5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σκωτία - Γεωργία

20/6/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 321
2 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 313 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γεωργία - Σκωτία στις 16/11/2023

Προϊστορία

16/11/2023 ΓεωργίαΣκωτία 2 - 2
20/6/2023 ΣκωτίαΓεωργία 2 - 0
4/9/2015 ΓεωργίαΣκωτία 1 - 0
11/10/2014 ΣκωτίαΓεωργία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 253,448 76.6%
X
€ 41,884 12.7%
2
€ 35,516 10.7%
Over
€ 18,311 45.2%
Under
€ 22,159 54.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

209 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

0

7

Σουτ εκτός εστίας

8

48%

Κατοχή μπάλας

52%

0

Οφσάιντ

3

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

8

Κόρνερ

0

12

Φάουλ

7

3

«Κομμένα» Σουτ

1

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Πιθανή διακοπή ή μεγάλη καθυστέρηση
  • Γήπεδο: Hampden Park
  • Χωρητικότητα: 51866
  • Θεατές: 50062
Εκπληκτικοί γηπεδούχοι και δίκαιο φαβορί

Εκπληκτικοί γηπεδούχοι και δίκαιο φαβορί

Η Σκωτία υποδέχεται τη Γεωργία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στη Νορβηγία, ενώ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν εκτός έδρας την Κύπρο.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι πρώτες δύο ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την υποχρέωσε να ταξιδέψει στο Όσλο ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη Νορβηγία σε μία αναμφίβολα δύσκολη αποστολή. «Δραπέτευσε» μ’ ένα μεγάλο «διπλό» (1-2) χάρη σε επική ανατροπή. Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας και ήταν επιεικώς μέτριο. Δεν απείλησε ούτε μία φορά ενώ κινδύνευσε μόνο σε μία περίπτωση. Στην επανάληψη ο ρυθμός έγινε πιο γρήγορος κι αρχικά περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Στο 60’ καταλογίστηκε πέναλτι και στο 61’ ο Χάαλαντ το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-0. Όχι μόνο δεν τα παράτησε αλλά προσπάθησε να αντιδράσει. Ο χρόνος κυλούσε εις βάρος της όμως στο 87’ ο Ντάικς εκμεταλλεύτηκε απίθανη γκάφα των αμυντικών των γηπεδούχων και ισοφάρισε 1-1. Εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ και δύο λεπτά μετά ο Μακλίν με πανέμορφο πλασέ «έγραψε» το 1-2 και... υπέγραψε την τεράστια ανατροπή.

Με αυτόν τον συγκλονιστικό τρόπο η Σκωτία απέδειξε ότι είναι αποφασισμένη να προκριθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην τελική φάση του Euro και να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας του χρόνου το καλοκαίρι, μετά την παρουσία της στην προηγούμενη διοργάνωση. Οι Βρετανοί έχουν συγκεντρώσει 9 βαθμούς με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες έως τώρα και φιγουράρουν στην κορυφή του πρώτου ομίλου, έχοντας ξεκινήσει πολύ δυνατά την προσπάθειά τους και παίρνοντας από νωρίς προβάδισμα πρόκρισης. Τα δύο από τα τρία ματς τους στην προκριματική φάση ολοκληρώθηκαν Over, ενώ δύο ήταν και τα No Goal.

Αγωνιστικά Νέα: Ξανά απόντες ο επιθετικός Άνταμς (Σαουθάμπτον) και ο μπακ Ράλστοντ (Σέλτικ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Κλαρκ (Χαρτς), Γκαν (Νόριτς), Κέλι (Μάδεργουελ)

Αμυντικοί: Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Χέντρι (Μπριζ), Τίρνι (Άρσεναλ), Κούπερ (Λιντς), Πάτερσον (Έβερτον), Χίκι (Μπρέντφορντ), Πόρτεους (Γουότφορντ), Χίαμ (Μπλάκμπερν), Σούταρ (Ρέιντζερς), ΜακΚρόρι (Μπρίστολ Σίτι), Τέιλορ (Σέλτικ)

Μέσοι: ΜακΓκιν (Άστον Βίλα), ΜακΓκρέγκορ (Σέλτικ), Άρμστρονγκ (Σαουθάμπτον), ΜακΤόμινεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ΜακΛιν (Νόριτς), Γκλίμουρ (Μπράιτον), Τζακ (Ρέιντζερς), Φέργκιουσον (Μπολόνια)

Επιθετικοί: Κρίστι (Μπόρνμουθ), Ντάικς (ΚΠΡ), Νίσμπετ (Μίλγουολ), Σάκλαντ (Χαρτς)

Θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τη βάση της, καθώς το περασμένο Σάββατο αναγκάστηκε να μεταβεί στη Λάρνακα προκειμένου να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κύπρο. Ζορίστηκε πολύ όμως πήρε αυτό που ήθελε επικρατώντας (1-2). Στο πρώτο ημίωρο περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και σώθηκε από βέβαιη παραβίαση της εστίας της σε δύο φάσεις. Κόντρα στη ροή του αγώνα άνοιξε το σκορ στο 31’, με τον Μικαουτάτζε να εκμεταλλεύεται τραγική γκάφα του Γκόγκιτς και να πλασάρει ψύχραιμα και σωστά για το 0-1. Δεν το χάρηκε για πολύ, καθώς στο 40’ καταλογίστηκε πέναλτι εις βάρος της και ο Πίττας ισοφάρισε 1-1. Στην επανάληψη στάθηκε τυχερή όταν ο Πίττας και ο Λαΐφης είχαν δοκάρια. Στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης κυριάρχησε και πίεσε, με τον Νταβιτασβίλι να πετυχαίνει το 1-2 στο 84’ και να της χαρίζει τη νίκη.

Η Γεωργία μετά την ισοπαλία στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Νορβηγία στην πρεμιέρα, κατάφερε να φτάσει και στην πρώτη της επιτυχία στην προκριματική φάση του Euro 2024 και δικαιούται να ελπίζει ότι μπορεί να διεκδικήσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου της. Η συγκομιδή των 4 βαθμών φέρνει τους «σταυροφόρους» στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Βέβαια δεν τους βολεύει ότι οι προσεχείς αντίπαλοι Σκωτσέζοι έχουν πραγματοποιήσει σπουδαία πορεία έως τώρα, γι’ αυτόν τον λόγο και το μεταξύ τους παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο. Και τα δύο ματς τους έως τώρα ήταν αμφίσκορα.υ

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός ο τερματοφύλακας Λόρια, ο στόπερ Κοτσολάβα και ο μέσος Μεκβαμπισβίλι. Αμφίβολος ο μπακ Λοκοτσβίλι (Κρεμονέζε).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μαμαρντασβίλι (Βαλένθια), Λόρια (Ανόρθωση), Γκουγκεσασβίλι (Κάραμπαγκ)

Αμυντικοί: Ντβάλι (ΑΠΟΕΛ), Αζαρόβι (Ερυθρός Αστέρας), Κάσια (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Κακαμπάτζε (Κρακόβια), Κβιρκβέλια (Νέφτσι Μπακού), Γκοτσολεϊσβίλι (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ταμπίτζε (Ντιναμό Τιφλίδας), Λοκοτσβίλι (Κρεμονέζε), Γκβελεσιάνι (Περσέπολις)

Μέσοι: Σενγκέλια (Παναιτωλικός), Τσακβετάτζε (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Κβεκβεσκίρι (Λεχ Πόζναν), Νταβιτασβίλι (Μπορντό), Λομπζανίτζε (Φατίχ Καραγκιουμρούκ), Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς), Μαμουτσασβίλι (Ντιναμό Μπατούμι), Αλτουνασβίλι (Ντιναμό Μπατούμι), Γκαγκνίτζε (Ντιναμό Μόσχας)

Επιθετικοί: Κβαρατσκέλια (Νάπολι), Κβιλιτάια (ΑΠΟΕΛ), Ζιβζιβάτζε (Καρλσρούη), Μικαουτάτζε (Μετς)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σκωτία έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία της έως τώρα στην προκριματική φάση του Euro 2024 αποτελώντας τη μεγαλύτερη ευχάριστη έκπληξη. Από την άλλη και η Γεωργία έχει ξεκινήσει δυναμικά κι ελπίζει σε πρόκριση στην τελική φάση για πρώτη φορά στην ιστορία της. Οι γηπεδούχοι θεωρούνται δικαίως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και είναι ξεκάθαρο ότι έχουν τον πρώτο λόγο για τους τρεις βαθμούς. Παρ’ όλα αυτά δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ θεωρώντας ότι δεν θα ξεφύγει το σκορ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά Euro: 1ος όμιλος
  2 Σκωτία 8 17 5 2 1 17:8
  4 Γεωργία 8 8 2 2 4 12:18
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο temis167 με το υψηλότερο yield +0.36% έπαιξε: 1
  • » Ο hra1980, με το υψηλότερο yield +24.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2
  • » Ο periergos72, με το υψηλότερο yield +26.85% στο σημείο 2-3 Goals έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες