Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ

Προϊστορία

9/11/2023 Γουέστ ΧαμΟλυμπιακός 1 - 0
26/10/2023 ΟλυμπιακόςΓουέστ Χαμ 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 148,643 32.3%
X
€ 95,270 20.7%
2
€ 215,809 46.9%
Over
€ 55,000 60.1%
Under
€ 36,529 39.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

451 ψήφοι:

Ειδήσεις

5

Σουτ στην εστία

3

7

Σουτ εκτός εστίας

6

47%

Κατοχή μπάλας

53%

3

Οφσάιντ

1

4

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

6

6

Φάουλ

15

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Karaiskakis Stadium
  • Χωρητικότητα: 32130
  • Θεατές: 30623
Δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό

Δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Γουέστ Χαμ στο «Γ. Καραϊσκάκης» αναζητώντας την πρώτη του νίκη στους ομίλους. Για το 3x3 ταξίδεψαν στην Αθήνα τα «σφυριά».

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ μία από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει τρίτες στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο τρίτος θα παίξει με μία από τις ομάδες που θα έχουν πάρει την δεύτερη θέση στα γκρουπ του Κόνφερενς Λιγκ και ο τέταρτος της βαθμολογίας μένει εκτός συνέχειας.

* Sold Out το γήπεδο. Με 1600 οπαδούς η Γουέστ Χαμ

Δεν έχει ακόμα νίκη στον όμιλο αφού την περασμένη αγωνιστική «αυτοκτόνησε» φέρνοντας ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Μπάτσκα Τόπολα. Προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ των Μασούρα (16’) και Ποντένσε (57’) και δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα αλλά πλήρωσε δύο στιγμές αδράνειας στα μετόπισθεν με αποτέλεσμα να δεχτεί τη μείωση στο 63’ και να μείνει με παίκτη λιγότερο στο 71’. Κλείστηκε στα μετόπισθεν στο τελευταίο κομμάτι και «λύγισε» στο 90’ δεχόμενος την ισοφάριση.

Πλήρωσε τις αμυντικές αδυναμίες για δεύτερο σερί ευρωπαϊκό ματς μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Φράιμπουργκ στην έδρα του (2-3) και πλέον ο στόχος της πρώτης δυάδας δυσκολεύει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το… 50λεπτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο αφού το ντέρμπι διακόπηκε οριστικά σ’ εκείνο το σημείο με το σκορ στο 1-1 λόγω μιας κροτίδας που έπεσε κοντά στον Χουάνκαρ προκαλώντας τον τραυματισμό του. Δεν ήταν καθόλου καλός στο πρώτο μέρος, πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές από το πρέσινγκ που του ασκήθηκε και δέχτηκε το 0-1 στο 28’ μετά από λάθη στα μετόπισθεν. Έβγαλε αντίδραση στην επανάληψη και ισοφάρισε στο 48’ με τον Καμαρά έπειτα από ασίστ του Ποντένσε, αλλά στη συνέχεια ο αγώνας διακόπηκε και η τύχη του θα κριθεί δικαστικά.

Παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 νίκες και 1 ισοπαλία σε επτά παιχνίδια, όντας στο +2 από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με ματς λιγότερο. Την Δευτέρα θα παίξει με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Μπροστά του έχει δύο «κολλητά» ματς με την πρωτοπόρο του ομίλου Γουέστ Χαμ και στοχεύει στην μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή ώστε να μείνει ζωντανός στο κόλπο της 2ης θέσης πριν το ταξίδι στο Φράιμπουργκ.

Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός του Μαρτίνεθ δήλωσε μεταξύ άλλων: «Παίζουμε το πιο δύσκολο παιχνίδι έως τώρα. Όμως έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε σε εμάς. Σίγουρα μας απασχολούν τα λάθη αλλά και τα σωστά που αποτελούν παραδείγματα. Λάθη κάνουν όλες οι ομάδες, ακόμα και πολύ ακριβοί παίκτες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε 14 ματς δείχνουμε ταυτότητα και ενώ είμαστε μία νέα ομάδα παρότι έχουμε και παίκτες με εμπειρία. Με την Γουέστ Χαμ πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι. Πιστεύουμε στον εαυτό μας και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με μεγάλη εξυπνάδα. Έχουμε καταφέρει να έχουμε ένα σύνολο με αυτοπεποίθηση, που δουλεύουμε όλοι μαζί και ένα σύνολο που τα δίνει όλα. Όλοι μαζί με τον κόσμο μας. Το ιδανικό θα είναι να μην δεχθούμε γκολ και να σκοράρουμε. Ακόμα και εάν δεν είναι έτσι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις μας».

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο στόπερ Ντόη (7/0), ενώ δεν προλαβαίνει ο έτερος στόπερ Φρέιρε (4/0). Έτσι θα επιστρατευτεί εκτός απροόπτου ο Πορόζο δίπλα στον Ρέτσο. Αμφίβολος παραμένει ο μέσος Ιμπόρα (3/1), από την άλλη μάλλον θα είναι διαθέσιμος ο βασικός μέσος Έσε (4/0) ο οποίος έχασε το ντέρμπι αλλά προπονήθηκε. Πιθανό να δούμε τον Μαρτίνεθ να επιλέγει σχήμα με τρεις μέσους (Έσε, Αλεξανδρόπουλος, Καμαρά). Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο εξτρέμ Μπρνιτς (2/0).Την περασμένη αγωνιστική πέρασε με 2-1 από την έδρα της Φράιμπουργκ κι έκανε το 2x2 στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Κατέβηκε με δυνατή ενδεκάδα και προηγήθηκε μόλις στο 8’ με τον Πακετά ενώ είχε δοκάρι για ένα γρήγορο δεύτερο τέρμα. Δεν απειλήθηκε στο πρώτο μέρος αλλά ισοφαρίστηκε νωρίς στην επανάληψη (49’) και στο 55’ γλίτωσε σε διπλή τεράστια ευκαιρία της αντιπάλου της. Ανέκτησε το προβάδισμα στο 66’ με τον Αγκέρ έπειτα από κόρνερ και στη συνέχεια το υπερασπίστηκε χωρίς προβλήματα.

Συμμετέχει στο Γιουρόπα Λιγκ ως κάτοχος του Κόνφερενς Λιγκ και θα ήθελε να επαναλάβει την πορεία της τη σεζόν 2021-22 όπου έφτασε έως τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Είναι το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο και η νίκη στο Φράιμπουργκ ήταν καθοριστική.

Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από βαριά ήττα με 4-1 στην έδρα της Άστον Βίλα. Δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις φέτος, ήταν σε δεύτερο ρόλο σ’ όλο το ματς, δεχόμενη ένα γκολ στο πρώτο μέρος (30’) και άλλα τρία στο δεύτερο (51’ πεν., 74’, 89’). Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 από το… πουθενά με γκολ-καραμπόλα του Μπόουεν (56’).

Ήταν η 3η ήττα της σε εννέα ματς πρωταθλήματος (4-2-3) και παρέμεινε στην 9η θέση της βαθμολογίας. Αν κέρδιζε στο Μπέρμιγχαμ θα ισοφάριζε το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της μετά από εννέα αγωνιστικές. Έχει σκοράρει 16 γκολ και έχει δεχτεί άλλα τόσα σ’ αυτό το διάστημα. Αξιοσημείωτο ότι έχει βρει δίχτυα και στα 12 παιχνίδια που έχει δώσει φέτος σ’ όλες τις διοργανώσεις. Ακολουθεί εντός έδρας με την Έβερτον.

Η αποχώρηση του ηγετικού χαφ Ράις το καλοκαίρι για την Άρσεναλ δεν την «πλήγωσε» αφού με τα λεφτά της πώλησης του ενίσχυσε περισσότερο το ρόστερ με τους μέσους Άλβαρες, Γουόρντ-Πράουζ και τον επιθετικό χαφ Κούντους. Παράλληλα διατήρησε στην ομάδα τον πολύτιμο χαφ Πακετά που βρισκόταν στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι ενώ ο εξτρέμ Μπόουεν έχει βρει για τα καλά την παλιά του φόρμα, μετρώντας ήδη έξι γκολ σε εννέα αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ.

Εν όψει του σημερινού αγώνα στο Φάληρο, ο τεχνικός της Ντέιβιντ Μόγιες σχολίασε: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη υποστήριξη εδώ και είναι υπέροχο να έρχεσαι σε μια ποδοσφαιρική πόλη όπου το ποδόσφαιρο έχει πραγματικά σημασία. Όλοι ξέρουν ότι το να έρθεις στην Αθήνα για να παίξεις με κάποια από τις ομάδες εδώ, περιμένεις δύσκολα παιχνίδια και αυτό με τον Ολυμπιακό είναι ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που παίζει εδώ και πολλά χρόνια ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Δεν είμαστε σαν τον Ολυμπιακό αλλά τα τελευταία δύο χρόνια τα έχουμε πάει πολύ καλά στην Ευρώπη. Έχουμε ξεκινήσει καλά στον όμιλο και μιλήσαμε με τον Ντίνο Μαυροπάνο για τον Ολυμπιακό. Γνωρίζουμε πολύ καλά τον Ποντένσε από τη θητεία του στην Γουλβς. Έχουμε δύο παιχνίδια τώρα, το πρώτο εδώ στην Αθήνα και το δεύτερο σε δύο εβδομάδες στο στάδιο του Λονδίνου, οπότε θα γνωριστούμε αρκετά καλά σε αυτά τα δύο παιχνίδια».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν ταξίδεψε στην Αθήνα ο βασικότατος δεξιός μπακ Τσουφάλ (9/4 ασίστ). Από την άλλη ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις και υπολογίζονται ο αριστερός μπακ Κρέσγουελ και ο επιθετικός χαφ Κορνέ (1/0).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολύ δύσκολο έργο απέναντι στο φαβορί του ομίλου, Γουέστ Χαμ η οποία παίρνει στα σοβαρά την Ευρώπη και έχει κάνει το 2x2 ως τώρα. Μάλιστα τα «σφυριά» θα ψάξουν αντίδραση μετά τη βαριά ήττα στην έδρα της Άστον Βίλα και δίνονται δικαίως το φαβορί απέναντι στους «ερυθρόλευκους» που έχουν μεγάλα ανασταλτικά προβλήματα και κατεβαίνουν με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ρέτσο και Πορόζο. Σε ικανοποιητική απόδοση το διπλό.

FACTS

  • Στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες της ομάδας Ολυμπιακός, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.60 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ολυμπιακός νίκησε στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.77 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ολυμπιακός νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 3.20 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Γουέστ Χαμ 6 15 5 0 1 10:4
  3 Ολυμπιακός 6 7 2 1 3 11:14
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.15% έπαιξε: Goal
  • » Ο 30fyllos, με το υψηλότερο yield +16.89% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Goal
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +4.28% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες