Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Εσθονία - Ουαλία

Προϊστορία

11/10/2021 ΕσθονίαΟυαλία 0 - 1
8/9/2021 ΟυαλίαΕσθονία 0 - 0
29/5/2009 ΟυαλίαΕσθονία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 20,829 6.0%
X
€ 30,584 8.7%
2
€ 298,307 85.3%
Over
€ 25,257 24.0%
Under
€ 79,799 76.0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

106 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: A Le Coq Arena
  • Χωρητικότητα: 14405
  • Θεατές: 5118
Με νίκη ελπίζει η Εσθονία

Με νίκη ελπίζει η Εσθονία

Η Εσθονία μετά τη νίκη επί της Λευκορωσίας πήρε ψυχολογία και τώρα υποδέχεται την Ουαλία που θέλει να καπαρώσει την 2η θέση.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΕΣΘΟΝΙΑ

Στόχος της είναι να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου και φαίνεται πως θα τα καταφέρει, αφού την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξένησε την Λευκορωσία και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο επικρατώντας με 2-0. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη της νίκη στον όμιλο. Ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και πήρε το προβάδισμα με τέρμα του Σόργκα στο 57' και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζένζοφ.

«Όλα εξαρτώνται από το πώς θα είναι το παιχνίδι μας γενικά. Φυσικά ονειρευόμαστε να κερδίσουμε, αυτό επιτρέπεται! Αν κερδίζαμε, θα ήμασταν πολύ κοντά στην Ουαλία και την Τσεχία. Σε κάθε περίπτωση , θα έλεγα ότι η ισοπαλία δεν θα ήταν ικανοποιητικό αποτέλεσμα για εμάς. Η Ουαλία κατατάσσεται στην 19η θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις αδύνατα σημεία για ομάδες σε αυτό το επίπεδο. Είναι γρήγορες, πολύ τεχνικές - δείχνει καλά γιατί είναι τόσο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη», σχολίασε ο κόουτς Χάμπερλι.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός είναι ο επιθετικός Ανιέρ και ο μέσος Κρέιντα.

Η αποστολή της Εσθονίας

Τερματοφύλακες: Ιγκόνεν (Φλόρα Ταλίν), Χέιν (Αρσεναλ), Βάλνερ (Λεβάντια Ταλίν)

Αμυντικοί: Κουσκ (Φλόρα Ταλίν), Πικ (Ρίγας Σκόλα), Ταμ (Βόρσκλα Πολτάβα), Μετς (ελεύθερος), Πασκότσι (Τότεναμ), Λούκα (Φλόρα Ταλίν), Καλάστε (Φλόρα Ταλίν), Πούρι (Λέτζιον)μ Πουργκ (Φλόρα)

Μέσοι: Κάιτ (Ντομζάλε), Κρέιντα (Χέλσινγκμποργκ), Βασίλιεφ (Φλόρα Ταλίν), Πουμ (Φλόρα Ταλίν), Βάστσουκ (Λεβάντια).

Επιθετικοί: Ανιέρ (Πάιντε), Σινιάφσκι (Κάρβινα), Ζενιόφ (Φλόρα Ταλίν), Ογιάμαα (Φλόρα Ταλίν), Σάπινεν (Φλόρα Ταλίν), Κιρς (Λεβάντια), Σόργκα (Φένλο)

ΟΥΑΛΙΑ

Παραλίγο να στραβώσει το παιχνίδι στην Τσεχία, αλλά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 2-2 και να παραμείνει ισόβαθμη με την Τσεχία, έχοντας ένα ματς λιγότερο. Μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με τον Ράμσεϊ στο 36’, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση δύο λεπτά αργότερα με τον Πέσεκ και στο 49' ο τερματοφύλακας της Γουόρντ έκανε τεράστιο λάθος, αφού δεν έπιασε καλά το κοντρόλ και έστειλε τα μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Όμως, στο 69ο λεπτό ο Τζέιμς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

«Πλησιάζουμε σε κάθε παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε. Μας έχουν μείνει τρία δύσκολα παιχνίδια, αλλά σχεδιάζουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Οι παίκτες που θα δείτε στο γήπεδο, με αυτό που κάναμε στο τέλος του παιχνιδιού με την Τσεχία, θα δείτε την πρόθεσή μας. Θα δείτε ότι θα έχουμε παίκτες στο γήπεδο που μπορούν να βάλουν γκολ. Μετά από μια θετική εμφάνιση είμαστε απογοητευμένοι και αυτό λέει πολλά. Έχουμε θέσει τον πήχη ψηλά», δήλωσε ο προπονητής της Πέιτζ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει νέες απουσίες σε σχέση με το προηγούμενο ματς.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Χένεσι (Μπέρνλι), Γουόρντ (Λέστερ), Ντέιβις (Στόουκ)

Αμυντικοί: Γκάντερ (Τσάρλτον), Ρόμπερτς (Μπέρνλι), Μέπχαμ (Μπόρνμουθ), Ροντόν (Τότεναμ), Γουίλιαμς (Λίβερπουλ), Λόρενς (Ζανκτ Πάουλι), Καμπάνγκο (Σουόνσι)

Μέσοι: Ράμσεϊ (Γιουβέντους), Άλεν (Στόουκ), Γουίλσον (Φούλαμ), Γουίλιαμς (Σουίντον), Αμπαντού (Βενέτσια), Μόρελ (Πόρτσμουθ), Σμιθ (Χαλ), Λέβιτ (Νταντί), Βολκς (Κάρντιφ), Κολβιλ (Κάρντιφ), Τόμας (Χάντερσφιλντ)

Επιθετικοί: Τζέιμς (Λέστερ), Μουρ (Κάρντιφ), Ρόμπερτς (Λιντς), Τζόνσον (Νότιγχαμ), Χάρις (Κάρντιφ)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Εσθονία πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλο και ελπίζει, αλλά μόνο αν επικρατήσει και επί της Ουαλίας. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν την δυναμική να διεκδικήσουν κάτι καλό στον όμιλο και το ότι έχουν δεχθεί 15 γκολ σε πέντε αγωνιστικές λέει πολλά. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι, θέλουν οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα και θα ποντάρουμε στο διπλό.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 5ος όμιλος
  2 Ουαλία 8 15 4 3 1 14:9
  4 Εσθονία 8 4 1 1 6 9:21
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.94% έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες