2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βουλγαρία - Αγγλία

14/10/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 1072
0 - 6
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 0 - 4

  1. 4' Henderson Jordan
  2. 7' Rashford Marcus
  3. 20' Barkley Ross
  4. 32' Barkley Ross
  5. 48' Sterling Raheem

2ο Ημίχρονο 0 - 6

  1. 69' Sterling Raheem
  2. 85' Kane Harry

      Προϊστορία

      14/10/2019 ΒουλγαρίαΑγγλία 0 - 6
      7/9/2019 ΑγγλίαΒουλγαρία 4 - 0
      2/9/2011 ΒουλγαρίαΑγγλία 0 - 3
      3/9/2010 ΑγγλίαΒουλγαρία 4 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 56,064 2.1%
      X
      € 107,437 4.1%
      2
      € 2,459,464 93.8%
      Over
      € 117,539 76.0%
      Under
      € 37,203 24.0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Δευτέρα, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      228 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Καθυστέρηση έναρξης 2ου ημιχρόνου
      • Πιθανή διακοπή ή μεγάλη καθυστέρηση
      • Γήπεδο: Natsionalen Stadion Vasil Levski, Sofia
      Καλείται να βγάλει αντίδραση η Αγγλία

      Καλείται να βγάλει αντίδραση η Αγγλία

      Με πληγωμένο ηθικό ταξίδεψε στη Σόφια η Αγγλία για το παιχνίδι με την αδιάφορη βαθμολογικά Βουλγαρία, καθώς τα «τρία λιοντάρια» προέρχονται από την πρώτη τους ήττα σε προκριματικά Euro μετά από δέκα χρόνια. Αυτό πάντως που δεν αλλάζει είναι πως με νίκη στο σημερινό «σφραγίζουν» εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.

      ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

      Την Παρασκευή «κόλλησε» στο 0-0 με το Μαυροβούνιο εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι χωρίς μεγάλες συγκινήσεις. Είχε τις δύο καλύτερες στιγμές του πρώτου μέρους με τους Ιβάνοφ (6’) και Κράεβ (45’), όμως στην επανάληψη δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά. Με σωστές αλληλοκαλύψεις, δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες, με εξαίρεση μια φάση στο 52ο λεπτό, και έφυγε με το βαθμό από την Ποντγκόριτσα.

      Ήταν η πρώτη φορά στην προκριματική φάση που κράτησε το μηδέν. Φυσικά δεν κυνηγάει κάτι από τον όμιλο, αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση και χωρίς νίκη μετά από 6 αγωνιστικές (0-3-3). Παρόλα αυτά, έχει ελπίδες για να διεκδικήσει εισιτήριο για την τελική φάση του Euro μέσω του Nations League, αφού είναι η πρώτη επιλαχούσα για να πάρει θέση στα πλει-οφ του Μαρτίου αν μια εκ των Φινλανδία, Σκωτία, Σερβία και Νορβηγία προκριθεί μέσω της προκριματικής φάσης.

      Είχε γίνει αρκετή κουβέντα τις προηγούμενες μέρες στη χώρα σχετικά με το φόβο που εξέφρασαν δημόσια οι Άγγλοι για ενδεχόμενη ρατσιστική επίθεση στο γήπεδο από τους Βούλγαρους στις εξέδρες. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βουλγαρίας, Μπαλάκοφ, έκανε λόγο για άδικα σχόλια, τονίζοντας πως: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δε νομίζω ότι έχουμε τέτοιο πρόβλημα. Στο βουλγαρικό πρωτάθλημα έχουμε αρκετούς παίκτες με διαφορετικές εθνικότητες και χρώματα στα δέρματα. Νομίζω ότι δεν έχουμε τόσο μεγάλο πρόβλημα όπως για παράδειγμα η Αγγλία και τα περιστατικά που συμβαίνουν στα πρωταθλήματα τους».

      Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ παραμένουν οι βασικοί στόπερ Μποζίκοφ (Σλόβαν Μπρατισλάβας) και Ποπόφ (Κασίμπασα). Αμφίβολη η συμμετοχή του καλού αμυντικού χαφ της Καραμπάγκ, Σλάβτσεφ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Νικολάι Μιχαΐλοβ (Λέφσκι Σόφιας) Πλάμεν Ιλιεβ (Λουντογκόρετς), Χρίστο Ιβάνοβ (Ετάρ Βέλικο)

      Αμυντικοί: Πέταρ Ζάνεβ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Αντον Νεντιάλκοβ (Λουντογκόρετς), Γκιόργκι Τερζίεβ (Λουντογκόρετς), Κρίστιαν Ντιμιτρόβ (Μπότεβ), Ιβάν Γκοράνοβ (Λέφσκι Σόφιας), Γκιόργκι Πασόβ (Αραράτ), Καμέν Χατζίεβ (Πούσκας Ακαντέμια), Ντέγιαν Λόζεβ (Αρντα)

      Μέσοι: Γκιόργκι Κονσταντίνοβ (Αρσεναλ Τούλα), Γκιόργκι Σαρμόβ (Τσέμνιτζερ), Μπόζινταρ Κράεβ (Ζιλ Βιθέντε), Μαρσελίνιο (Λουντογκόρετς), Γκαλίν Ιβάνοβ (Σλάβια Σόφιας), Κριστιάν Μαλίνοβ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Βάντερσον (Λουντογκόρετς), Βασίλ Παναγιότοβ (Τσέρνο Μόρε)

      Επιθετικοί: Ιβελίν Ποπόβ (Ροστόβ), Κιρίλ Ντεσπόντοβ (Στουρμ Γκρατς), Ισμαΐλ Ισά (Τσέρνο Μόρε), Μπιρσέν Καραγκαρέν (Λοκομοτίβ Πλόβντιβ)

      ΑΓΓΛΙΑ

      Γνώρισε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στον όμιλο, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Τσεχία στην Πράγα. Προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό από πέναλτι του Κέιν, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Παρουσίασε μεγάλα ανασταλτικά προβλήματα και στο 9’ ισοφαρίστηκε σε 1-1 μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ στην επανάληψη χρειάστηκε δύο επεμβάσεις του Πίκφορντ (60’, 77’) για να μη δεχτεί την ανατροπή. Μεγάλα προβλήματα και στο δημιουργικό κομμάτι, έχοντας ως μοναδική «καθαρή» ευκαιρία μετά το 1-0 το χαμένο τετ-α-τετ του Κέιν στο 81’. Εν τέλει δέχτηκε την ανατροπή στο 86’ μετά από νέα κακή αντίδραση της άμυνας της.

      Ήταν η πρώτη ήττα της σε προκριματικά Euro μετά από δέκα χρόνια και συγκεκριμένα τον Οκτώβριου του 2009. Έκτοτε έτρεχε σερί 43 αγώνων με 34 νίκες και 9 ισοπαλίες. Ήταν τόσο κακή η ανασταλτική λειτουργία της που επέτρεψε στους Τσέχους να επιχειρήσουν 17 σουτ, τα περισσότερα που σημείωσε κάποιος κόντρα στους Άγγλους μετά από μια πενταετία και το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Προβληματισμένος ο Γκάρεθ Σάουθγκέιτ μετά το τελικό σφύριγμα, παραδέχτηκε πως σκέφτεται να επαναφέρει το σχήμα με τρεις στόπερ σε σχέση με το 4-2-3-1 που ξεκίνησε την ομάδα κόντρα στην Τσεχία.

      «Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την ήττα στην Πράγα. Πρέπει να παραδεχθούμε ότι δεν ήμασταν καλοί, να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Δεν τρέφουμε αυταπάτες. Είμαστε μια νεανική ομάδα, με παίκτες που δεν έχουν συνηθίζει να παίζουν και να νικούν σε μεγάλα παιχνίδια. Απέχουμε δρόμο ακόμα από το να αποκαλούμαστε πραγματικά μεγάλη ομάδα. Είμαστε άπειροι και μερικά παιχνίδια στα προκριματικά το καμουφλάρουν. Αυτά τα τεστ είναι πολύ διαφορετικά από αυτό απέναντι στην Ολλανδία για τα ημιτελικά του Nations League και από αυτό που θα αντιμετωπίσουμε απέναντι στις μεγάλες ομάδες το ερχόμενο καλοκαίρι», δήλωσε ο Σάουθγκέιτ. Με νίκη στο σημερινό η ομάδα του «σφραγίζει» το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro.

      Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες ο μπακ Ρόουζ και δεν ταξίδεψε στη Σόφια. Δεν έχουν προκύψει νέα προβλήματα. Εκτός κλήσεων οι Ντέλε Άλι, Τσάρμπερλεϊν, Λίνγκαρντ και Ουάν-Μπισάκα, ενώ παραμένει εκτός ο μεσοεπιθετικός Μάντισον, που ταλαιπωρείται από ίωση.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Τζόρνταν Πίκφορντ (Εβερτον), Ντιν Χέντερσον (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Νικ Πόουπ (Μπέρνλι)

      Αμυντικοί: Ντάνι Ρόουζ (Τότεναμ), Χάρι Μαγκουάιρ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κίραν Τρίπιερ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Φικάγιο Τομόρι (Τσέλσι), Μάικλ Κιν (Εβερτον), Μπεν Τσίλγουελ (Λέστερ), Τζο Γκόμεζ (Λίβερπουλ), Τρεντ Αλεξάντερ-Αρνολντ (Λίβερπουλ), Τάιρον Μινγκς (Αστον Βίλα)

      Μέσοι: Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ), Χάρι Γουίνκς (Τότεναμ), Ρος Μπάρκλεϊ (Τσέλσι), Ντέκλαν Ράις (Γουέστ Χαμ), Μέισον Μάουντ (Τσέλσι)

      Επιθετικοί: Ραχίμ Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Χάρι Κέιν (Τότεναμ), Μάρκους Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τζέιντον Σάντσο (Ντόρτμουντ), Κάλουμ Γουίλσον (Μπόρνμουθ), Τάμι Εϊμπραχαμ (Τσέλσι)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Αναμένεται η αντίδραση της Αγγλίας μετά την άσχημη εμφάνιση και ήττα στην Πράγα, με τα «τρία λιοντάρια» να θέλουν πάση θυσία να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα για να «σφραγίσουν» την πρόκριση για την τελική φάση του Euro αλλά και για να αποβάλουν τη γκρίνια των προηγούμενων ημερών. Φυσικά δεν μπορεί να γίνει στοιχηματική κουβέντα με το διπλό τόσο χαμηλά. Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκειτ θα ψάξει μια πειστική εμφάνιση κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά και ουραγό του ομίλου, Βουλγαρία, που κατεβαίνει χωρίς τους δύο βασικούς στόπερ. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 20 γκολ σε 5 αγώνες της προκριματικής φάσης και το όβερ προσφέρεται στο 1.65.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        1 Αγγλία 8 21 7 0 1 37:6
        4 Βουλγαρία 8 6 1 3 4 6:17
      1ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Αγγλία 8 21 7 0 1 37:6
        4 Βουλγαρία 8 6 1 3 4 6:17
      Εμφάνιση όλων
      Βουλγαρία - Τελ. αγώνες
      25/3/2024
      Αζερμπαϊτζάν
      Βουλγαρία
      1 - 1
      22/3/2024
      Βουλγαρία
      Τανζανία
      1 - 0
      19/11/2023
      Σερβία
      Βουλγαρία
      2 - 2
      16/11/2023
      Βουλγαρία
      Ουγγαρία
      2 - 2
      17/10/2023
      Αλβανία
      Βουλγαρία
      2 - 0
      14/10/2023
      Βουλγαρία
      Λιθουανία
      0 - 2
      10/9/2023
      Μαυροβούνιο
      Βουλγαρία
      2 - 1
      7/9/2023
      Βουλγαρία
      Ιράν
      0 - 1
      20/6/2023
      Βουλγαρία
      Σερβία
      1 - 1
      17/6/2023
      Λιθουανία
      Βουλγαρία
      1 - 1

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο patrinos25, με το υψηλότερο yield +6.82% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Στοιχηματικές πλατφόρμες