14

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γεωργία - Σκωτία

Προϊστορία

16/11/2023 ΓεωργίαΣκωτία 2 - 2
20/6/2023 ΣκωτίαΓεωργία 2 - 0
4/9/2015 ΓεωργίαΣκωτία 1 - 0
11/10/2014 ΣκωτίαΓεωργία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 279,081 50.3%
X
€ 88,194 15.9%
2
€ 187,830 33.8%
Over
€ 22,268 29.6%
Under
€ 52,842 70.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

164 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

4

1

Σουτ εκτός εστίας

9

40%

Κατοχή μπάλας

60%

1

Οφσάιντ

0

3

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

4

17

Φάουλ

15

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Boris Paichadze Dinamo Arena
  • Χωρητικότητα: 54549
  • Θεατές: 44595
Τα πλέι οφ σκέφτεται η Γεωργία, άνετη η Σκωτία

Τα πλέι οφ σκέφτεται η Γεωργία, άνετη η Σκωτία

Η Γεωργία υποδέχεται τη Σκωτία για την 9η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024. Βρίσκονται ήδη στα τελικά της διοργάνωσης οι φιλοξενούμενοι.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Έδειξε σε φόρμα στις εμφανίσεις της τον Οκτώβριο καθώς μετά την επικράτηση της με 8-0 επί της Ταϊλάνδης σε φιλική αναμέτρηση, κέρδισε με 4-0 την Κύπρο για την προηγούμενη αγωνιστική των προκριματικών. Μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα επιθετική στο πρώτο μέρος αλλά με το ξεκίνημα της επανάληψης προηγήθηκε με τον Κιτιεσβίλι και στο 58’ ο Κχβαρατσκέλια έφυγε στην πλάτη της άμυνας και έκανε το 2-0. Σε μία αντεπίθεση στο 82’ ο Σενγκέλια έκανε το 2-0 για να έρθει στις καθυστερήσεις ο Μικαουτάτζε με πέναλτι να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Με αυτόν τον τρόπο έφτιαξε κάπως την εικόνα της στα προκριματικά, έφτασε τους 7 βαθμούς αλλά πολύ δύσκολα θα «πιάσει» τη Νορβηγία στους δέκα. Ήξερε βέβαια ούτως ή άλλως πως βρίσκεται σε έναν αρκετά δύσκολο όμιλο και πλέον όλη η προσοχή της είναι στραμμένη στα πλέι οφ του Nations League. Στηρίζει προφανώς πολλά στον Κχβαρατσκέλια, με τον σταρ της Νάπολι να θέλει να οδηγήσει τη χώρα του για πρώτη φορά σε μία τελική φάση διοργάνωσης. Ξεκίνησε μάλιστα καλά την πορεία της στον όμιλο, θα στηριχθεί σε αυτές τις εμφανίσεις της και στο Nations League.

Αγωνιστικά Νέα: Έμειναν εκτός σε σχέση με το προηγούμενο ο αμυντικός Μαμουτσασβίλι (Ντιναμό Μπατούμι), οι μέσοι Λομπζανίτζε (Ατλάντα Γιουν.) Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς).
Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Λόρια (Ντιναμό Τιφλίδας), Μαμαρντασβίλι (Βαλένθια), Γκουγκεσασβίλι (Κάραμπαγκ).

Αμυντικοί: Κάσια (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Κβιρκέλια (Αλ Αχντούντ), Αζάροφι (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Λοχοσβίλι (Κρεμονέζε), Γκελασβίλι (Σπέτσια), Κακαμπάτζε (Κρακοβία), Γκογκολεϊσβίλι (Σαχτάρ), Καλαντάτζε (Ντιναμό Τιφλίδας)

Μέσοι: Κβεκβεσκίρι (Λεχ Πόζναν), Κι Νταβιτασβίλι (Μπορντό), Τσακβετάτζε (Γουότφορντ), Σενγκέλια (Παναιτωλικός), Μεκβαμπισβίλι (Ντιναμό Τιφλίδας), Αλτουνασβίλι (Βολφσμπέργκερ), Κοτσορασβίλι (Λεβάντε), Σίγκουα (Βασιλεία)

Επιθετικοί: Μιχαουτάτζε (Άγιαξ), Κχβαρατσκέλια (Νάπολι), Ζιβζιβάτζε (Καρλσρούη), Βολκόνι (Σαμπάχ)

Ήξερε πως πολύ δύσκολα θα μπορέσει να επαναλάβει παρόμοια εμφάνιση και να κερδίσει για δεύτερη φορά την Ισπανία, και μάλιστα εκτός έδρας, έδειξε βέβαια και πάλι ένα «σφιχτό» πρόσωπο αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 2-0. Είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους προς την εστία της, κράτησε το μηδέν στο πρώτο μέρος και μάλιστα είδε να της ακυρώνεται και ένα γκολ του ΜακΤόμινεϊ για παθητικό οφσάιντ στο 60’. Βρέθηκε έτσι πίσω στο σκορ στο 73’, έχασε μεγάλη ευκαιρία επτά λεπτά μετά για να ισοφαρίσει και από ένα λάθος στην άμυνα της δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 86’.

Είχε ρεπό βέβαια την προηγούμενη αγωνιστική, έδωσε ένα δυνατό φιλικό με τη Γαλλιά όμως γνώρισε την ήττα με 4-1 αν και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 11’ με τον Γκίλμουρ. Παρόλα αυτά μετά τη νίκη της Ισπανίας επί της Νορβηγίας εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία της στο Euro 2024. Λίγο την ενδιαφέρει να θα το κάνει έως πρώτη καθώς αυτή τη στιγμή υστερεί στην ισοβαθμία με τους Ισπανούς, το θέμα είναι ότι για δεύτερη σερί φορά θα βρεθεί στα τελικά ενός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Δείχνει μάλιστα σε καλή κατάσταση, έχει το δικό της στυλ και με αυτό καταφέρνει να φτάσει σε επιτυχίες.

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντικές οι απουσίες της λόγω τραυματισμών καθώς δεν είναι διαθέσιμοι οι αμυντικοί Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Σούταρ (Ρέιντζερς), Χίκεϊ (Μπρέντφορντ) και ο επιθετικός Άνταμς (Σαουθάμπτον).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: ΜακΚρόρι (Ρέιντζερς) Κλαρκ (Χαρτς), Κέλι (Μάδεργουελ).

Αμυντικοί: ΜακΚένα (Νότιγχαμ),Χέντρι (Αλ-Ετιφάκ), Κούπερ (Λιντς), Πάτερσον (Έβερτον), Τέιλορ (Σέλτικ), Πόρτεους (Γουότφορντ), Ντόιγκ (Βερόνα), Ράλστον (Σέλτικ),

Μέσοι: ΜακΤόμινεϊ (Μάντεστερ Γ.), ΜακΓκίν (Άστον Βίλα), ΜακΓκρέγκορ (Σέλτικ), Άρμστρονγκ (Σαουθάμπτον), ΜακΛιν (Νόριτς), Γκίλμουρ (Μπράιτον), Φέργκιουσον (Μπολόνια).

Επιθετικοί: Ντάικς (ΚΠΡ), Κρίστι (Μπόρνμουθ), Μπράουν (Λούτον), Σάνκλαντ (Χαρτς)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Γεωργία έχει το μυαλό της στα πλέι οφ του Nations League και αντιμετωπίζει αυτά τα παιχνίδια ως μία καλή προετοιμασία. Θέλει να φτάσει για πρώτη φορά σε ένα Euro, τη στιγμή που η Σκωτία έχει εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή της. Γι’ αυτό το λόγο περιμένων οι δύο ομάδες να παίξουν πιο ελεύθερα και χωρίς μεγάλη πίεση για το αποτέλεσμα. Θα πάω με το over.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Γεωργία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.10 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά Euro: 1ος όμιλος
  2 Σκωτία 8 17 5 2 1 17:8
  4 Γεωργία 8 8 2 2 4 12:18
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +1.34% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες