1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μονακό - Ερυθρός Αστέρας

Προϊστορία

3/11/2022 ΜονακόΕρυθρός Αστέρας 4 - 1
8/9/2022 Ερυθρός ΑστέραςΜονακό 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 261,709 81.0%
X
€ 35,928 11.1%
2
€ 25,325 7.8%
Over
€ 16,917 72.9%
Under
€ 6,294 27.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

172 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

2

5

Σουτ εκτός εστίας

4

48%

Κατοχή μπάλας

52%

2

Οφσάιντ

7

1

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

3

14

Φάουλ

11

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Louis II, Monaco
  • Χωρητικότητα: 18523
  • Θεατές: 6341
«Τελικός» πρόκρισης στο Πριγκιπάτο

«Τελικός» πρόκρισης στο Πριγκιπάτο

Η Μονακό υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» της Φερεντσβάρος, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας την Τραμπζονσπόρ.

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στην Ουγγαρία ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη Φερεντσβάρος. Φλέρταρε με τη νίκη όμως τελικά παραχώρησε ισοπαλία 1-1. Πατούσε καλύτερα στο χορτάρι στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και ήταν εκείνη που αναζητούσε το γκολ με το οποίο θα έμπαινε σε θέση «οδηγού». Το βρήκε στο 31’, με τον Ντισασί να κάνει παράλληλη σέντρα από δεξιά και τον Μπεν Γεντέρ με εκπληκτικό τακουνάκι να σκοράρει για το 0-1. Ήταν φανερό ότι στην επανάληψη έπαιζε πιο προσεκτικά κι έδωσε χώρο στους γηπεδούχους. Τιμωρήθηκε για τη στάση της και στο 81’ η άμυνά της «πιάστηκε» στον ύπνο και ο Ζαχαρίασεν ισοφάρισε 1-1 από κοντά. Βγήκε μπροστά και στην τελευταία φάση του αγώνα έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Μαριπάν, μένοντας στο 1-1.

Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία της Μονακό στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ, καθώς είχαν προηγηθεί δύο νίκες και ισάριθμες ήττες. Οι Μονεγάσκοι έχουν συγκεντρώσει 7 βαθμούς και βρίσκονται μόνοι τους στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με «τρίποντο» απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα θα εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στα πλέι οφ της διοργάνωσης ως δεύτεροι, καθώς δεν μπορούν να βρεθούν στην κορυφή. Σε περίπτωση ήττας θα κινδυνεύσουν σοβαρά να μείνουν τελευταίοι κάτι που θα συμβεί αν η Τραμπζονσπόρ πάρει έστω ένα βαθμό από την αδιάφορη Φερεντσβάρος. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να είναι τρίτοι, εφόσον ηττηθούν οι Τούρκοι από τους Μαγυάρους και η ομάδα του Πριγκιπάτου χάσει από τον Ερυθρό Αστέρα. Τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά της ματς ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα. Στη Λιγκ 1 πήρε επαγγελματική νίκη με 2-0 απέναντι στην Ανζέ εντός έδρας και στέκεται εντός εξάδας.

Ο τεχνικός του συλλόγου Φιλίπ Κλεμάν τόνισε: «Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι για εμάς. Όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτόν τον αγώνα. Όλη η ομάδα μας είναι ενωμένη. Πρέπει να κάνουμε μία σπουδαία εμφάνιση για να κερδίσουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Θα παίξουμε για τη δεύτερη θέση αύριο (σ.σ.) και είναι μεγάλη η πρόκληση. Θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό πάντως και όλες οι διοργανώσεις είναι σημαντικές».

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος στον οποίο ήταν τιμωρημένος, ο αμυντικός χαφ Καμαρά. Έτοιμος έστω και για λίγο ο δεξιός μπακ Αγκιλάρ, αμφίβολος ο επίσης δεξιός μπακ-χαφ, Βάντερσον. Εκτός ο επιθετικός Μποάντου.

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι το εντός έδρας παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης με αντίπαλο την Τραμπζονσπόρ είχε χαρακτήρα τελικού για εκείνον. Έκανε αυτό που έπρεπε κι επικράτησε 2-1. Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο και κατάφερε να προηγηθεί στο 37’ με φοβερό σουτ του Κατάι από το «ύψος» της μεγάλης περιοχής. Δεν το χάρηκε ιδιαίτερα καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Τάσος Μπακασέτας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, με την μπάλα να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του για το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο 55’ κινδύνευσε πολύ σοβαρά να μείνει πίσω στο σκορ, όμως το σουτ του Χάμσικ μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της. Η δική του μεγάλη φάση όμως μετουσιώθηκε σε γκολ. Στο 64’ ο Μπουκαρί έκανε ωραία κίνηση και σέντρα και ο Πέσιτς τέλειωσε σωστά τη φάση χαρίζοντάς του τη νίκη.

Ο Ερυθρός Αστέρας πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και παραμένει «ζωντανός» στο... κυνήγι της πρόκρισης ή έστω στην κατάληψη της τρίτης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Η συγκομιδή των 6 βαθμών φέρνει τους «ερυθρόλευκους» στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου, λόγω χειρότερης επίθεσης από την Τραμπζονσπόρ. Για να προκριθούν χρειάζονται νίκη με μεγαλύτερο σκορ από την πιθανή νίκη των Τούρκων απέναντι στη Φερεντσβάρος. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ελπίζουν σε ήττα της Τραμπζόν από τους Ούγγρους κι αν χάσουν θα είναι σίγουρα ουραγοί κι εκτός Ευρώπης. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά τους ματς ήταν Over κι αμφίσκορα. Στο πρωτάθλημα Σερβίας πέρασε νικηφόρα (0-2) από την έδρα της Κολουμπάρα και παραμένει στην κορυφή.

«Το κίνητρό μας, η ετοιμότητα που θα δείξουμε και τα σημεία που θα εστιάσουμε στον αγώνα, θα κρίνουν πολλά. Στο πρώτο παιχνίδι με τη Μονακό νομίζω ότι παίξαμε αρκετά καλά και κυριαρχήσαμε σε ορισμένα σημεία. Μία απροσεξία όμως μας κόστισε. Πρέπει να είμαστε πιο γενναίοι και πιο επιθετικοί. Αυτός είναι ο στόχος μας και η στάση που ζητάω από τους παίκτες μου. Η Μονακό είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα και ξέρουμε τι να περιμένουμε από εκείνους» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Μίλος Μιλόγεβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν μπορούν να προσφέρουν ο αμυντικός Ντράγκοβιτς, ο αμυντικός χαφ Σανόγκο και ο επιτελικός μέσος Νίκολιτς. Εκτός λίστας ο αμυντικός Μπογκντάνοβιτς και ο χαφ Κρίστιτσιτς.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πολύ μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Πριγκιπάτο ανάμεσα στη Μονακό και τον Ερυθρό Αστέρα, με τις δύο ομάδες να είναι στο κόλπο της πρόκρισης και να έχουν τεράστιο κίνητρο. Οι γηπεδούχοι ήταν το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου στο Γιουρόπα Λιγκ όμως έχουν παρουσιαστεί κατώτεροι των περιστάσεων. Από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν ένα σύνολο που τα καταφέρνει καλά κυρίως εντός έδρας και θα ψάξουν μία τεράστια υπέρβαση. Σημαντική η ποιοτική διαφορά και θα επιλέξουμε τον «άσο» θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

FACTS

  • Η ομάδα Ερυθρός Αστέρας δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.32 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ερυθρός Αστέρας νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 6.00 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ερυθρός Αστέρας, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.47 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
8ος Όμιλος
  2 Μονακό 6 10 3 1 2 9:8
  4 Ερυθρός Αστέρας 6 6 2 0 4 9:11
Εμφάνιση όλων
Ερυθρός Αστέρας - Τελ. αγώνες
12/5/2024
Ερυθρός Αστέρας
Ραντνίτσκι 1923
8/5/2024
Μλάντοστ Λουτσάνι
Ερυθρός Αστέρας
0 - 1
2/5/2024
Ερυθρός Αστέρας
Μπάτσκα Τόπολα
2 - 1
28/4/2024
Βοϊβοντίνα
Ερυθρός Αστέρας
0 - 0
24/4/2024
Ερυθρός Αστέρας
Παρτιζάν
2 - 0
20/4/2024
Ερυθρός Αστέρας
Παρτιζάν
3 - 2
14/4/2024
Ερυθρός Αστέρας
Ζελέζνιτσαρ Πάνκεβο
3 - 0
10/4/2024
Ερυθρός Αστέρας
Βρσακ
3 - 0
7/4/2024
Ράντνικ Σουρντούλιτσα
Ερυθρός Αστέρας
0 - 2
3/4/2024
Ερυθρός Αστέρας
Ιμτ Βελιγραδίου
2 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.21% έπαιξε: 1
  • » Ο force1, με το υψηλότερο yield +9.01% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες