9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Ουκρανία

Προϊστορία

21/3/2024 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΟυκρανία 1 - 2
16/11/2021 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΟυκρανία 0 - 2
12/10/2021 ΟυκρανίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 51,855 9.9%
X
€ 20,520 3.9%
2
€ 448,892 86.1%
Over
€ 19,622 57.4%
Under
€ 14,574 42.6%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

122 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Bilino Polje Stadium
  • Θεατές: 3370
Νικάει και περιμένει η Ουκρανία

Νικάει και περιμένει η Ουκρανία

Η Βοσνία υποδέχεται την Ουκρανία στο πλαίσιο της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου της προκριματικής φάσης της ζώνης της Ευρώπης για το Μουντιάλ του Κατάρ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο «σπίτι» τους από τη Φινλανδία, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ρεπό κι αναδείχθηκαν ισόπαλοι σε εντός έδρας φιλικό με τη Βουλγαρία.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΒΟΣΝΙΑ

Θα δώσει το δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι της, καθώς την περασμένη Παρασκευή αντιμετώπισε τη Φινλανδία. Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε (1-3). Ξεκίνησε νωθρά και στο 25’ ο γκολκίπερ Σέχιτς απέκρουσε πέναλτι του Πούκι. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα και ο Φορς από κοντά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στο 37’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Ράιταλα με απευθείας κόκκινη κάρτα. Όχι μόνο δεν το εκμεταλλεύτηκε αλλά μία μεγάλη γκάφα των αμυντικών της επέτρεψε στον Λουντ να σημειώσει το 0-2 στο 51’. Πίεσε και μείωσε με προβολή του Μέναλο στο 69’. Χάρηκε για πολύ λίγο καθώς η άμυνά της εκτέθηκε ξανά και στο 73’ ο Ο’ Σόνεσι από κοντά διαμόρφωσε το 1-3. Δεν υπήρχε κουράγιο για να αντιδράσει και παραδόθηκε.

Με αυτόν τον τρόπο η Βοσνία υπέστη τη δεύτερη ήττα της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ κι έχασε κάθε ελπίδα για πρόκριση. Έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στο εσωτερικό της διότι με δύο νίκες κόντρα σε Φινλανδία και Ουκρανία θα μπορούσε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στα πλέι οφ. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς των «δράκων» ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας Ιβάιλο Πέτεφ τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα για να ολοκληρώσουμε την προκριματική φάση. Το πιο σημαντικό είναι να παλέψεις και να δείξεις την επιθυμία για να κερδίσεις. Πρέπει να δείξουμε πολλά περισσότερα στο γήπεδο σε σχέση με τον αγώνα με τη Φινλανδία. Είναι πιθανό να πάρουν την ευκαιρία τους κάποιοι παίκτες που έχουν παίξει λιγότερο μέχρι τώρα. Πρέπει να αναλύσουμε τα λάθη που κάναμε και τα σημεία που θα δουλέψουμε στο μέλλον. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε υπεύθυνοι. Πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και να προοδεύουμε μέρα με τη μέρα. Οι παίκτες θα είναι πιο έμπειροι στον επόμενο κύκλο αγώνων. Πρέπει να παίρνουμε μαθήματα από τα πάντα».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός ο σούπερ σταρ Τζέκο (Ίντερ). Χτύπησε ο αμυντικός Κολάσινατς (Άρσεναλ). Προσβλήθηκε από κορωνοϊό και «κόπηκε» από την αποστολή ο αμυντικός Γκατζιμπέγκοβιτς (Στουρμ Γκρατς). Χτύπησε ο μέσος Σάριτς (Γκόριτσα) κι έμεινε εκτός. Στα «πιτς» και οι χαφ Λόντσαρ (Φέρεντσβαρος) και Βράντσιτς (Στόουκ).

Η αποστολή της Βοσνίας:

Τερματοφύλακες: Σέχιτς (Κόνιασπορ), Πίριτς (Ατρόμητος), Βασίλι (Ζανκτ Πάουλι)

Αμυντικοί: Κολάσινατς (Άρσεναλ), Τσίβιτς (Φέρεντσβαρος), Χατζιακαντούνιτς (Ροστόφ), Σανίτσανιν (Παρτιζάν), Αχμέντχοντζιτς (Μάλμε), Τσίπετιτς (Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ), Κοβάσεβιτς (Φέρεντσβαρος), Σούσιτς (Κλουζ), Γιόβισιτς (Γκόριτσα), Νούκιτς (Τούζλα Σίτι)

Μέσοι: Πιάνιτς (Μπεσίκτας), Τσίμιροτ (Σταντάρ Λιέγης), Γκόιακ (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Κρούνιτς (Μίλαν), Στεβάνοβιτς (Σερβέτ), Χατζιαχμέτοβιτς (Κόνιασπορ), Πρσιτς (Στρασβούργο), Μέναλο (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Νάλιτς (Μάλμε), Ζίλικιτς (Ολίμπια Λιουμπλιάνα)

Επιθετικοί: Τζέκο (Ίντερ), Πρέβλιακ (Έουπεν), Ντεμίροβιτς (Φράιμπουργκ).



ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Το ρεπό που είχε στην προηγούμενη «στροφή» της έδωσε την ευκαιρία για να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε φιλικό αγώνα με τη Βουλγαρία στην Οδησσό. Δεν φάνηκε να βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλή φόρμα κι απέσπασε ισοπαλία 1-1. Έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο από τέρμα του Κιρίλοφ στο 35’. Στην επανάληψη παρά τις αλλαγές προσπάθησε να πιέσει κι αναζήτησε το γκολ της ισοφάρισης. Το βρήκε στο 79’ με τον Στεπανένκο και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα σε μία αναμέτρηση που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα απ’ όλους, καθώς διεξήχθη περισσότερο για να πάρουν ένα ματς στα πόδια τους οι ποδοσφαιριστές, παρά για τη σημασία του αποτελέσματος.

Η Ουκρανία επιθυμούσε ισοπαλία στον αγώνα της Βοσνίας με τη Φινλανδία ούτως ώστε να ήταν σίγουρα με νίκη στα πλέι οφ, καθώς τώρα εξαρτώνται όλα κι από το αποτέλεσμα των Φινλανδών με τους Γάλλους. Η συγκομιδή των 9 βαθμών τη φέρνει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του γκρουπ και για να είναι σίγουρα εκείνη που θα τερματίσει πίσω από τους πρωταθλητές κόσμου, θα πρέπει οι τελευταίοι να νικήσουν στη Φινλανδία κι εκείνη να περάσει με «τρίποντο» από τη Ζένιτσα. Παραμένει αήττητη στην προκριματική φάση με μόλις μία νίκη κι έξι ισοπαλίες. Και τα επτά ματς της ήταν αμφίσκορα.

«Δεν θα σχολιάσω τον αγώνα της Βοσνίας με τη Φινλανδία. Εμείς χρειαζόμαστε τη νίκη και θα πρέπει να παίξουμε όπως πρέπει. Το ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο άθλημα στον πλανήτη. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι διότι και οι νεαροί Βόσνιοι θα παίξουν για να τους δει κάποιος. Ξέρω καλά την ομάδα που πρέπει να χρησιμοποιήσω και θα τα δείτε όλα στο γήπεδο. Δεν θα παρακολουθούμε τι θα γίνεται στον αγώνα της Γαλλίας με τη Φινλανδία και δεν θα πούμε τίποτα στους παίκτες» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Ολεκσάντρ Πετρακόφ.

Αγωνιστικά Νέα: Έμεινε εκτός ο αμυντικός Μικολένκο (Ντιναμό Κιέβου) λόγω τραυματισμού.

Η αποστολή της Ουκρανίας:

Τερματοφύλακες: Πιατόφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Μπούστσαν (Ντιναμό Κιέβου), Ρίζνικ (Βόρσκλα Πολτάβα)

Αμυντικοί: Ματβιγένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Καραβάγεφ (Ντιναμό Κιέβου), Κριβτσόβ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Σόμπολ (Κλαμπ Μπριζ), Ζαμπάρνι (Ντιναμό Κιέβου), Τίμτσικ (Ντιναμό Κιέβου), Κορνιγένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Κατσαράμπα (Σλάβια Πράγας)

Μέσοι: Γιαρμολένκο (Γουέστ Χαμ), Στεπανένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ζιντσένκο (Μάντσεστερ Σίτι), Σιντόρτσουκ (Ντιναμό ΚΙέβου), Μαλινόφσκι (Αταλάντα), Τσιχάνκοφ (Ντιναμό Κιέβου), Κοβαλένκο (Σπέτσια), Σαπαρένκο (Ντιναμό Κιέβου), Ζουμπκόφ (Φέρεντσβαρος), Μπουγιάλσκι (Ντιναμό Κιέβου)

Επιθετικοί: Γιάρεμτσουκ (Μπενφίκα, Χαρμάς (Ντιναμό Κιέβου), Ντόβμπικ (Ντνίπρο-1), Σίκαν (Σαχτάρ Ντόνετσκ).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Μονόπλευρο είναι το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η Βοσνία μετά την ήττα από τη Φινλανδία δεν έχει πια ελπίδες πρόκρισης. Από την άλλη η Ουκρανία θέλει να επικρατήσει και μάλιστα σκοράροντας όσα περισσότερα γκολ μπορεί και στη συνέχεια να περιμένει να μην νικήσει Φινλανδία τη Γαλλία. Ο αρχικός στόχος των φιλοξενούμενων θα είναι μία απλή νίκη και στη συνέχεια θα περιμένουν από τους πρωταθλητές κόσμου να κάνουν το καθήκον τους και να τους βοηθήσουν να περάσουν στα πλέι οφ. Υπάρχει αξία στο «διπλό» στις τιμές που προσφέρεται και θα το στηρίξουμε θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

FACTS

  • Η ομάδα Ουκρανία νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 2.07 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ουκρανία έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X με απόδοση 3.90 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ουκρανία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.10 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 4ος όμιλος
  2 Ουκρανία 8 12 2 6 0 11:8
  4 Βοσνία & Ερζεγοβίνη 8 7 1 4 3 9:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.30% έπαιξε: X2
  • » Ο STAR1, με το υψηλότερο yield +13.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες