2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γιουβέντους - Φερεντσβάρος

Προϊστορία

24/11/2020 ΓιουβέντουςΦερεντσβάρος 2 - 1
4/11/2020 ΦερεντσβάροςΓιουβέντους 1 - 4

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,802,666 93.5%
X
€ 77,664 4.0%
2
€ 46,675 2.4%
Over
€ 119,772 85.9%
Under
€ 19,595 14.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

220 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Allianz Stadium
  • Χωρητικότητα: 41507
Νίκη... πρόκριση θέλει η Γιουβέντους

Νίκη... πρόκριση θέλει η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους μετά το πάρτι που έκανε στη Βουδαπέστη, φιλοξενεί για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ τη Φερεντσβάρος στο Τορίνο.

* Κεκλεισμένων των θυρών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε πάρτι στη Βουδαπέστη απέναντι απέναντι στη Φερεντσβάρος επικρατώντας με 4-1. Μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν ο Αλβάρο Μοράτα και ο Ντιμπάλα, οι οποίοι πέτυχαν από δυο γκολ. Ο Ισπανός σκόραρε στο 7' και το 60', ενώ ο Αργεντινός στο 73' και το 81' ευχαριστώντας και τις δύο φορές τον τερματοφύλακα των Ούγγρων που του τα έδωσε... δώρο. Οι γηπεδούχοι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ με τον Μπολί στις καθυστερήσεις.

Για το ιταλικό πρωτάθλημα επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία με τη Λάτσιο, αφού επικράτησε στο Τορίνο επί της Κάλιαρι με 2-0 έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό με ατομική προσπάθεια και τέσσερα λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια κατέβασε ρυθμό για να κρατήσει δυνάμεις για την Ευρώπη.

««Πρέπει να συνεχίσουμε την πορεία μας, δεν κάναμε τίποτα το Σάββατο, ήταν μόνο ένα καλό παιχνίδι, πρέπει να έχουμε συνέχεια ή να μην είμαστε μεγάλη ομάδα, είμαστε η Γιουβέντους. Πρέπει να πάμε στο γήπεδο σαν να ήταν τελικός, χρειαζόμαστε μια νίκη για να προκριθούμε. Πρέπει να καταφέρουμε να αφήσουμε άλλους παίκτες να ξεκουραστούν στα επόμενα παιχνίδια. Το θέλουμε για να μπορούσαμε να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Τώρα οι παίκτες γνωρίζουν ο ένας τον άλλον καλύτερα, χρειάστηκε χρόνος για να αφομοιώσουμε τι κάνουμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε», είπε ο προπονητής Αντρέα Πίρλο.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έμειναν οι στόπερ Μπονούτσι, Κιελίνι και ο Ντεμιράλ. Έτοιμος είναι ο μέσος Ράμσεϊ.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Έγινε έρμαιο στις διαθέσεις της Γιουβέντους στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού φιλοξένησε την ιταλική ομάδα και έχασε πολύ εύκολα με 4-1. Ο Αλβάρο Μοράτα άνοιξε το σκορ στο 7' και ο ίδιος παίκτης στο 60' έγραψε το 2-0 και στη συνέχεια, ο τερματοφύλακας της έδωσε δύο γκολ δώρα στον Πάουλο Ντιμπάλα στο 73' και το 81'. Το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Μπολί στις καθυστερήσεις.

Το Σάββατο συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας, αφού φιλοξενήθηκε από τη Χόνβεντ και επικράτησε με 1-0. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Χέιστερ στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης. Έπειτα από 10 αγωνιστικές παραμένει αήττητη έχοντας οχτώ νίκες και δύο ισοπαλίες και οδηγεί την κούρσα, έχοντας διαφορά τεσσάρων βαθμών από την δεύτερη Κισβάρντα, έχοντας και ένα ματς λιγότερο.

«Όταν παίζεις σε αυτό το επίπεδο υπάρχει σαφώς φόβος, παίζουμε εναντίον της Γιουβέντους, αλλά για εμάς αυτό είναι ένα είδος μπόνους. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία στην οποία θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εκπροσωπήσουμε την Ουγγαρία και τους οπαδούς της Φερεντσβάρος. Η Γιουβέντους έχει αρκετούς ηγέτες, εκτός από τον Ρονάλντο υπάρχουν κορυφαίοι παίκτες όπως ο Μοράτα και ο Ντιμπάλα. Δεν χρειάζεται να επικεντρωθούμε μόνο σε έναν παίκτη, είναι πολύ δυνατοί και πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Πρέπει να σκεφτούμε ότι έχουμε 11 παίκτες και πρέπει να δώσουμε το καλύτερο δυνατό. Προφανώς το Champions League είναι πάντα δύσκολο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής Σεργκέι Ρεμπρόφ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει προβλήματα απουσιών.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Γιουβέντους επέστρεψε στις νίκες στο ιταλικό πρωτάθλημα και θέλει το τρίποντο και στο Τσάμπιονς Λιγκ για να πανηγυρίσει από τώρα την πρόκριση στην επόμενη φάση (αν δεν νικήσει η Ντιναμό την Μπαρτσελόνα). Κάτι που ζήτησε και ο προπονητής της για να ξεκουράσει παίκτες στα επόμενα δυο παιχνίδια του ομίλου. Η Φερεντσβάρος είναι ομάδα που δεν το βάζει κάτω και δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και όπως και στο πρώτο παιχνίδι στη Βουδαπέστη θα επιλέξουμε το αμφίσκορο.

FACTS

  • Η ομάδα Γιουβέντους δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Φερεντσβάρος, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ).
    Σημείο: Over

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
7ος Όμιλος
  1 Γιουβέντους 6 15 5 0 1 14:4
  4 Φερεντσβάρος 6 1 0 1 5 5:17
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο DT71, με το υψηλότερο yield +1.27% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες