερμπαϊτζάν στην έδρα της και έμεινε χωρίς νίκη στον όμιλο. Κακή εμφάνιση, δέχτηκε και τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο (9’, 45+4’ πεν.) και στην επανάληψη παρότι είχε δύο-τρεις καλές στιγμές, δεν μπόρεσε να μειώσει και να μπει στη διεκδίκηση του παιχνιδιού.

Έμεινε μ’ έναν βαθμό στον όμιλο (0-1-5), αυτόν στο Αζερμπαϊτζάν τον Ιούνιο και βρίσκεται στην τελευταία του ομίλου με 2 γκολ ενεργητικό και 18 τέρματα παθητικό σ’ έξι παιχνίδια. Αξιοσημείωτο ότι δεν έχει βρει δίχτυα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στον όμιλο. Στόχος της είναι να μην τερματίσει χωρίς νίκη, κάτι που είχε συμβεί και στα προηγούμενα προκριματικά του Euro. Βέβαια στα δύο ματς του Νοεμβρίου αντιμετωπίζει τις Αυστρία και Σουηδία.

Μετά το ματς του Οκτωβρίου με το Αζερμπαίτζάν έδωσε φιλικό με την Ταϊλάνδη, φέρνοντας ισοπαλία 1-1. Αγνοεί τη νίκη στα οχτώ τελευταία, φιλικά και επίσημα (0-2-6) και η τελευταία της νίκη ήταν σε φιλικό του Ιανουαρίου με την Φινλανδία (1-0) σε αγώνα όπου αμφότερες παρατάχθηκαν με εναλλακτικές ομάδες.

Υπό έντονη πίεση πλέον ο ομοσπονδιακός τεχνικός Χαμπερλί ο οποίος ρωτήθηκε αν ετοιμάζει μεγάλές αλλαγές στα ματς του Νοεμβρίου: «Όχι δεν έχουμε αλλάξουμε μεγάλα πράγματα, πιστεύουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει και θέλουμε να πετύχουμε αποτέλεσμα μέσω αυτού. Τον Οκτώβριο κάναμε μικρά λάθη σε καθοριστικές στιγμές και στα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων θα το πληρώσεις».

Εν όψει του αγώνα με την Αυστρία, ο Ελβετός τεχνικός τόνισε: «Στην προπόνηση συγκεντρωθήκαμε στο να αμυνόμαστε δυνατά όλοι μαζί αλλά και να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες μπροστά ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε για την ποιότητα της Αυστρίας, έχουν τα πάντα ώστε να είναι κορυφαία ομάδα. Ατομική ποιότητα αλλά και συμπαγές σύνολο. Τα παιχνίδια ως τώρα έχουν αποδείξει ότι είναι η δεύτερη πιο δυνατή ομάδα πίσω από το Βέλγιο. Το να πάρουμε βαθμούς θα είναι κάτι ιστορικό. Πάντα θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές που θα πρέπει να υποφέρουμε, αλλά θα υπάρξουν και ευκαιρίες. Πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε».

Με προβλήματα πραγματοποιήθηκαν οι τελευταίες προπονήσεις αφού η χιονόπτωση στο Ταλίν οδήγησε την ομάδα να προπονηθεί σε κλειστό προπονητικό με τεχνητό χλοοτάπητα.

Αγωνιστικά Νέα: Αποχώρησαν από την αποστολή λόγω τραυματισμών ο μεσοεπιθετικός Ογιάμα (Φλόρα Ταλίν) και ο μπακ Καλάστε (Φλόρα Ταλίν). Τιμωρημένος λόγω καρτών ο έμπειρος μέσος Κάιτ (Ραπίντ Βουκουρεστίου) ενώ από την άλλη αναμένεται να είναι διαθέσιμος ο στόπερ Πέετσον (Λεβάντια Ταλίν), που ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών έχουν μείνει ο κάπτεν/μέσος Βασίλιεβ (Φλόρα Ταλίν), ο ομοθεσίτης Σόμετς (Φλόρα Ταλίν), ο καλός φορ Σάπινεν (Χάποελ Ιερουσαλήμ), οι μπακ Τενίστε (Ταμέκα Τάρτου), Λούκα (Φλόρα Ταλίν) και ο στόπερ Τούγκιας (Φλόρα Ταλίν).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ίγκονεν (Χέμπαρ), Χάιν (Άρσεναλ), Βάλνερ (Λεβάντια)

Αμυντικοί: Μετς (Ζανκτ Πάουλι), Κουσκ (Ουΐπεστ), Πικ (Όντρα), Πέτσον (Λεβάντια), Πασκότσι (Γκρασχόπερς), Γ. Ταμ (Μπότεφ), Καλάστε (Φλόρα), Λιλάντερ (Φλόρα), Τουρ (Λεβάντια)

Μέσοι: Κάιτ (Ραπίντ Βουκουρεστίου.), Σέιν (Ντόρντρεχτ), Τούνγιοβ (Πεσκάρα), Ογιάμα (Φλόρα), Μίλερ (Φλόρα), Πουμ (Σάμροκ Ρ.), Σινιάβσκι (Σλοβάτσκο), Βάστσουκ (Βόζντοβατς), Βέτκαλ (Ρόμα)

Επιθετικοί: Άνιερ (Λι Μαν), Ζένγιοβ (Φλόρα), Α. Ταμ (Νόμε Κάλιου), Γιούργκενς (Ούιπεστ)Στο τελευταίο της ματς κέρδισε με το δύσκολο 1-0 του Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού και «κλείδωσε» και μαθηματικά την παρουσία της στα τελικά του Euro. Ήταν κυρίαρχη χωρίς να απειλεί πάντως ιδιαίτερα και πέτυχε το νικητήριο γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης με πέναλτι του Ζάμπιτσερ (48’). Έπαιξε με τη φωτιά στο φινάλε και γλίτωσε από δοκάρι την ισοφάριση.

Είχε προηγηθεί η ήττα με 3-2 από το Βέλγιο στην Βιέννη που την αφήνει εκτός απροόπτου στην 2η θέση του ομίλου. Ιδανικά θα ήθελε την πρωτιά, η οποία θα της επιτρέψει να βρεθεί στο πρώτο ή στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας εν όψει της κλήρωσης των ομίλων του Euro. Αυτή τη δυνατότητα δίνει και η καλύτερη 2η των ομίλων κι έτσι το σημερινό ματς στην Εσθονία δεν την αφήνει (εντελώς) αδιάφορη.

Στο 5-1-1 το ρεκόρ της σε επτά αγωνιστικές, το σημερινό είναι το τελευταίο της παιχνίδι αφού την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό και θα δώσει δυνατό φιλικό με την Γερμανία.

Μεταμορφωμένη μετά την άφιξη του Ράνγκνικ, ο οποίος παρουσιάζει μια ομάδα που πιέζει ψηλά σ’ όλο το γήπεδο, αρέσκεται σε κάθετο ποδόσφαιρο και είναι επικίνδυνη τόσο σε σετ παιχνίδι όσο και στις αντεπιθέσεις. Με τον Γερμανό στον πάγκο ξεκίνησε με σύστημα 3-5-2 στα ματς του Nations League αλλά πλέον αγωνίζεται σχεδόν αποκλειστικά με 4-4-2 που τη βοηθάει στην κατοχή της μπάλας αλλά και να είναι πιο συμπαγής χωρίς τη μπάλα στα πόδια της.

Για το κίνητρο της ομάδας του στο σημερινό παιχνίδι ο Ράνγκνικ τόνισε: «Αναμφίβολα θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα παίξουμε με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, θα προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε το παιχνίδι εκεί που το θέλουμε να και να διαβεβαιώσουμε ότι τα πράγματα θα είναι ξεκάθαρα. Όλη μας η συγκέντρωση είναι στην Εσθονία. Αυτό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι παρά αυτό με την Γερμανία. Έχουμε πιθανότητες ακόμα και να κερδίσουμε τον όμιλο ή να είμαστε η καλύτερη 2η ομάδα του ομίλου. Αυτό θα μας δώσει καλύτερη αφετηρία για την κλήρωση. Αυτή τη στιγμή είναι το μόνο παιχνίδι που μας ενδιαφέρει».

Αγωνιστικά Νέα: Σε σχέση με τα ματς του Οκτωβρίου επιστρέφουν ο ηγετικός μπακ/χαφ/στόπερ Αλάμπα, οι βασικοί επιθετικοί Γκρέγκοριτς, Αρναούτοβιτς και οι δύο βασικοί μπακ Πος, Μουενέ. Νέα πρόσωπα ο γκολκίπερ Λαβάλ (ΛΑΣΚ) και ο φορ Έντρουπ (Χάρτμπεργκ) που βγάζει μάτια φέτος στην Αυστρία με 11 γκολ σε 11 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δεν κλήθηκε ο φορ Μπουργκστάλερ (Ραπίντ Βιέννης) που αποβλήθηκε στο ματς με το Αζερμπαϊτζάν και θα ήταν τιμωρημένος στο σημερινό. Εκτός λόγω τραυματισμού ο εξτρέμ Βίμερ (Βόλφσμπουργκ) ενώ δεν κλήθηκαν οι Χεντλ, Γκρουλ, Αντάμου Τσαμ, Ντανίλιουκ, Πρας και Λιούμπισιτς που ήταν στην αποστολή στα ματς του Οκτωβρίου. Αποσύρθηκε από την Εθνική για προσωπικούς λόγους ο 31χρονος επιθετικός της Μάιντζ, Ονισίβο.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Α. Σλάγκερ (Σάλτσμπουργκ), Πεντζ (Μπρόντμπι), Λαβάλ (ΛΑΣΚ)

Αμυντικοί: Αλάμπα (Ρεάλ), Πος (Μπολόνια), Μουενέ (Μάιντζ), Βέμπερ (Γκλάντμπαχ), Ντάνσο (Λανς), Λίενχαρτ (Φράιμπουργκ), Μπαϊντό (Σάλτσμπουργκ)

Μέσοι: Χ. Σλάγκερ (Λειψία), Σέιβαλντ (Λειψία), Ζάμπιτσερ (Ντόρτμουντ), Γκρίλιτς (Χονφεχάιμ), Λιούμπισιτς (Κολωνία), Κάινζ (Κολωνία), Μπαουμγκάρτνερ (Λειψία), Λάιμερ (Μπάγερν), Βίμερ (Βόλφσμπουργκ), Σέιντλ (Ραπίντ Βιέννης), Σμιντ (Βέρντερ Βρέμης)

Επιθετικοί: Γκρέγκοριτς (Φράιμπουργκ), Αρναούτοβιτς (Ίντερ), Κάλαϊτζιτς (Γουλβς), Σαρκάρια (Στουρμ Γκρατς), Έντρουμ (Χάρτμπεργκ).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ματς χωρίς μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο αφού η Αυστρία προκρίθηκε στην τελική φάση του Euro ενώ η Εσθονία δεν έχει νίκη στον όμιλο. Βέβαια οι Αυστριακοί θα ήθελαν την πρώτη θέση που θα τους βοηθήσει για θεωρητικά καλύτερη κλήρωση στους ομίλους, αλλά ακόμα και με νίκη δεν εξαρτάται από αυτούς. Σε σχέση με τα ματς Οκτωβρίου μετράει καλές επιστροφές, αντίθετα η Εσθονία έχει γεμάτο απουσιολόγιο, ειδικά στη μεσαία γραμμή. Σε τέτοιους είδους αγώνες τίποτα δεν αποκλείεται, αλλά οι γηπεδούχοι δε δείχνουν εικόνα ομάδας που μπορεί να τρομάξει τους Αυστριακούς. Αν θα παίζαμε κάτι θα πηγαίναμε με το 2 Ημίχρονο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 6ος Όμιλος
  2 Αυστρία 8 19 6 1 1 17:7
  5 Εσθονία 8 1 0 1 7 2:22
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
16/11/2023
Εσθονία
Αυστρία
0 - 2
27/3/2023
Αυστρία
Εσθονία
2 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.06% έπαιξε: Goal
  • » Ο dep, με το υψηλότερο yield +9.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες