2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γιουβέντους - Λυών

7/8/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 108
2 - 1
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 12' Depay Memphis (πέναλτι)
  2. 19' Aouar Houssem
  3. 31' Cuadrado Juan
  4. 38' Dubois Leo
  5. 42' Depay Memphis
  6. 43' Ronaldo Cristiano (πέναλτι)
  7. 44' Bentancur Rodrigo

2ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 60' Ronaldo Cristiano
  2. 76' Lopes Anthony
  3. 79' Cornet Maxwel
  4. 87' Caqueret Maxence
  5. 89' Marcal Fernando

      Προϊστορία

      7/8/2020 ΓιουβέντουςΛυών 2 - 1
      26/2/2020 ΛυώνΓιουβέντους 1 - 0
      2/11/2016 ΓιουβέντουςΛυών 1 - 1
      18/10/2016 ΛυώνΓιουβέντους 0 - 1
      10/4/2014 ΓιουβέντουςΛυών 2 - 1
      3/4/2014 ΛυώνΓιουβέντους 0 - 1
      24/7/2010 ΓιουβέντουςΛυών 2 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 1,126,859 83.5%
      X
      € 98,949 7.3%
      2
      € 123,258 9.1%
      Over
      € 39,497 30.4%
      Under
      € 90,227 69.6%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Παρασκευή, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      308 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Allianz Stadium
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 41507
      Το Τσάμπιονς Λιγκ ο δύσκολος δρόμος του Σάρι

      Το Τσάμπιονς Λιγκ ο δύσκολος δρόμος του Σάρι

      Η Γιουβέντους υποδέχεται την Λυών στο Τορίνο ψάχνοντας τη νίκη με το σκορ που θα της δώσει την πρόκριση για το Final 8 της Λισαβόνας. Μικρό το προβάδισμα των Γάλλων που είδαν το πρωτάθλημα τους να διακόπτεται στις 8 Μαρτίου και να μην ξαναρχίζει.

      Τι ισχύει: Επαναληπτικός αγώνας για την φάση των «16» στο Champions League. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος με τον πρώτο αγώνα ακολουθεί παράταση και στη συνέχεια αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

      Α' παιχνίδι: Λυών-Γιουβέντους:1-0

      ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

      Πανηγυρίζει το 9ο συνεχόμενο πρωτάθλημα της ιστορίας της και 36ο συνολικά. Μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοση της μέσα στη χρονιά, ήταν όμως κυνική και σταθερή στα περισσότερα της παιχνίδια. Η αμφισβήτηση ωστόσο προς το πρόσωπο του Μαουρίτσιο Σάρι υπάρχει, ο Ιταλός ξέρει ότι το παιχνίδι με τη Λυών και η μετέπειτα πορεία στην διοργάνωση ίσως κρίνουν και το μέλλον του στο Τορίνο.

      Από την μέρα πάντως που εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα μάλλον το μυαλό της ταξίδευε στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς γνώρισε δύο ήττες από Κάλιαρι (2-0) και Ρόμα (1-3) τις τελευταίες αγωνιστικές. Την τελευταία αγωνιστική βέβαια απέναντι στους Ρωμαίους παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της . Προηγήθηκε με κοντινό πλασέ του Ιγουαΐν στο 5’ όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Δέχτηκε δύο τέρματα πριν τη λήξη του ημιχρόνου (23’,44’ πεν.) και επτά λεπτά μετά το ξεκίνημα της επανάληψης είδε την αντίπαλο της να πετυχαίνει και τρίτο τέρμα. Είχε δοκάρι στο 60’ με σουτ του Ράμσεϊ, δεν κατάφερε να μπει στο παιχνίδι μέχρι το τέλος.

      Στο πρώτο παιχνίδι στη Γαλλία η εμφάνιση της ήταν επιεικώς μέτρια. Σώθηκε από το δοκάρι στο 21’, δέκα λεπτά αργότερα όμως είδε τον Τουσάρτ να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους. Είχε ανούσια υπεροχή στην επανάληψη, απείλησε με δύο σουτ του Ντιμπάλα δεν μπόρεσε ωστόσο να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

      Βρίσκεται σε καλύτερο ρυθμό από την αντίπαλο της με βάση το γεγονός ότι το Ιταλικό πρωτάθλημα σταμάτησε 1 Αυγούστου. Καλείται να δείξει την υπεροχή της και να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα. Ο Σάρι ξέρει πως η κατάκτηση του Σκουντέτο δεν είναι αρκετή για να τον κρατήσει στη θέση του, ειδικά οι τριγμοί από έναν πρόωρο αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι μεγάλοι.

      «Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε ίσως το πιο δύσκολο πρωτάθλημα στην ιστορία της Σέριε Α'. Τώρα θέλουμε να πάμε στο Final 8 στη Λισαβόνα γιατί αυτό θα σημαίνει ότι θα βρισκόμαστε ανάμεσα στην ποδοσφαιρική ελίτ και είναι κάτι που μας ενδιαφέρει πολύ», σχολίασε ο κόουτς Σάρι.

      Αγωνιστικά Νέα: Πήραν ανάσες στο παιχνίδι με την Ρόμα οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Ντε Λιχτ όμως πλέον επιστρέφουν κανονικά στην αποστολή. Εκτός αυτής έμειναν ο μπακ Ντε Σίλιο (9/0) ,ο μέσος Κεντίρα (12/0) , ο εξτρέμ Ντάγλας Κόστα (23/1), αμφίβολη η συμμετοχή του ο φορ Ντιμπάλα (33/11)

      ΛΥΩΝ

      Από τις μεγάλες χαμένες της διακοπής της Λιγκ 1 στη Γαλλία. Πριν την καραντίνα βρισκόταν στην 7η θεση με 40 βαθμούς, έναν λιγότερο από τις Ρεμς και Νις που βρισκόταν σε ευρωπαϊκές θέσεις. Η απόφαση της γαλλικής Λίγκας να μην συνεχίσει το πρωτάθλημα και να επικυρώσει την τελική βαθμολογία δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος έκανε έξαλλους τους ανθρώπους τον «λιονέ».

      Ο πρόεδρος Ζαν Μισέλ Ολάς χαρακτήρισε απόλυτο σκάνδαλο τη διακοπή , την ώρα που ο σύμβουλος του και πρώην προπονητής, Ζεράρ Ουγέ έκανε λόγω για συνωμοσία κατά της Λυών.

      Από τη μέρα που επέστρεψε στις προπονήσεις έδωσε 6 φιλικά, κερδίζοντας τις Νις (1-0), Σέλτικ (2-1), Γάνδη (3-2) και Άνβερπ (3-2), ενώ ηττήθηκε με 2-0 από τη Ρέιντζερς. Έδωσε βέβαια στις 21 Ιουλίου τη δική της πρόβα τζενεράλε στον τελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, στον οποίο ηττήθηκε στα πέναλτι μετά από 120 λεπτά χωρίς τέρμα. Σε ένα σχετικά μοιρασμένο παιχνίδι κοίταξε στα μάτια την ανώτερη θεωρητικά αντίπαλο της παρόλο που κινδύνεψε περισσότερο να δεχτεί κάποιο γκολ. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση και από εκεί στα πέναλτι όπου ο Τραορέ δεν κατάφερε να νικήσει τον Νάβας στην τελευταία εκτέλεση και έτσι το τελευταίο Λιγκ Καπ, από τη νέα σεζόν καταργείται η διοργάνωση, κατέληξε στο Παρίσι.

      Είχε παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο στο πρώτο παιχνίδι, ο Γκαρσία είχε στήσει εξαιρετικά την ομάδα η οποία είχε δοκάρι στο 21’ και τελικά βρήκε το γκολ που άξιζε με τον Τουσάρτ δέκα λεπτά μετά. Αμύνθηκε σωστά στη συνέχεια, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και πλέον έχει ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης.

      «Έχουμε 50% πιθανότητες πρόκρισης. Θέλουμε να πάμε στη Λισαβόνα και δεν πρόκειται να κάνουμε άμυνα σε όλο το παιχνίδι. Η Γιουβέντους είναι το φαβορί αλλά απέναντι στην Παρί δείξαμε μια αμυντική σταθερότητα. Δεν καταλαβαίνω πάντως την κριτική που γίνεται στον Σάρι, κέρδισε το πρωτάθλημα 36 ημέρες νωρίτερα», σχολίασε ο κόουτς Ρούντι Γκαρσία.

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχει πλέον στο ρόστερ ο μέσος Τουσάρτ (24/2) έφυγε για το Βερολίνο και τη Χέρτα. Χωρίς σημαντικά προβλήματα η ομάδα.

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Γιουβέντους τον τελευταίο καιρό δεν εντυπωσιάζει με την απόδοση της, στα μεγάλα παιχνίδια όμως έχει μάθει να ανταποκρίνεται. Η Λυών μετά από ένα μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας, έδειξε καλό πρόσωπο απέναντι στην Παρί και κράτησε μία ποιοτική ομάδα στο μηδέν. Αυτό θα επιδιώξει να κάνει και στο Τορίνο, η Γιούβε απέναντι σε κλειστές άμυνες δυσκολεύεται και το under βρίσκεται σε τιμές άνω του 2.00

      FACTS

      • Η ομάδα Γιουβέντους δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.08 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Λυών δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 2.35 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο betakias, με το υψηλότερο yield +5.92% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες