2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουαλία - Εσθονία

8/9/2021 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 774
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 959 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Εσθονία - Ουαλία στις 11/10/2021

Προϊστορία

11/10/2021 ΕσθονίαΟυαλία 0 - 1
8/9/2021 ΟυαλίαΕσθονία 0 - 0
29/5/2009 ΟυαλίαΕσθονία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 294,557 91.2%
X
€ 17,365 5.4%
2
€ 10,915 3.4%
Over
€ 10,151 49.6%
Under
€ 10,327 50.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

85 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Cardiff City Stadium
  • Χωρητικότητα: 33280
Τρύπια άμυνα η Εσθονία

Τρύπια άμυνα η Εσθονία

Η Εσθονία έχει μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα της 15 φορές σε τρεις αναμετρήσεις και πηγαίνει στην Ουαλία για να αντιμετωπίσει την ομάδα του φορμαρισμένου, Γκάρεθ Μπέιλ.

ΟΥΑΛΙΑ

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου πήγε στο ουδέτερο Καζάν για να αντιμετωπίσει τη Λευκορωσία και έφυγε με το διπλό επικρατώντας με 3-2. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ. Άνοιξε το σκορ στο 5' με πέναλτι με τους Λευκορώσους να κάνουν την ανατροπή σε ένα λεπτό (29' πέν. Λισακόβιτς, 30' Σέντκο). Όμως, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ισοφάρισε με νέο πέναλτι στο 69' και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων

«Tους τελευταίους μήνες ήμασταν καλοί στο να βρούμε έναν τρόπο για να κερδίσουμε. Γνωρίζαμε ότι η Λευκορωσία θα ήταν μια δύσκολη δοκιμασία αφού την παρακολουθήσαμε εναντίον της Τσεχίας. Πήγαμε στο γήπεδο γνωρίζοντας ότι αν μπορούσαμε να πάρουμε τρεις νίκες και εννέα βαθμούς από τέσσερα παιχνίδια και αυτό ήταν μια μεγάλη επιστροφή για εμάς» ανέφερε ο προπονητής Ρομπ Πέιτζ.

Αγωνιστικά Νέα: Ενισχύεται από την επιστροφή πέντε παικτών, αφού ο αμυντικός της Τότεναμ, Τζο Ρόντον, εντάχθηκε στην ομάδα. Οι Αμπάντου , Τάιλερ Ρόμπερτς και Μπράντον Κούπερ επέστρεψαν αφού απέτυχαν να εγκρίνουν έγκαιρα τις ρωσικές τους βίζες για τον αγώνα του Καζάν και ο επιθετικός της Φούλαμ, Χάρι Γουίλσον έκτισε την ποινή του,

Η αποστολή της Ουαλίας:


Τερματοφύλακες: Χενεσέι (Μπέρνλι), Γουάρντ (Λέστερ), Κινγκ (Σάλφορντ Σίτι)

Αμυντικοί: Γκάντερ (Τσάρλτον), Μπεν Ντέιβις (Τότεναμ), Μέφαμ (Μπόρνμουθ), Αμπαντού (Βενέτσια), Λόκιερ (Λούτον), Λόρενς (Σαντ Πάουλι), Νόρινγκτον - Ντέιβις (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ)

Μέσοι: Τζόνι Γουίλιαμς (Σουίντον), Μόρελ (Πόρτσμουθ), Σμιθ (Χαλ), Γουντμπερν (Χαρτς), Λέβιτ (Νταντί Γιουνάιτεντ), Σίχαν (Μπόλτον), Κολγουίλ (Κάρντιφ)

Επιθετικοί: Μπέιλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Τζόνσον (Νότιγχαμ Φόρεστ), Χάρις (Κάρντιφ)

ΕΣΘΟΝΙΑ

Σε φιλικό αγώνα την Κυριακή έχασε με 1-0 από τη Βόρεια Ιρλανδία και στη συνέντευξη μετά τον αγώνα, ο προπονητής είπε ότι με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, η Εσθονία άξιζε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Οσον αφορά τα επίσημα, στα τρία πρώτα παιχνίδια της στα προκριματικά έχει δεχθεί 15 γκολ, αφού έχσαε εντός από το Βέλγιο με 5-2, παρότι προηγήθηκε στο 2ο λεπτό. Στην πρεμιέρα έχασε από την Τσεχία στην Εσθονία με 6-2 και στη συνέχεια ήρθε η ήττα στη Λευκορωσία με 4-2.

«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, προσπάθησαν να σκοράρουν. Ήταν ένα ωραίο, καλό ξεκίνημα, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζαμε πόσο δυνατός είναι ο αντίπαλος και έχουμε ακόμα 88 λεπτά για να παίξουμε. Πρέπει να δεχτούμε ότι ο αντίπαλος ήταν πιο δυνατός. Πρέπει να βρούμε μια καλή ισορροπία ώστε να μπορούμε να κερδίζουμε και παιχνίδια. Ευτυχώς, ο επόμενος αντίπαλος δεν είναι τόσο δυνατός. Όλοι στα αποδυτήρια πίστευαν ότι αξίζαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο φιλικό με τη Βόρειο Ιρλανδία, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο» ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τόμας Χαμπερλί.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει προβλήματα.

Η αποστολή της Εσθονίας

Τερματοφύλακες: Ιγκόνεν (Φλόρα Ταλίν), Χέιν (Αρσεναλ), Βάλνερ (Λεβάντια Ταλίν)

Αμυντικοί: Κουσκ (Φλόρα Ταλίν), Πικ (Ρίγας Σκόλα), Λιλάντερ (Φλόρα Ταλίν), Ταμ (Βόρσκλα Πολτάβα), Μετς (ελεύθερος), Πασκότσι (Τότεναμ), Λούκα (Φλόρα Ταλίν), Καλάστε (Φλόρα Ταλίν)

Μέσοι: Κάιτ (Ντομζάλε), Κρέιντα (Χέλσινγκμποργκ), Βασίλιεφ (Φλόρα Ταλίν), Πουμ (Φλόρα Ταλίν), Βάστσουκ (Λεβάντια), Πέετσον (Λεβάντια), Πούρι (Λέγκιον Ταλίν)

Επιθετικοί: Ανιέρ (Πάιντε), Σινιάφσκι (Κάρβινα), Ζενιόφ (Φλόρα Ταλίν), Ογιάμαα (Φλόρα Ταλίν), Σάπινεν (Φλόρα Ταλίν), Κιρς (Λεβάντια), Σόργκα (Φένλο)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ουαλία προέρχεται από μεγάλο διπλό κόντρα στην Λευκορωσία που της έδωσε αυτοπεποίθηση και ενισχύεται από την επιστροφή πέντε παικτών για το ματς κόντρα στην Εσθονίας. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έδωσαν φιλικό ματς την Κυριακή και στα τρία ματς που έχουν παίξει για τα προκριματικά του Μουντιάλ έχουν δεχθεί 15 γκολ δείχνοντας τεράστια προβλήματα στην άμυνα. Θα ποντάρουμε στο Over.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 5ος όμιλος
  2 Ουαλία 8 15 4 3 1 14:9
  4 Εσθονία 8 4 1 1 6 9:21
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X
  • » Ο bagiou, με το υψηλότερο yield +1.06% στο σημείο 1X έπαιξε: 1X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες