2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βοσνία & Ερζεγοβίνη - Ουκρανία

Προϊστορία

21/3/2024 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΟυκρανία 1 - 2
16/11/2021 Βοσνία & ΕρζεγοβίνηΟυκρανία 0 - 2
12/10/2021 ΟυκρανίαΒοσνία & Ερζεγοβίνη 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 55,165 13.8%
X
€ 86,820 21.8%
2
€ 256,353 64.4%
Over
€ 4,252 20.4%
Under
€ 16,620 79.6%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

230 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

3

5

Σουτ εκτός εστίας

5

34%

Κατοχή μπάλας

66%

0

Οφσάιντ

2

1

Αποκρούσεις

1

4

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

4

17

Σέντρες

20

4

Αλλαγές

4

13

Φάουλ

20

0

Ασίστ

2

2

Αντεπιθέσεις

2

23

Πλάγια Άουτ

22

22

Εκτελέσεις Φάουλ

13

4

Ελεύθερα Λακτίσματα

11

8

Προσπάθειες Για Γκολ

11

2

«Κομμένα» Σουτ

3

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Bilino Polje Stadium
  • Χωρητικότητα: 15292
  • Θεατές: 10992
Ματς για «γερά νεύρα» στη Ζένιτσα με τους Ουκρανούς να θεωρούνται φαβορί

Ματς για «γερά νεύρα» στη Ζένιτσα με τους Ουκρανούς να θεωρούνται φαβορί

Βοσνία και Ουκρανία συγκρούονται απόψε στη Ζένιτσα στον ημιτελικό των πλέι οφ του Euro 2024, σε μια από τις πιο αμφίρροπες μονομαχίες αυτής της φάσης με έπαθλο μια θέση στον τελικό της 26ης Μαρτίου για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Τι ισχύει: Μονός ημιτελικός των πλέι οφ του Euro 2024. Εάν η αναμέτρηση λήξει ισόπαλη θα οδηγηθεί στην παράταση, ενώ αν χρειαστεί, οι ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ισραήλ – Ισλανδία με φόντο την τελική φάση του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας

* Οι δυο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες το 2021 σε όμιλο για τα προκριματικά του περασμένου Μουντιάλ στη μοναδική φορά που έχουν συναντηθεί, με το πρώτο ματς στην Ουκρανία να λήγει ισόπαλο με σκορ 1-1 και το δεύτερο στη Βοσνία να βρίσκει νικητές τους Ουκρανούς με σκορ 0-2

Παρουσίασε ένα κάκιστο «πρόσωπο» στον 10ο όμιλο των προκριματικών του Euro όπου βρέθηκε ανάμεσα σε Πορτογαλία, Σλοβακία, Λουξεμβούργο, Ισλανδία και Λιχτενστάιν, καταλήγοντας στην 5η θέση με μόλις 9 βαθμούς σε 10 αγώνες και αλλάζοντας τρεις προπονητές στο μεσοδιάστημα. Ξεκίνησε ιδανικά με εμφατική νίκη απέναντι στην Ισλανδία με 3-0 στη Ζένιτσα, όμως η συνέχεια για εκείνη δεν ήταν ανάλογη. Ηττήθηκε με 2-0 στη Μπρατισλάβα από τη Σλοβακία, ενώ δεν μπόρεσε να αντισταθεί ούτε στην Πορτογαλία η οποία τη νίκησε με 3-0 στη Λισαβόνα. Ακολούθησε νέα εντός έδρας ήττα από το Λουξεμβούργο, ενώ με δυσκολία, επικράτησε του αδύναμου Λιχτενστάιν με 2-1 στη Βοσνία. Εν συνεχεία ηττήθηκε με 1-0 στο Ρέικιαβικ από την Ισλανδία με γκολ στο 91ο λεπτό και επέστρεψε στις νίκες και πάλι κόντρα στο Λιχτενστάιν, αυτή τη φορά περνώντας με σκορ 0-2 από τη Βαντούζ. Η συνέχεια ωστόσο ήταν θλιβερή για τους Βόσνιους οι οποίοι υπέστησαν ταπεινωτική εντός έδρας ήττα με 0-5 από τους Πορτογάλους, συνετρίβησαν ακολούθως από το Λουξεμβούργο με 4-1 και ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους χάνοντας δεύτερη φορά και από τους Σλοβάκους με 1-2 στη Ζένιτσα.

Για καλή τους τύχη όμως, κατάφεραν να βρίσκονται σήμερα εδώ παίρνοντας την πρωτιά στον 3ο όμιλο της 2ης κατηγορίας του Nations League, στον οποίο συμμετείχαν μαζί με τη Φινλανδία το Μαυροβούνιο και τη Ρουμανία. Πήραν «χρυσή» ισοπαλία με γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων στην πρεμιέρα εναντίον της Φινλανδίας στο Ελσίνκι και κέρδισαν δύσκολα στη συνέχεια τους Ρουμάνους με 1-0 στη Ζένιτσα. Ακολούθησε νέα ισοπαλία με σκορ 1-1 στην Ποντγκόριτσα κόντρα στο Μαυροβούνιο και σε ένα περιπετειώδες ματς με τη Φινλανδία επικράτησαν με 3-2 εντός έδρας. Εν συνεχεία πέτυχαν δεύτερη συνεχόμενη νίκη κερδίζοντας το Μαυροβούνιο στη Ζένιτσα με 1-0, ωστόσο ισοπεδώθηκαν από τη Ρουμανία στην αυλαία 4-1 στο Βουκουρέστι. Παρ’ όλα αυτά, τερμάτισαν στην κορυφή με συγκομιδή 11 βαθμών αφήνοντας τους Φινλανδούς δεύτερους στους 8 πόντους, ενώ αφενός πήραν το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ του Euro και αφετέρου πανηγύρισαν τον προβιβασμό τους στην πρώτη κατηγορία του Nations League.

Σε γενικές γραμμές, είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε κρίση καθώς παρότι διαθέτει αρκετή ποιότητα, εντούτοις δεν μπορεί να την αξιοποιήσει τα τελευταία χρόνια, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει και σοβαρή αδυναμία στο ανασταλτικό κομμάτι, δεχόμενη πολύ εύκολα γκολ ακόμη και από Εθνικές που θεωρητικά είναι υποδεέστερές της.

Στο μεταξύ, την πίστη του για την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Βοσνίας, Σάβο Μιλόσεβιτς, στα πλαίσια των δηλώσεών του για το σημερινό παιχνίδι: «Το επανέλαβα πολλές φορές. Αν δεν πίστευα ότι μπορούσαμε να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα, δεν θα ήμουν εδώ. Έτσι σκέφτονται και τα παιδιά. Ειδικά ο Τζέκο, που είναι εδώ για πολλά χρόνια, δεν θα ήταν εδώ αν δεν πίστευε ότι μπορούσαμε. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο και γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Η ομάδα μας έχει αρκετή ποιότητα και είναι στο χέρι μας να το δείξουμε στο γήπεδο».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμεινε ο στόπερ της Βασιλείας, Μπάρισιτς, που τραυματίστηκε πριν από λίγες ημέρες, όπως επίσης και ο κεντρικός αμυντικός της Όρενμπουργκ, Γκοΐκοβιτς, που είναι τιμωρημένος.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Βασίλ (Ζανκτ Πάουλι), Σέχιτς (Αλ Καλίτζ), Πίριτς (ΑΕΚ Λάρνακας)

Αμυντικοί: Αχμέντοτζιτς (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Κολάσινατς (Αταλάντα), Μούγιακιτς (Ανκαραγκουτσού), Χαντζικάντουνιτς (Αμβούργο), Γκοΐκοβιτς (Όρενμπουργκ), Κοβάσεβιτς (Ράκοβ), Τσίβιτς (Φερεντσβάρος), Ντέντιτς (Σάλτσμπουργκ), Γκαζιμπέγκοβιτς (Στουρμ Γκρατς)

Μέσοι: Κρούνιτς (Φενέρμπαχτσε), Ταχίροβιτς (Άγιαξ), Τσίμιροτ (Αλ Φάιχα), Χουσεΐνμπασιτς (Κολωνία), Πιάνιτς (Σαριάχ), Χαϊραντίνοβιτς (Κασίμπασα), Βαρεσάνοβιτς (Ρίζεσπορ), Ραχμάνοβιτς (Κρίλια), Μπάσιτς (Όρενμπουργκ)

Επιθετικοί: Ντεμίροβιτς (Άουγκσμπουργκ), Τζέκο (Φενέρμπαχτσε), Ταμπάκοβιτς (Χέρτα Βερολίνου), Πρέβλιακ (Χέρτα Βερολίνου), Χάμουλιτς (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μπίλμπιγια (Ζρίνσκι)Σε έναν ιδιαίτερα «ζόρικο» όμιλο στην προκριματική φάση του Euro, είχε την ατυχία να βρεθεί ανάμεσα σε Αγγλία, Ιταλία, Βόρεια Μακεδονία και Μάλτα, παίρνοντας την 3η θέση και χάνοντας την απευθείας πρόκρισή της στην ισοβαθμία με τους Ιταλούς, ενώ είχε και το μειονέκτημα να μην μπορεί να αγωνιστεί στην έδρα της εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης στην οποία βρίσκεται την τελευταία διετία. Στα αγωνιστικά, ξεκίνησε με το «αριστερό» υφιστάμενη ήττα με 2-0 από τους Άγγλους στο Λονδίνο, όμως πήρε σπουδαίο «διπλό» με σκορ 2-3 στα Σκόπια εναντίον της Βόρειας Μακεδονίας. Ακολούθησε οριακή νίκη απέναντι στη Μάλτα με 1-0 στη Σλοβακία, ενώ υποδεχόμενη την Αγγλία στην Πολωνία, την υποχρέωσε σε ισοπαλία με σκορ 1-1. Εν συνεχεία έχασε δύσκολα από την Ιταλία με 2-1 στο Μιλάνο, ωστόσο «ζευγάρωσε» τις νίκες της με τη Βόρεια Μακεδονία της οποίας επιβλήθηκε με 2-0 στην Τσεχία. Πέτυχε δεύτερη διαδοχική νίκη στον όμιλο επικρατώντας της Μάλτας με σκορ 1-3 και δυστυχώς για εκείνη, δεν κατόρθωσε να νικήσει τους Ιταλούς στη Γερμανία με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς γκολ, με τη «Σκουάντρα Ατζούρα» να προκρίνεται στην ισοβαθμία έχοντας ως «προίκα» τη νίκη στα μεταξύ τους.

Παρ΄ όλα αυτά, η Ουκρανία ήταν και… «τυχερή μέσα στην ατυχία της», αφού ακόμα κι έτσι, μπήκε στα πλέι οφ του Euro αν και κατετάγη 2η στον πρώτο όμιλο της Β’ κατηγορίας του Nations League, μιας και η πρωτοπόρος Σκωτία προκρίθηκε απευθείας στην τελική φάση καταλήγοντας δεύτερη στον όμιλο των προκριματικών του Euro. Πέραν της Σκωτίας, οι Ουκρανοί βρέθηκαν ανάμεσα σε Ιρλανδία και Αρμενία στο Nations League, ξεκινώντας θετικά την παρουσία τους εκεί, φεύγοντας με «διπλό» και σκορ 0-1 από την έδρα της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο. Ακολούθησε νίκη με 3-0 στην Πολωνία κόντρα στην Αρμενία και ισοπαλία με τους Ιρλανδούς και πάλι στην Πολωνία. Εν συνεχεία η ουκρανική ομάδα υπέστη σκληρή ήττα με 3-0 από τους Σκωτσέζους στη Γλασκώβη, με τους Ουκρανούς πάντως να ισοπεδώνουν στο επόμενο ματς την Αρμενία στο Γιερεβάν με το ταπεινωτικό 0-5. Στην αυλαία, αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ απέναντι στη Σκωτία, χάνοντας έτσι την πρωτιά στον όμιλο, γεγονός που όπως προαναφέρθηκε βέβαια, δεν στοίχισε.

Πρόκειται πάντως για μια Εθνική Ομάδα που διαθέτει ορισμένους από τους καλύτερους και ακριβότερους ποδοσφαιριστές αυτή την περίοδο στην Ευρώπη και δείχνει ικανή να κοντράρει ακόμα και τις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του παγκόσμιου ranking. Το καλό δε για εκείνη, είναι ότι έχει ποιότητα σε κάθε της γραμμή, από το τέρμα με τους πορτιέρο της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπενφίκα, μέχρι την κορυφή όπου φιγουράρει το «κανόνι» της Χιρόνα, ο Ντόβμπικ.

«Όλοι καταλαβαίνουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Η Βοσνία είναι μια δυνατή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές και πρέπει να τη σεβαστούμε, ωστόσο πρέπει να συγκεντρωθούμε στον εαυτό μας», ήταν μερικά από τα λόγια του προπονητή της Ουκρανίας, Σεργκέι Ρεμπρόφ, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης.

Αγωνιστικά Νέα: Στα πιτς για την Ουκρανία ο χαφ της Σαχτάρ, Στεπανένκο, ο οποίος υπέστη τραυματισμό στα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η περίπτωση του εξτρέμ της Χιρόνα, Τσιγκάνκοφ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τρουμπίν (Μπενφίκα), Λούνιν (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπούστσαν (Ντιναμό Κιέβου)

Αμυντικοί: Ζάμπαρνι (Μπόρνμουθ), Ματβιένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Μποντάρ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ποπόφ (Ντιναμό Κιέβου), Ταλοβέροφ (Λασκ Λίντσερ), Ζιντσένκο (Άρσεναλ), Μικολένκο (Έβερτον), Μιχαϊλιτσένκο (Πολίσια Ζιτόμιρ), Κονοπλιά (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Τίμτσικ (Ντιναμό Κιέβου), Καραβάεφ (Ντιναμό Κιέβου)

Μέσοι: Μπράζκο (Ντιναμό Κιέβου), Σίντορτσουκ (Βέστερλο), Σαπαρένκο (Ντιναμό Κιέβου), Πιχαλιόνοκ (Ντνίπρο), Γκουτσούλιακ (Ντνίπρο), Σουντάκοφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Μαλινόφσκι (Τζένοα)

Επιθετικοί: Μούντρικ (Τσέλσι), Τσιγκάνκοφ (Χιρόνα), Ζουμπκόφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ντόβμπικ (Χιρόνα), Βανάτ (Ντιναμό Κιέβου), Σικάν (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Γιάρεμτσουκ (Βαλένθια)

Βασίλης Γούσιος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ουκρανία είναι η ομάδα που διαθέτει σαφώς ποιοτικότερο υλικό εν συγκρίσει με τη Βοσνία, η οποία μεταξύ άλλων βρίσκεται σε πολύ κακό «φεγγάρι» τον τελευταίο χρόνο. Συνεπώς θεωρούμε ότι οι Ουκρανοί έστω και δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ και θα τους εμπιστευτούμε στο «διπλό».

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Africa με το υψηλότερο yield +18.67% έπαιξε: Goal
  • » Ο dep, με το υψηλότερο yield +9.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Goal
  • » Ο ANVOU, με το υψηλότερο yield +4.68% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες