2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γερμανία - Ισπανία

3/9/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 689
1 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1338 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ισπανία - Γερμανία στις 27/11/2022

Προϊστορία

27/11/2022 ΙσπανίαΓερμανία 1 - 1
17/11/2020 ΙσπανίαΓερμανία 6 - 0
3/9/2020 ΓερμανίαΙσπανία 1 - 1
23/3/2018 ΓερμανίαΙσπανία 1 - 1
18/11/2014 ΙσπανίαΓερμανία 0 - 1
7/7/2010 ΓερμανίαΙσπανία 0 - 1
29/6/2008 ΓερμανίαΙσπανία 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 517,349 67.3%
X
€ 106,570 13.9%
2
€ 145,056 18.9%
Over
€ 90,989 55.8%
Under
€ 71,966 44.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

263 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Mercedes-Benz Arena
  • Χωρητικότητα: 60449
Με αρκετούς νεαρούς και χωρίς παίκτες της Μπάγερν

Με αρκετούς νεαρούς και χωρίς παίκτες της Μπάγερν

Η Γερμανία με αρκετούς νεαρούς παίκτες φιλοξενεί την επίσης νεανική Ισπανία του Λουίς Ενρίκε.

* Κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο προστασίας για τον κορονοϊό.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Δεν είχε κανένα πρόβλημα για να πάρει το εισιτήριο για το Euro με το τελευταίο της παιχνίδι να είναι τον Νοέμβριο. Από τότε, όμως, δεν έχει ξανά παίξει και ο Γιοακίμ Λεβ άφησε εκτός αποστολής τους παίκτες της Μπάγερν Μονάχου (εκτός του Ζίλε) και της Λειψίας, λόγω των υποχρεώσεων που είχαν στο Champions League.

Οι Γερμανοί δεν παίρνουν και πάρα πολύ σοβαρά τη διοργάνωση του Nations League και σκέφτονται περισσότερο το επόμενο καλοκαίρι και τα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

«Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι για όλους. Ο κορονοϊός έχει θέσει τις ζωές σε κίνδυνο και ζούμε σε μια πολύ περίεργη εποχή. Πρέπει να συνεχίσουμε να ενεργούμε υπεύθυνα, αλλά είναι ωραίο που μπορώ να επιστρέψω στη δουλειά με την ομάδα. Το UEFA Nations League έχει μεγάλη σημασία για εμάς, αλλά το Euro είναι φυσικά πιο σημαντικό. Παρόλο που η Ισπανία έχει περάσει από ανοικοδόμηση τα τελευταία χρόνια, εξακολουθεί να είναι κορυφαία. Δεν παίζουν το ίδιο ποδόσφαιρο που έπαιζαν στο αποκορύφωμα της επιτυχίας τους. Δεν βλέπουμε τον ίδιο συνδυασμό να παίζεται από τότε. Είναι όμως πολύ καλή και έχει παίκτες που μπορούν να σκοράρουν από οπουδήποτε. Πιέζουν επίσης πολύ καλά, εείναι σε πολύ υψηλό επίπεδο», ήταν τα λεγόμενα του Γιοακίμ Λεβ.

Αγωνιστικά Νέα: Όπως αναφέραμε και παραπάνω δεν υπάρχουν παίκτες της Μπάγερν και της Λειψίας. Την πρώτη τους κλήση πήραν ο τερματοφύλακας Μπάουμαν, ο αμυντικός Γκόσενς και ο μέσος Νόιχάουζ. Φανέλα βασικού κάτω από την εστία θα πάρει ο Κέβιν Τραπ, ενώ στην 11άδα θα βρίσκονται οι Ζίλε και Σανέ, όπως αποκάλυψε ο κόουτς.

Η αποστολή της Γερμανίας

Τερματοφύλακες: Τραπ (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Μπάουμαν (Χόφενχαϊμ), Λένο (Αρσεναλ).

Αμυντικοί: Κέρερ (Παρί Σεν Ζερμέν), Ρίντιγκερ (Τσέλσι), Γκόσενς (Αταλάντα), Γκίντερ (Γκλάντμπαχ), Τζόναθαν Τα (Λέβερκουζεν), Σουλτς (Ντόρτμουντ), Ζίλε (Μπάγερν Μονάχου), Κοχ (Φράιμπουργκ).

Μέσοι: Κρόος (Ρεάλ Μαδρίτης), Χάβερτς (Λέβερκουζεν), Νόιχαουζ (Γκλάντμπαχ), Μπραντ (Nτόρτμουντ), Ντράξλερ (Παρί Σεν Ζερμέν), Σερντάρ (Σάλκε), Γκουντογκάν (Μάντσεστερ Σίτι), Τσαν (Ντόρτμουντ).

Επιθετικοί: Βέρνερ (Τσέλσι), Σανέ (Μπάγερν Μονάχου), Βάλντσμιντ (Μπενφίκα).

ΙΣΠΑΝΙΑ

Αγωνίστηκε για τελευταία φορά τον Νοέμβριο διασύροντας τη Μάλτα (7-0) και τη Ρουμανία (5-0) δείχνοντας την καλή αμυντική της λειτουργία, αλλά και τις πτυχές που έχει στην επιθετική γραμμή. Έκανε πλάκα στον όμιλο που οδηγούσε στα τελικά του Euro 2020 και δεν αγχώθηκε καθόλου. Στον πάγκο της επέστρεψε ο Λουίς Ενρίκε μετά την τραγωδία που είχε με τον θάνατο της κορούλας του. Ο Ισπανός τεχνικός στηρίζεται σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και έχει καλέσει αρκετούς.

«Ο στόχος είναι να ξεκινήσω το πρώτο παιχνίδι του Nations League με την πρόθεση να κερδίσω όλους τους πόντους και να κερδίσω όλα τα παιχνίδια. Αυτός είναι ο στόχος μου ως προπονητής και αυτό που προσπαθώ να ενσταλάξω στους παίκτες. Δεν με απασχολεί καθόλου ότι υπάρχουν παίκτες με λιγότερη διεθνή εμπειρία. Ως προπονητής ψάχνω λύσεις. Η γερμανική ομάδα είναι μια ευρωπαϊκή δύναμη. Ποτέ δεν θα έπαιρνα το ρόλο του φαβορί από τη Γερμανία σε ένα τουρνουά. Μου αρέσει να παίζω εναντίον ομάδων υψηλού επιπέδου. Η συντριπτική πλειονότητα των ομάδων θέλουν να παίξουν για την εθνική τους ομάδα και το UEFA Nations League μου φαίνεται ένα καλό τουρνουά», ανέφερε ο Λουίς Ενρίκε.

Αγωνιστικά Νέα: Απώλεια της τελευταίας στιγμής είναι ο επιθετικός Ασένσιο, με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης να αισθάνεται ενοχλήσεις και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, που έδειξε ότι υποφέρει από ένα οίδημα. Ο εξτρέμ της Γουλβς, Άνταμ Τραορέ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και δεν είναι στην αποστολή και για τον ίδιο λόγο και ο Μίκελ Οϊαρθάμπαλ της Σοσιεδάδ.

Η αποστολή της Ισπανίας

Τερματοφύλακες: Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κέπα (Τσέλσι), Σιμόν (Αθλέτικ Μπιλμπάο).

Αμυντικοί: Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Νάβας (Σεβίλλη), Καρβαχάλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Γκαγιά (Βαλένθια), Γιορέντε (Σοσιεδάδ), Πάου Τόρες (Βιγιαρεάλ), Γκαρθία (Μάντσεστερ Σίτι), Ρεγκιλόν (Σεβίλλη).

Μέσοι: Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Τιάγκο (Μπάγερν), Ρόντρι (Μάντσεστερ Σίτι), Ρουίθ (Νάπολι), Μερίνο (Σοσιεδάδ), Οσκαρ Ροντρίγκεθ (Σεβίλλη), Φεράν Τόρες (Μάντσεστερ Σίτι)

Επιθετικοί: Ζεράρδ Μορένο (Βιγιαρεάλ), Ολμο (Λειψία), Ροντρίγκο Μορένο (Λιντς), Φάτι (Μπαρτσελόνα).

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Γερμανία, όπως είπε και ο προπονητή της, Γιοακίμ Λεβ δίνει περισσότερο βάρος στο EURO και όχι στο Nations League. Δεν έχει μαζί του τους παίκτες της Μπάγερν (εκτός του Ζίλε) και της Λειψίας. Από την άλλη, η Ισπανία έχει και αυτοί νεαρούς παίκτες που διψάνε για διάκριση. Θα ρισκάρουμε το διπλό των «φούριας ρόχας» στην επιστροφή του Λουίς Ενρίκε.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Ισπανία 6 11 3 2 1 13:3
  2 Γερμανία 6 9 2 3 1 10:13
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο erase, με το υψηλότερο yield +61.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες