1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γερμανία - Ουγγαρία

Προϊστορία

23/9/2022 ΓερμανίαΟυγγαρία 0 - 1
11/6/2022 ΟυγγαρίαΓερμανία 1 - 1
23/6/2021 ΓερμανίαΟυγγαρία 2 - 2
4/6/2016 ΓερμανίαΟυγγαρία 2 - 0
29/5/2010 ΟυγγαρίαΓερμανία 0 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 902,331 91.8%
X
€ 40,622 4.1%
2
€ 40,159 4.1%
Over
€ 50,247 71.5%
Under
€ 20,016 28.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

203 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

4

4

Σουτ εκτός εστίας

1

66%

Κατοχή μπάλας

34%

3

Οφσάιντ

2

3

Αποκρούσεις

3

2

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

3

22

Σέντρες

7

4

Αλλαγές

4

10

Φάουλ

10

0

Ασίστ

1

0

Αντεπιθέσεις

2

20

Πλάγια Άουτ

23

12

Εκτελέσεις Φάουλ

13

2

Ελεύθερα Λακτίσματα

10

10

Προσπάθειες Για Γκολ

6

3

«Κομμένα» Σουτ

1

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
29 έτη

Προπονητής: Marco Rossi

9  Adam Szalai Kleinheisler Laszlo Αλλαγή 67'

10  Dominik Szoboszlai Nego Loic Αλλαγή 85'

16  Daniel Gazdag Adam Martin Αλλαγή 67'

13 Andras Schafer

8  Adam Nagy Styles Callum Αλλαγή 78'

18 Milos Kerkez

5 Attila Fiola

4 Attila Szalai

6 Willi Orban

2 Adam Lang

1 Peter Gulacsi

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Red Bull Arena Leipzig
  • Χωρητικότητα: 47069
  • Θεατές: 39513
Ντέρμπι κορυφής με φαβορί και αουτσάιντερ

Ντέρμπι κορυφής με φαβορί και αουτσάιντερ

Η Γερμανία υποδέχεται την Ουγγαρία σε ένα... ντέρμπι κορυφής στον 3ο όμιλος της Α’ κατηγορίας του Nations League.

Μπορεί να παρέμεινε αήττητη στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε τον Ιούνιο στο πλαίσιο της διοργάνωσης, όμως μέτρησε τρεις ισοπαλίες και μία νίκη. Στο τελευταίο της παιχνίδι βέβαια ήταν εντυπωσιακή καθώς «διέλυσε» με 5-2 την Ιταλία. Ο Κίμιχ στο 10΄μέσα από την περιοχή της έδωσε το προβάδισμα για να έρθει ο Γκουντογάν στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να κάνει το 2-0.

Έφευγε πολύ εύκολα στις αντεπιθέσεις, ο Μίλερ στο 51’ ανέβασε ακόμα παραπάνω τον δείκτη το σκορ και έπειτα ανέλαβε δράση ο Βέρνερ και μέσα σε ένα λεπτό (68’-69’) πέτυχε δύο γκολ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Στη συνέχεια βέβαια έριξε ρυθμούς και χαλάρωσε, δέχτηκε δύο τέρματα (78’, 90+4’) αλλά προφανώς δεν ανησύχησε.

Έτσι όπως γίνει τα πράγματα είναι το φαβορί για την πρώτη θέση καθώς μοιάζει δύσκολο να μην κερδίσει για δεύτερη φορά τους Ούγγρους. Έχει δεχτεί βέβαια γκολ σε όλες τις αναμετρήσεις της στο φετινό Nations League αλλά σε 13 αναμετρήσεις της με τον Χάνσι Φλικ στον πάγκο σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια παραμένει αήττητη (9-4-0). Επιθετικά δείχνει σε καλή κατάσταση, αμυντικά είναι που συναντάει αρκετές δυσκολίες. Βρίσκεται στο -1 από τη σημερινή της αντίπαλο, τη Δευτέρα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αγγλία και η νίκη σήμερα είναι επιτακτική. Σε περίπτωση ήττας μάλιστα θα αποχαιρετήσει οριστικά την πρώτη θέση.

«Έχουμε ξεκάθαρη ιδέα για το πως θέλουμε να παίξουμε. Αυτό επίσης εξαρτάται και από το ποιος είναι αντίπαλος. Πάντα προσαρμόζουμε κάποια πράγματα πάνω σε αυτό. Επίσης είναι αλήθεια ότι έχουμε ποιοτικούς παίκτες. Οι ποδοσφαιριστές ξέρουνε τι περιμένουμε από αυτούς», σχολίασε ο κόουτς Φλικ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν ο βασικός τερματοφύλακας Νόιερ (Μπάγερν), οι αμυντικοί Κλόστερμαν (Λειψία) και Τα (Λεβερκούζεν), οι μέσοι Γκορέτσκα (Μπάγερν), Μπραντ (Ντόρτμουντ), Ρόις (Ντόρτμουντ) και ο φορ Αντεγιέμι (Ντόρτμουντ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Μπάουμαν (Χόφενχαϊμ) Τραπ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης)

Αμυντικοί: Ρίντιγκερ (Ρεάλ Μαδρίτης), Κέχρερ (Γουέστ Χαμ), Τα (Λεβερκούζεν), Ράουμ (Λειψία), Ζίλερ (Ντόρτμουντ), Σλότερμπερκ (Ντόρτμουντ, Χένριχς (Λειψία), Μπέλλα-Κότσαπ (Σαουθάμπτον), Γκόσενς (Ίντερ)

Μέσοι: Χόφμαν (Γκλάντμπαχ), Γκιντογαν (Μάντσεστερ Σίτι), Κίμιχ (Μπάγερν Μονάχου), Άρνολντ (Βόλφσμπουργκ), Μουσιάλα (Μπάγερν Μονάχου), Άρνολντ (Βόλφσμπουργκ)

Επιθετικοί: Χάβερτς (Τσέλσι), Μίλερ (Μπάγερν), Σανέ (Μπάγερν), Ενμετσά (Βόλφσμπουργκ), Γκνάμπρι (Μπάγερν Μονάχου), Βέρνερ (Λειψία)

Ποιος να της το έλεγε ότι μετά από τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια σε έναν όμιλο με Γερμανία, Αγγλία και Ιταλία θα βρισκόταν στην πρώτη θέση έχοντας πετύχει σπουδαίες νίκες απέναντι στα «Τρία Λιοντάρια». Αν το εντός έδρας 1-0 μάλιστα προκάλεσε έκπληξη, το 4-0 στο «Μολινό» ήταν εκκωφαντικό. Από την αρχή μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκε με ένα σουτ του Σάλαϊ μέσα από την περιοχή και μπορεί να δέχτηκε πίεση στη συνέχεια αλλά πήγε με το υπέρ της σκορ στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη μάλιστα αιφνιδίασε την αντίπαλο της και με το δεύτερο γκολ του Σάλαϊ στο 70’ έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της. Εκμεταλλεύτηκε έπειτα κάθε λάθος της αντιπάλου της, ο Νάγκι στο 80’ με ένα υπέροχο σουτ έκανε το 3-0 για να έρθει ο Γκάσντακ στο 89’ σε μία αντεπίθεση να ολοκληρώσει τον θρίαμβο της ομάδας του.

Η συνολική της πορεία στο Nations League αποδεικνύει ότι η καλή παρουσία της στο Euro δεν ήταν ένα πυροτέχνημα αλλά αποτέλεσμα σοβαρής δουλειάς. Είναι ξεκάθαρα πλέον διεκδικήτρια της πρώτης θέσης αλλά θα χρειαστεί να κάνει άλλη μία υπέρβαση καθώς τη Δευτέρα υποδέχεται την Ιταλία. Όπως και να έχει και μόνο το γεγονός ότι θα γλιτώσει τον υποβιβασμό από αυτό τον όμιλο συνιστά επιτυχία.

Τα δύο προσεχή παιχνίδια μάλιστα θα είναι τα τελευταία του Άντα Σζάλαϊ με το εθνόσημο καθώς ο φορ της Μάιντζ ανακοίνωσε πως θα αποσυρθεί από την εθνική καθώς το Δεκέμβριο «κλείνει» τα 35 του χρόνια.

Αγωνιστικά Νέα: Eκτός λόγω τραυματισμού έμειναν ο αμυντικός Νάγκι (Πούσκας Ακαντέμια) και ο επιθετικός Σάλαϊ (Φράιμπουργκ)

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκουλάτσι (Λειψία) Σάπανος (Χόνβεντ) Ντίμπους (Φερεντσβάρος)

Αμυντικοί: Λανγκ (Ομόνοια), Φιόλα (Φέχερβαρ), Ατίλα Σζάλαϊ (Φενερμπαχτσέ), Μπότκα (Φερεντσβάρος), Κέτσκες (ΛΑΣΚ), Μπόλα (Γκρασχόπερς), Νέγκο (Φέχερβαρ) , Όρμπαν (Λειψία), Μόκσι (Ζαλέγκερσεγκ), Κερκέζ (Άλκμααρ)

Μέσοι: Α.Νάγκι (Πίζα), Κλαϊνχάισλερ (Οσιγιεκ), Σομποζλάι (Λειψία), Σέφερ (Ουνιόν Βερολίνου), Γκάζνταγκ (Φιλαδέλφεια Γ.), Βέκσεϊ (Φερεντσβάρος), Στιλς (Μίλγουολ), Μπαράθ (Ντεμπρετσένι)

Επιθετικοί: Βάντσα (Λομέλ), Αντάμ (Ουλσάν Χιουντάι), Άνταμ Σζάλαϊ (Μάιντζ)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Γερμανία έχει ξεκάθαρο στόχο τη νίκη ώστε να περάσει στην πρώτη θέση και να την «κλειδώσει» την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Αγγλία. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί βέβαια να υποτιμήσει την Ουγγαρία που έχει δείξει τι μπορεί να κάνει στον όμιλο. Οι Μαγυάροι βολεύονται ακόμα και με την ισοπαλία για να πάνε έπειτα σε έναν «τελικό» απέναντι στην Ιταλία. Με βάση τα όσα έχουν δείξει βέβαια τους αδικούν λίγο οι αποδόσεις. Η Γερμανία δέχεται συχνά γκολ, οι Ούγγροι σκοράρουν οπότε το αμφίσκορο και σε αυτές τις τιμές αποτελεί καλή επιλογή.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  2 Ουγγαρία 6 10 3 1 2 8:5
  3 Γερμανία 6 7 1 4 1 11:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Loukoumas, με το υψηλότερο yield +22.85% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες