1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γουέστ Χαμ - Ολυμπιακός

Προϊστορία

9/11/2023 Γουέστ ΧαμΟλυμπιακός 1 - 0
26/10/2023 ΟλυμπιακόςΓουέστ Χαμ 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,228,426 88.1%
X
€ 84,571 6.1%
2
€ 81,323 5.8%
Over
€ 57,667 34.2%
Under
€ 110,772 65.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

412 ψήφοι:

Ειδήσεις

5

Σουτ στην εστία

0

6

Σουτ εκτός εστίας

4

54%

Κατοχή μπάλας

46%

0

Οφσάιντ

3

3

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

5

9

Φάουλ

5

3

«Κομμένα» Σουτ

2

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: London Stadium
  • Χωρητικότητα: 62500
  • Θεατές: 55811
Ψάχνει υπέρβαση στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός

Ψάχνει υπέρβαση στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Λονδίνο απέναντι στην Γουέστ Χαμ θέλοντας να αφήσει πίσω του τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και να αποσπάσει νέο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους κατόχους του Κόνφερενς Λιγκ.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο τρίτος θα παίξει με μία από τις ομάδες που θα έχουν πάρει την δεύτερη θέση στα γκρουπ του Κόνφερενς Λιγκ και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένει εκτός συνέχειας.

* Ο Ολυμπιακός είχε χάσει τα πρώτα 12 παιχνίδια του στην Αγγλία αλλά έκτοτε μετράει τρεις νίκες στις έξι τελευταίες επισκέψεις του επί αγγλικού εδάφους, όλες απέναντι στην Άρσεναλ (2015, 2020, 2021)

Ηττήθηκε με 2-1 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και γνώρισε την πρώτη της ήττα στην Ευρώπη μετά από 17 αγώνες. Παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της και δεν ήταν καθόλου καλή στο πρώτο μέρος όπου δέχτηκε και τα δύο γκολ (33’, 45+1’). Είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Ινγκς στο φινάλε του ημιχρόνου και στο ξεκίνημα της επανάληψης για να μειώσει αλλά στη συνέχεια δεν ήταν απειλητική και κινδύνευσε σε αρκετές περιπτώσεις στις αντεπιθέσεις των «ερυθρόλευκων». Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 87’ με βολίδα του Πακετά έπειτα από λάθος απομάκρυνση των γηπεδούχων.

Ήταν η πρώτη της απώλεια στον όμιλο, έμεινε στους έξι βαθμούς και επέτρεψε στην Φράιμπουργκ να την πιάσει στην κορυφή, καθώς και στον Ολυμπιακό να μειώσει στο -2 τη διαφορά από την πρώτη δυάδα. Μονόδρομος η νίκη στο σημερινό ώστε να βρεθεί «αγκαλιά» με την πρόκριση στα νοκ-άουτ.

Μετά το παιχνίδι στο Φάληρο, υποχρεώθηκε σε δύο ήττες στο πρωτάθλημα από Έβερτον (0-1 εντός) και Μπρέντφορντ (2-3 εκτός) ενώ ενδιάμεσα απέκλεισε την Άρσεναλ στο Λιγκ Καπ (3-1 εντός). Στο τελευταίο ματς απέναντι στην Μπρέντφορντ, κατέβηκε χωρίς τους δύο βασικούς της μέσους Άλβαρες και Πακετά λόγω τιμωρίας αλλά και χωρίς τον τραυματία στόπερ Ζουμά. Βρέθηκε πίσω μόλις στο 11’, το έφερε… τούμπα σ’ ένα επτάλεπτο με Κούντους (19’) και Μπόουεν (26’) και στο 41’ έχασε ευκαιρία σε κενή εστία για να κάνει το 3-1. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, γλίτωσε το 2-2 στο φινάλε του ημιχρόνου και τελικά δέχτηκε την ανατροπή στην επανάληψη από κακές εκτιμήσεις του Μαυροπάνου, ο οποίος υπέπεσε σε αυτογκόλ στο 55’ και στο 69’ έχασε τον προσωπικό του αντίπαλο με αποτέλεσμα να γίνει το 3-2.

Μετράει τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και μόλις μια νίκη στα επτά τελευταία (1-1-5), αυτή με την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Έχει υποχωρήσει στην 12η θέση με 14 βαθμούς, στο -4 από την επτάδα και στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Μεγάλο το θέμα στην άμυνα, αξιοσημείωτο ότι έχει δεχτεί 14 γκολ στα επτά τελευταία παιχνίδια της, δεχόμενη σ' όλα τουλάχιστον ένα τέρμα. Συνολικά στην Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει σκοράρει μόνο σ' ένα από τα 11 παιχνίδια της, ενώ έχει κρατήσει το μηδέν μονάχα με την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο τεχνικός της Μόγιες στη συνέντευξη Τύπου: «Υπήρχαν δύσκολες προκλήσεις στην έδρα του Ολυμπιακού. Ο κόσμος τους ήταν εκπληκτικός και έπαιξαν τεράστιο ρόλο εκείνη την ημέρα. Επίσης, δεν παίξαμε καλά, καθόλου κοντά στα στάνταρ μας, οπότε θέλουμε να βρεθούμε πιο κοντά σ’ αυτά το βράδυ της Πέμπτης. Αν κερδίσουμε θα είμαστε σε καλή θέση και θέλουμε να πάρουμε νίκες για να προκριθούμε και να είμαστε στην Ευρώπη και μετά τα Χριστούγεννα. Πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε. Είμαστε αντιμέτωποι με μία από τις καλύτερες ομάδες που έχουμε παίξει στην Ευρώπη όμως έχω να πω ότι έχουμε φανταστικό κόσμο. Επομένως θα δώσουμε στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να μας δει σε καλή κατάσταση, όπως και τους οπαδούς μας».

Αγωνιστικά Νέα: Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του βασικού στόπερ Ζούμα (10/1) όπως δήλωσε ο Μόγιες. Ο Σκωτσέζος τεχνικός παραδέχτηκε εμμέσως στη συνέντευξη Τύπου πως θα κάνει ξανά ροτέισον. Λογικά θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα οι βασικοί μέσοι Πακετά (10/1) και Άλβαρες (9/0) που έλειψαν από το ματς πρωταθλήματος λόγω τιμωρίας.Επικράτησε με 2-1 της Γουέστ Χαμ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης. Πολύ μεγάλη νίκη για τους «ερυθρόλευκους» που ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, προηγήθηκαν στο 33’ με βολίδα του Φορτούνη και βρήκαν δεύτερο τέρμα στο 45+1’ με αυτογκόλ του Ογκμπόνα. Γλίτωσαν σε δύο φάσεις τη μείωση του σκορ και έκτοτε είχαν ευκαιρίες μέσω αντεπιθέσεων για ένα τρίτο τέρμα. Αντ’ αυτού δέχτηκαν τη μείωση στο 87’ από κακή απομάκρυνση του Κίνι όμως στα εναπομείναντα λεπτά υπερασπίστηκαν το υπέρ τους σκορ.

Πήρε την πρώτη του νίκη στον όμιλο και έφτασε τους 4 βαθμούς, μειώνοντας στο -2 τη διαφορά από Γουέστ Χαμ και Φράιμπουργκ. Το αρνητικό γι’ αυτόν είναι πως αντιμετωπίζει τις δύο ομάδες εκτός έδρας και χρειάζεται «διπλό» σε μία εκ των δύο για να ελπίζει πως θα τερματίσει στην πρώτη δυάδα.

Δεν πηγαίνει με καλή ψυχολογία στο Λονδίνο αφού την Κυριακή γνώρισε βαριά ήττα με 4-2 από τον ΠΑΟΚ μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μπήκε πιο δυναμικά αλλά με εξαίρεση μια μεγάλη ευκαιρία με τον Ποντένσε, δεν απείλησε σημαντικά. Βρέθηκε πίσω στο 38’ και στην επανάληψη κατέρρευσε, δεχόμενος άλλα τρία τέρματα (56’ πεν., 65’, 79’) με την ανασταλτική του λειτουργία να ήταν απογοητευτικοί. Μετρίασε κάπως την ήττα του με δύο γκολ στο φινάλε (86’ Φορτούνης, 90+8’).

Μετά το φινάλε ο τεχνικός του Μαρτίνεθ ανέλαβε την ευθύνη λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν μας βγήκε τίποτα σήμερα, στον αντίπαλο μας τα πάντα. Πρέπει να το ξεπεράσουμε γρήγορα, να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη και πρέπει να ξανασηκωθούμε μετά απ' αυτή την κακή βραδιά. Ήταν ένα πολύ σκληρό χτύπημα για εμάς, νιώθουμε πληγωμένοι αλλά όλα αυτά τα συναισθήματα πρέπει να τα μετατρέψουμε σε ενέργεια για ό,τι έρχεται».

Για ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι πλήρωσε την κακή αμυντική του λειτουργία και βρίσκεται πλέον στο -4 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ισόβαθμος με την ΑΕΚ στην 2η θέση και μόλις στο +1 από τον 4ο ΠΑΟΚ. Την επόμενη αγωνιστική πηγαίνει στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης.

Θα ψάξει αντίδραση στο Λονδίνο κόντρα στην Γουέστ Χαμ ξέροντας όμως ότι το έργο του είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ο τεχνικός του Μαρτίνεθ δήλωσε πως η ομάδα έκανε την αυτοκριτική της μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και εν όψει του σημερινού τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που πάντα θέλει να νικά. Έχουμε έρθει με μεγάλη όρεξη εδώ. Είναι πολύ σημαντική βραδιά με αντίπαλο ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Θα πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω από τέλειο ματς για να τα καταφέρουμε. Εάν κάναμε τέλειο ματς στο γήπεδό μας, πρέπει να κάνουμε το κάτι παραπάνω την Πέμπτη. Ξέρουμε πως αντιμετωπίζουμε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο, μια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και κάτοχο του Κόνφερενς Λιγκ. Μια ομάδα που όταν ήρθε στον Ολυμπιακό ήταν για 17 παιχνίδια αήττητη στην Ευρώπη».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν ανακοινώθηκε ξανά αποστολή, με τον μέσο Ιμπόρα (3/1) να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο εξτρέμ Μπρνιτς (2/0) που δεν υπολογίζεται. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Μαρτίνεθ ενδέχεται να εμπιστευτεί ξανά το 4-3-3 αλλά προσανατολίζεται σε τρεις αλλαγές. Ο Ορτέγα αντί του Κίνι για το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Μασούρας για τη μία εκ των θέσεων στα φτερά και ο Γιόβετιτς αντί του Ελ Καμπί στην επίθεση. Πάντως υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρξουν περαιτέρω εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Παιχνίδι πολύ αυξημένης δυσκολίας για τον Ολυμπιακό μιας και η Γουέστ Χαμ είναι υποψιασμένη μετά την ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα κυνηγήσει τη ρεβάνς μπροστά στο κοινό της. Δε βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τα «σφυριά» που μετρούν τρεις σερί ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ και αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα στην άμυνα. Αυτό βέβαια είναι και το μεγάλο θέμα του φετινού Ολυμπιακού, ο οποίος ψάχνει αντίδραση μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ και θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει ζωντανό στο κόλπο της πρόκρισης. Το θέμα είναι ότι οι Λονδρέζοι είναι αρκετά δυνατοί στο γήπεδο τους και θα το προσεγγίσουν αρκετά προσεκτικά ώστε να «κλειδώσουν» σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση. Σε σωστές τιμές ο άσος, δεν προκύπτει κάτι. Αναμενόμενα χαμηλά και το όβερ με βάση την εικόνα των δύο ομάδων σε άμυνα και επίθεση. Ενδεικτικά με το δεύτερο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Ολυμπιακός, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.62 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Γουέστ Χαμ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.62 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ολυμπιακός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.42 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Γουέστ Χαμ έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 5.75 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ολυμπιακός νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 5.15 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Γουέστ Χαμ 6 15 5 0 1 10:4
  3 Ολυμπιακός 6 7 2 1 3 11:14
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.15% έπαιξε: 1
  • » Ο harrys_Garefalos, με το υψηλότερο yield +14.73% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο Impulse, με το υψηλότερο yield +22.81% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες