2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ερυθρός Αστέρας - Φερεντσβάρος

Προϊστορία

13/10/2022 ΦερεντσβάροςΕρυθρός Αστέρας 2 - 1
6/10/2022 Ερυθρός ΑστέραςΦερεντσβάρος 4 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 461,847 87.4%
X
€ 32,919 6.2%
2
€ 33,652 6.4%
Over
€ 21,933 57.7%
Under
€ 16,075 42.3%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

165 ψήφοι:

8

Σουτ στην εστία

3

6

Σουτ εκτός εστίας

5

45%

Κατοχή μπάλας

55%

1

Οφσάιντ

2

3

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

5

14

Φάουλ

14

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Rajko Mitic
  • Χωρητικότητα: 55538
  • Θεατές: 26244
«Τρελαίνει» κόσμο η Φερεντσβάρος

«Τρελαίνει» κόσμο η Φερεντσβάρος

Ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί τη Φερεντσβάρος για την 3η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» της Τραμπζονσπόρ, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εκτός έδρας τη Μονακό.

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» τον υποχρέωσε να ταξιδέψει στην Τραπεζούντα ούτως ώστε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την τοπική Τραμπζονσπόρ. Η εμφάνισή του δεν ήταν ικανοποιητική κι έχασε 2-1 σ’ ένα σκορ που τον κολακεύει. Περιορίστηκε σε ρόλο κομπάρσου από το ξεκίνημα κι έμοιαζε θέμα χρόνου να παραβιαστεί η εστία της. Αυτό συνέβη στο 16’ με τον Χάμσικ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας με κοντινή κεφαλιά. Δεν έβγαλε κάποια ιδιαίτερη αντίδραση και τελείωσε το πρώτο μέρος μόλις με μία υποψία ευκαιρίες. Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα στο 63’ λόγω της αποβολής του Κάνγκουα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Πέντε λεπτά μετά ο Τρεζεγκέ πέτυχε το 2-0 και πλέον αναζητούσε ένα θαύμα. Από το... πουθενά μείωσε σε 2-1 με τον Νίκολιτς στο 89’, δίχως όμως να απειλήσει περισσότερο μέχρι το φινάλε.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη «σφαλιάρα» που δέχτηκε ο Ερυθρός Αστέρας στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Με τη μέχρι τώρα παρουσία του δείχνει ότι αποτελεί το φαβορί για να τερματίσει στην τελευταία θέση του γκρουπ και να μην συνεχίσει ούτε στο Κόνφερενς Λιγκ. Δεν έχει καταφέρει να μαζέψει ακόμα κάποιο βαθμό και στέκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Την περασμένη Κυριακή έπαιξε εκτός έδρας με τη Μλάντοστ για το πρωτάθλημα Σερβίας. Τη διέλυσε 4-0 με «περίπατο» και παρέμεινε στην κορυφή.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Μίλος Μιλόγεβιτς υπογράμμισε: «Δεν με έχει εκπλήξει η πορεία της Φερεντσβάρος. Ήξερα ότι έχουν ποιότητα και καλούς ποδοσφαιριστές. Δεν έχει σημασία προς το παρόν η βαθμολογία. Πιστεύω ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε και στη συνέχεια να δούμε τι θα συμβεί. Υπάρχουν ακόμα 12 βαθμοί που διεκδικούνται».

Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και θα εκτίσει την ποινή του ο μέσος Κάνγκουα. Εκτός λίστας ο αμυντικός Μπογκντάνοβιτς και ο χαφ Κρίστιτσιτς.

Θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο ματς μακριά από τη βάση της. Πριν από τρεις εβδομάδες γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε εξαιρετικά δύσκολο έργο στο ταξίδι της στο Πριγκιπάτο ούτως ώστε να μετρήσει τις δυνάμεις της εκτός έδρας με αντίπαλο τη Μονακό. Όχι μόνο δεν φοβήθηκε αλλά έφυγε με μία παλικαρίσια νίκη (0-1) στις αποσκευές της. Από το ξεκίνημα φάνηκε ότι θα έβαζε δύσκολα στους γηπεδούχους και απείλησε δύο φορές στο πρώτο μέρος, ανησυχώντας μόνο σε μία περίπτωση, με τον τερματοφύλακα Ντιμπούς να αποκρούει το σουτ του Γκολόβιν μέσα από την περιοχή. Συνέχισε με την ίδια τακτική και στην επανάληψη. Ανησύχησε ξανά σε μία περίπτωση, με τον Ντιμπούς να λέει «όχι» και στο τετ α τετ με τον Γιάκομπς στο 74’. Έψανε να βρει τη στιγμή της για να σκοράρει κι αυτή ήρθε στο 80’, με τον Βέτσεϊ να σκοράρει με σουτ που κόντραρε και πέρασε οριακά τη γραμμή του τέρματος, χαρίζοντάς της ένα σπουδαίο «τρίποντο».

Η Φερεντσβάρος έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις, καθώς δεν αποτελούσε φαβορί στο γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ, όμως ήδη μετράει δύο επιτυχίες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Η συγκομιδή των 6 βαθμών φέρνει τους πρωταθλητές Ουγγαρίας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θα προσπαθήσουν να παραμείνουν εκεί μέχρι το φινάλε της φάσης των ομίλων, παίρνοντας το απευθείας εισιτήριο για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Για το πρωτάθλημα Ουγγαρίας αντιμετώπισε την Κετσκεμέτι εκτός έδρας. Υπέστη την πρώτη της φετινή ήττα εντός συνόρων με 2-0, όμως δεν έπεσε από την πρώτη θέση.

«Δεν μου αρέσει να κοιτάω τα μαθηματικά. Δεν είμαι μαθηματικός, είμαι προπονητής. Έχουμε έξι βαθμούς αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα διότι δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι σε αυτό το επίπεδο. Θα μπούμε στο γήπεδο ξέροντας πόσο καλή ομάδα είναι ο Ερυθρός Αστέρας» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος για δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι ο αριστερός μπακ Τσίβιτς. Εκτός λίστας ο στόπερ Τελάντερ, ο μέσος Σίγκερ, ο εξτρέμ Καραϊσβίλι και ο επιθετικός Αουζκούι.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Οι δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ έχουν αφήσει από πολύ νωρίς πίσω τον Ερυθρό Αστέρα, με τους Σέρβους να ψάχνουν τον τρόπο για το παρθενικό τους «τρίποντο» που θα τους διατηρήσει στη «μάχη» της πρόκρισης ή έστω της τρίτης θέσης προκειμένου να μεταπηδήσουν στο Κόνφερενς Λιγκ. Από την άλλη η Φερεντσβάρος αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη με δύο μεγάλες επιτυχίες που την έχουν φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας του γκρουπ. Δεν συμφωνούμε σε καμία περίπτωση με τον φαβοριτισμό των γηπεδούχων και θα τον κοντράρουμε στηρίζοντας τη διπλή ευκαιρία της ισοπαλίας ή της επικράτησης των φιλοξενούμενων.

FACTS

  • Η ομάδα Ερυθρός Αστέρας δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.27 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φερεντσβάρος δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.85 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ερυθρός Αστέρας ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.15 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φερεντσβάρος νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 3.90 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
8ος Όμιλος
  1 Φερεντσβάρος 6 10 3 1 2 8:9
  4 Ερυθρός Αστέρας 6 6 2 0 4 9:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο VoidR3aver, με το υψηλότερο yield +9.49% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: X2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες