9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γαλλία - Ανδόρα

10/9/2019 21:45
3 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 18' Coman Kingsley

2ο Ημίχρονο 3 - 0

  1. 51' Rubio Jesus
  2. 52' Lenglet Clement
  3. 91' Ben Yedder Wissam

      Προϊστορία

      10/9/2019 ΓαλλίαΑνδόρα 3 - 0
      11/6/2019 ΑνδόραΓαλλία 0 - 4

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 417,066 98.9%
      X
      € 3,416 0.8%
      2
      € 1,311 0.3%
      Over
      € 34,046 95.9%
      Under
      € 1,448 4.1%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      7 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stade de France, Saint Denis
      Τυπική διαδικασία

      Τυπική διαδικασία

      Η Γαλλία υποδέχεται την Ανδόρα και αναμένεται να έχει ένα εύκολο βράδυ που θα την κρατήσει στην πρώτη θέση του ομίλου, ελπίζοντας να στραβοπατήσουν ένας εκ των Ισλανδία και Τουρκία.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΓΑΛΛΙΑ

      Δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στην Αλβανία εντός έδρας και από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν η κυρίαρχη του παιχνιδιού. Άνοιξε το σκορ με τον Κομάν στο 8' μετά από ωραία ασίστ του Βαράν και στο 27'ο Ζιρού με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 37' ο Γκριζμάν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από εκτέλεση πέναλτι, στο 68' ο Κομάν πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και στο 85' ο Ικονέ στην παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα της εθνικής έκανε το 4-0. Στη μοναδική φορά που απειλήθηκε δέχθηκε το τέρμα στο 90' από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

      Δεν τίθεται θέμα κριτικής και ανάλυσης για το σημερινό παιχνίδι, το θέμα είναι στα πόσα γκολ θα σταματήσει η Γαλλία. Ελπίζει σε ένα στραβοπάτημα μίας εκ των δύο συνδιεκδικητριών της πρόκρισης, ενώ το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ισλανδία θα καθαρίσει περισσότερο το τοπίο.

      «Όταν το προηγούμενο παιχνίδι έχει πάει καλά, έρχεται πάντα μία χαλάρωση μετά. Μπορεί όλοι να νομίζετε ότι η υπόθεση έχει τελειώσει αλλά είναι ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, η Ανδόρα έχασε μόλις στο τελευταίο λεπτό από την Τουρκία και θα έρθει με την ίδια διάθεση και εδώ. Οι παίκτες μου ξέρουν ότι πρέπει να αρχίσουν καλά το παιχνίδι και ότι οι τρεις βαθμοί απέναντι στην Ανδόρα έχουν την ίδια αξία με αυτούς απέναντι στην Αλβανία», τόνισε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ.

      Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν οι σημαντικές απουσίες για τους Γάλλους που έδειξαν όμως ότι έχουν μεγάλο βάθος σαν ομάδα. Εκτός ο Κίλιαν Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), οι μέσοι Καντέ (Τσέλσι), Εντομπελέ (Τότεναμ) και Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), οι στόπερ Λαπόρτ (Μάντσεστερ Σίτι) και Κιμπεμπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), ο μεσοεπιθετικός Παγιέ (Μαρσέιγ), ο φορ Μαρσιάλ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και οι εξτρέμ Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα) και Τοβάν (Μαρσέιγ)

      Η αποστολή της Γαλλίας:

      Τερματοφύλακες: Γιορίς (Τότεναμ), Αρεολά (Ρεάλ Μαδρίτης), Μενιάν (Λιλ)

      Αμυντικοί: Παβάρ (Μπάγερν), Ντιν (Έβερτον), Βαράν (Ρεάλ Μαδρίτης), Ουμτιτί (Μπαρτσελόνα), Ντουμπουά (Λυών), Λενγκλέ (Μπαρτσελόνα), Ζουμά (Τσέλσι), Ερνάντες (Μπάγερν)

      Μέσοι: Γκεντουζί (Άρσεναλ), Τολισό (Μπάγερν), Ματουιντί (Γιουβέντους), Ενζονζί (Γαλατάσαραϊ), Σισοκό (Τότεναμ)

      Επιθετικοί: Γκριζμάν (Μπαρτσελόνα), Λεμάρ (Ατλέτικο), Ζιρού (Τσέλσι), Μπεν Γεντέρ (Μονακό), Κομάν (Μπάγερν), Φεκίρ (Μπέτις), Ικονέ (Λιλ)

      ΑΝΔΟΡΑ

      Λίγο έλειψε να πάρει ένα ιστορικό βαθμό στην Τουρκία, δέχτηκε όμως το γκολ στο 89' και γνώρισε ακόμη μία ήττα (1-0). Ήδη στο 2' ο αντίπαλος της είχε δοκάρι, την πίεσε αρκετά όμως ο τερματοφύλακας της Γκόμεζ ήταν σε καλή μέρα. Στο 89' ώστόσο δεν μπόρεσε να κάνει κάτι στην κεφαλιά του Τουφάν που έγραψε το 1-0.

      Πέμπτη σερί ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο χωρίς μάλιστα να έχει πετύχει γκολ, αν μπορέσει να κάνει κάτι θα είναι ίσως στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τη Μολδαβία τον Οκτώβριο. Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της σήμερα, το θέμα είναι να μην διασυρθεί.

      «Το ηθικό μας είναι καλό, είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα απέναντι στην Τουρκία αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε την ίδια ένταση. Μερικές φορές προσπαθούμε να καλύψουμε με την καρδιά μας αυτά που δεν μπορούμε να κάνουμε τακτικά ή με βάση τη φυσική μας κατάσταση αλλά δεν είναι πάντα αρκετό». τόνισε ο κόουτς Κόλντο Αλβαρες.

      Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο μπακ Ρούμπιο (Σάντα Κόλομα).

      Η αποστολή της Ανδόρας:

      Τερματοφύλακες: Χοσέ Γκόμες (Ιντερ ντ' Εσκάλδες), Πιρές (Ανδόρα)

      Αμυντικοί: Εμιλι Γκαρσία (Ιντερ ντ' Εσκάλδες), Μαρκ Γκαρσία (Γκρανόγερς), Λίμα (Ιντερ ντ' Εσκάλδες), Λοβέρα (Γκρανόγερς), Τσους Ρούμπιο (FC Σάντα Κόλομα), Ζόρντι Ρούμπιο (UE Σάντα Κόλομα), Σαν Νίκολας (FC Σάντα Κόλομα), Σερβός (Ανδόρα), Ρέμπες (FC Σάντα Κόλομα)

      Μέσοι: ρίστιαν Μαρτίνες (Ιντερ ντ' Εσκάλδες), Μορένο (Ιντερ ντ' Εσκάλδες), Φερέ (Ενγκορντάνι), Ροντρίγκες (FC Σάντα Κόλομα), Βάλες (Σάντεφιορντ), Βιέιρα (Ατλέτικο Μονσόν), Αλαές (FC Σάντα Κόλομα)

      Επιθετικοί: Κλεμέντε (Ανδόρα), Σέμπας Γκόμες (Ενγκορντάνι), Αλεξ Μαρτίνες (Ανδόρα), Ααρον Σάντσες (Ενγκορντάνι)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Το θέμα στο παιχνίδι είναι τι όρεξη θα έχει η Γαλλία και στα πόσα γκολ θα βάλει στοπ. Θα προτιμήσουμε το over 5.5 στη Stoiximan που προσφέρεται σε απόδοση 2.15 και πραγματικά αν θέλουν οι Γάλλοι μπορούν να το βγάλουν από το πρώτο ημίχρονο.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        38 Γαλλία 10 25 8 1 1 25:6
        42 Ανδόρα 10 4 1 1 8 3:20
      8ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Γαλλία 10 25 8 1 1 25:6
        5 Ανδόρα 10 4 1 1 8 3:20
      Εμφάνιση όλων
      Αναμετρήσεις Ομάδων
      10/9/2019
      Γαλλία
      Ανδόρα
      3 - 0
      11/6/2019
      Ανδόρα
      Γαλλία
      0 - 4

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο paxar0s2, με το υψηλότερο yield +1.41% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Over

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες