2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ερυθρός Αστέρας - Μονακό

8/9/2022 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 850
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 610 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μονακό - Ερυθρός Αστέρας στις 3/11/2022

Προϊστορία

3/11/2022 ΜονακόΕρυθρός Αστέρας 4 - 1
8/9/2022 Ερυθρός ΑστέραςΜονακό 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 110,058 20.8%
X
€ 55,835 10.5%
2
€ 363,504 68.7%
Over
€ 17,939 31.9%
Under
€ 38,254 68.1%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

159 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

3

9

Σουτ εκτός εστίας

4

49%

Κατοχή μπάλας

51%

2

Οφσάιντ

3

3

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

8

Κόρνερ

5

13

Φάουλ

17

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Rajko Mitic
  • Χωρητικότητα: 55538
  • Θεατές: 40226
Δεν είναι εύκολο για κανέναν στο Βελιγράδι

Δεν είναι εύκολο για κανέναν στο Βελιγράδι

Ο Ερυθρός Αστέρας θα κοντραριστεί με τη Μονακό στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 8ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι αποκλείστηκαν στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μακάμπι Χάιφα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν εκτός στην τρίτη προκριματική φάση από την Αϊντχόφεν.

Το φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι ξεκίνησε απευθείας από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου έπρεπε να αποκλείσει την πρωταθλήτρια Αρμενίας Πιούνικ Γερεβάν. Δεν είχε διάθεση για αστεία και τη διέλυσε με 5-0 στο πρώτο παιχνίδι, μετατρέποντας τον επαναληπτικό του Βελιγραδίου σε τυπική διαδικασία, καθώς κέρδισε και σε αυτόν τον αγώνα με 2-0. Το μοναδικό «εμπόδιο» που έπρεπε να ξεπεράσει για να βρεθεί στους χρυσοφόρους ομίλους ήταν αυτό της Μακάμπι Χάιφα. Στην πρώτη αναμέτρηση που διεξήχθη στο Ισραήλ βρέθηκε να προηγείται 2-1 όμως δέχτηκε δύο γκολ στην επανάληψη και ηττήθηκε 3-2. Στον επαναληπτικό πήρε γρήγορο προβάδισμα 2-0 και κρατούσε στα χέρια του την πρόκριση. Δέχτηκε δύο γκολ στην επανάληψη όμως και το τελικό 2-2 τον άφησε εκτός συνέχειας. Τα τρία από τα τέσσερα φετινά ευρωπαϊκά του ματς ήταν Over.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι υποχρεωμένος πλέον να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο αποκλεισμός στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση του Ντέγιαν Στάνκοβιτς, καθώς ο ίδιος έκρινε ότι ο κύκλος του είχε κλείσει, από τη στιγμή που δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στα γκρουπ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Όσο για την πορεία των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα Σερβίας, «γκέλαραν» στον τελευταίο τους αγώνα μένοντας στο 1-1 εντός έδρας με την Μπάτσκα Τόπολα, ωστόσο παραμένουν αήττητοι και βρίσκονται στη δεύτερη θέση πίσω από τη Νόβι Παζάρ, έχοντας όμως δύο παιχνίδια λιγότερα.

Ο τεχνικός του συλλόγου Μίλος Μιλόγεβιτς υποστήριξε: «Περιμένω έναν ποιοτικό αγώνα απέναντι σ’ έναν ποιοτικό αντίπαλο. Παίζουν με διαφορετική ένταση και σε διαφορετικές ταχύτητες. Δεν είναι εξωγήινοι αλλά είναι οι καλύτεροι στο να αλλάζουν την μπάλα και τον ρυθμό. Σεβόμαστε τη Μονακό και όλες τις ομάδες, δεν απειλούμε κανέναν, όμως με όλο τον σεβασμό σε αυτό το γήπεδο έχουμε κερδίσει πολύ πιο δυνατές ομάδες. Πρέπει να έχουμε πειθαρχία και στα ενενήντα λεπτά αν θέλουμε να τα καταφέρουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίας ο μέσος Ίβανιτς. Δεν είναι στη λίστα ο αμυντικός Μπογκντάνοβιτς και ο χαφ Κρίστιτσιτς.

Βίωσε κι εκείνη ανάλογη πίκρα με τον προσεχή της αντίπαλο Ερυθρό Αστέρα. Έχοντας τερματίσει για δεύτερη διαδοχική σεζόν στην τριάδα του γαλλικού πρωταθλήματος, ονειρευόταν ότι θα κατάφερνε να φτάσει μέχρι τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν το πέτυχε όμως ούτε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Η κληρωτίδα την έφερε στον τρίτο προκριματικό γύρο απέναντι στην ολλανδική Αίντχόφεν. Δεν ήταν καθόλου καλή στο πρώτο ματς στο Πριγκιπάτο και η ισοπαλία 1-1 ήρθε χάρη σε γκολ του Ντισασί στο 80’. Στον επαναληπτικό πήγε άψογα διαβασμένη και φλέρταρε έντονα με την πρόκριση, δίχως όμως να πετύχει τον στόχο της. Βρέθηκε να χάνει από νωρίς, έφερε «τούμπα» τον αγώνα στην επανάληψη με γκολ των Μαριπάν και Μπεν Γεντέρ όμως στο 89’ δέχτηκε την ισοφάριση (2-2) και στην παράταση έπεσε στο καναβάτσο από γκολ του Ντε Γιονγκ στο 109’.

Αυτός ο αποκλεισμός πλήγωσε τη Μονακό η οποία τουλάχιστον δεν χρειάστηκε να δώσει άλλα παιχνίδια προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Το άσχημο για εκείνη είναι όμως ότι μοιάζει να μην έχει συνέλθει ακόμα από την αποτυχία της και η πορεία της στο γαλλικό πρωτάθλημα δεν κρίνεται καθόλου καλή προς το παρόν. Στο τελευταίο της παιχνίδι νίκησε εκτός έδρας τη Νις στο ντέρμπι της Κυανής Ακτής, ωστόσο η συγκομιδή των οκτώ βαθμών φέρνει τους Μονεγάσκους μόλις στη δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

«Είμαστε σ’ έναν δύσκολο όμιλο στον οποίο θα συναντήσουμε τρεις αρκετά ικανές ομάδες με οπαδούς που δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα όχι μόνο εδώ αλλά και στα υπόλοιπα γήπεδα. Έχουμε αναλύσει τον Ερυθρό Αστέρα ο οποίος αποτελεί μία ομάδα με μεγάλη εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να ξεκινήσουμε καλά στο Γιουρόπα Λιγκ» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Φιλίπ Κλεμάν.

Αγωνιστικά Νέα: Μόνιμα απόντες τον τελευταίο καιρό οι επιθετικοί Φόλαντ και Μποάντου.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το μεγάλο «όπλο» του Ερυθρού Αστέρα στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ήταν ανέκαθεν η έδρα του. Αυτό δεν έχει αλλάξει ούτε φέτος, έστω κι αν αποκλείστηκε μπροστά στο κοινό του από τη Μακάμπι Χάιφα στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη η Μονακό έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την επικράτησή της στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Νις, όμως φέτος δεν έχει πείσει σε καμία περίπτωση με την απόδοσή της. Περιμένουμε ματς λεπτομερειών και θα ρίξουμε τη... ζαριά μας στην ισοπαλία θεωρώντας ότι έχει τύχη για να επιβεβαιωθεί.

FACTS

  • Η ομάδα Ερυθρός Αστέρας δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.72 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
8ος Όμιλος
  2 Μονακό 6 10 3 1 2 9:8
  4 Ερυθρός Αστέρας 6 6 2 0 4 9:11
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο spiros1975, με το υψηλότερο yield +25.69% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Goal
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +3.49% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες