4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βέλγιο - Αγγλία

15/11/2020 21:45
2 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1265 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αγγλία - Βέλγιο στις 26/3/2024

Προϊστορία

26/3/2024 ΑγγλίαΒέλγιο 2 - 2
15/11/2020 ΒέλγιοΑγγλία 2 - 0
11/10/2020 ΑγγλίαΒέλγιο 2 - 1
14/7/2018 ΒέλγιοΑγγλία 2 - 0
28/6/2018 ΑγγλίαΒέλγιο 0 - 1
2/6/2012 ΑγγλίαΒέλγιο 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 690,116 61.2%
X
€ 181,916 16.1%
2
€ 256,064 22.7%
Over
€ 121,834 42.2%
Under
€ 166,782 57.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

192 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: King Power at Den Dreef
  • Χωρητικότητα: 10020
Χωρίς φόβο η Αγγλία

Χωρίς φόβο η Αγγλία

Το Βέλγιο θέλει την πρωτιά στον όμιλο του Nations League και υποδέχεται την Αγγλία που δεν φοβάται, σύμφωνα με τον προπονητή της.

ΒΕΛΓΙΟ

Βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου στο Nations League, αφού στο πιο πρόσφατο επίσημο παιχνίδι της επικράτησε στην Ισλανδία με 2-1 και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την γκέλα της Αγγλίας. Παίζει την κορυφή στην αναμέτρηση με την Αγγλία και ακολουθεί η Δανία (18/11).

Την Τετάρτη έχοντας πάρα πολλές απουσίες και παίζοντας κυρίως με την δεύτερη ενδεκάδα της, φιλοξένησε την Ελβετία και παρότι έχανε στο πρώτο ημίχρονο, τελικά επικράτησε με 2-1 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπατσουαγί. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μεχμέντι στο 12΄ και ο Μπατσουαγί με δύο γκολ στο 29' και το 71' έδωσε τη νίκη στους «διαβόλους».

«Ξεκίνησα εναντίον της Ισπανίας, της χώρας όπου γεννήθηκα. Και τώρα εναντίον της Αγγλίας, της χώρας όπου έγινα προπονητής. Πρέπει να πω ότι έχω απολαύσει πολλή εργασιακή απόλαυση τον περασμένο χρόνο. Είμαστε νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη για σχεδόν δύο χρόνια τώρα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες και το προσωπικό μου για αυτό» ανέφερε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος συμπληρώνει 50 ματς στον πάγκο της Εθνικής Βελγίου.

Αγωνιστικά Νέα: Θετικός στο κορονοϊό ο Εντέν Αζάρ και ο τερματοφύλακας Καμίνσκι. Δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους οι πορτιέρο Καμίνσκι, Κρόμπρουγκε, ο στόπερ Βερμάελεν οι μέσοι Σάλεμακερς, Καράσκο και Καστάν.

Η αποστολή του Βελγίου

Τερματοφύλακες: Μινιολέ (Κλαμπ Μπριζ), Κουρτουά (Ρεάλ Μαδρίτης), Κάστεελς (Βόλφσμπουργκ)

Αμυντικοί: Βερτόνχεν (Μπενφίκα), Αλντερβάιρελντ (Τότεναμ), Μενιέ (Ντόρτμουντ), Μπογιατά (Χέρτα), Ντεναγιέρ (Λυών), Ντεντόνκερ (Γουλβς), Μέχελε (Κλαμπ Μπριζ), Μπόρναου (Κολωνία), Ντελκρουά (Άντερλεχτ)

Μέσοι: Βίτσελ (Ντόρτμουντ), Ντε Μπρόινε (Μάν. Σίτι), Τσαντλί (Μπασακσεχίρ), Τίλεμανς (Λέστερ), Τ. Αζάρ (Ντόρτμουντ), Πράετ (Λέστερ), Βανάκεν (Κλαμπ Μπριζ), Καγεμπέ (Σαρλερουά), Φοκέt (Ρεμς)

Επιθετικοί: Μέρτενς (Νάπολι), Λουκάκου (Ίντερ), Μπεντέκε (Κρίσταλ Πάλας), Μπατσουαγί (Κρίσταλ Πάλας), Βερσάερεν (Άντερλεχτ), Ντοκού (Ρεν), Ντε Κετελαρέ (Κλαμπ Μπριζ), Λουκεμπάκιο (Χέρτα).

ΑΓΓΛΙΑ

Στο τελευταίο της επίσημο παιχνίδι ηττήθηκε με 1-0 από την Δανία στο «Γουέμπλεϊ» για το Nations League και ήταν η πρώτη της ήττα στον όμιλο και έπεσε στην 3η θέση και στο -2 από το πρωτοπόρο Βέλγιο. Στόχος της είναι η πρωτιά για να προκριθεί στο Final Four της διοργάνωσης. Ακολουθεί σε τρεις μέρες το εντός έδρας ματς με την Ισλανδία.

Την Πέμπτη είχε φιλικό με την Ιρλανδία στο «Γουέμπλεϊ» και επικράτησε με 3-0 και άνοιξε το σκορ με τον Μαγκουάιρ στο 18', ενώ στο 31' ο Σάντσο ανέβασε το δείκτη του σκορ και στο 56’ ο Κάλβερτ-Λιούιν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

«Αν κοιτάξετε πίσω την ιστορία, το ρεκόρ μας έναντι των κορυφαίων πλευρών δεν είναι τόσο υπέροχο. Υπήρξαν πολύ λίγες νίκες εναντίον κορυφαίων ομάδων σε τουρνουά και πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο χάσαμε από τη Γαλλία και τη Γερμανία, αλλά από τότε που επιστρέψαμε από τη Ρωσία καταφέραμε να νικήσουμε την Ισπανία , την Κροατία και το Βέλγιο. Αυτό συμβαίνει επειδή βρήκαμε έναν τρόπο να απολαύσουμε ξανά το ποδόσφαιρο. Στην αρχή οι παίκτες φοβόντουσαν ότι έκαναν κάτι λάθος, ένιωθαν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά τώρα ξέρουν τι είναι να φτάσουν στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου σαν να υπάρχει μια πολύ πιο θετική ατμόσφαιρα γύρω από την ομάδα. Είμαστε σε θέση να παίξουμε χωρίς φόβο, ακόμη και ενάντια στους καλύτερους αντιπάλους.», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σάουθγκεϊτ.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένοι είναι οι αμυντικοί Μαγκουάιρ, Τζέιμς, ενώ τραυματίστηκε ο στόπερ Γκόμες. Τραυματίες είναι επίσης ο μπακ Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο φορ Ίνγκς και ο μέσος Γουόρντ-Πράουζ. Νέες απώλειες ο επιθετικός Ράσφορντ και ο αμυντικός Κόαντι.

Αποστολή:

Τερματοφύλακες: Πίκφορντ (Έβερτον), Πόουπ (Μπέρνλι), Χέντερσον (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Αμυντικοί: Μαγκουάιρ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τσίλγουελ, Τζέιμς (Τσέλσι), Κιν (Έβερτον), Τρίπιερ (Ατλέτικο), Μίνγκς (Άστον Βίλα), Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι),Μέιτλαντ-Νάιλς (Άρσεναλ)

Μέσοι: Ντάιερ, Γουίνκς (Τότεναμ), Χέντερσον (Λίβερπουλ), Ράις (Γουέστ Χαμ), Γκρίλις (Άστον Βίλα), Μάουντ (Τσέλσι), Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι), Μπέλιγχαμ (Ντόρτμουντ)

Επιθετικοί: Κέιν (Τότεναμ), Σάντσο (Ντόρτμουντ), Κάλβερτ-Λιούιν (Έβερτον), Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Έιμπραχαμ (Τσέλσι), Σακά (Άρσεναλ)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Βέλγιο έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες και θέλει να γιορτάσει με νίκη τις 50 συμμετοχές του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στον πάγκο της. Από την άλλη, ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ μετράει πολλές απουσίες ειδικά στην άμυνα, αλλά τόνισε πως η ομάδα του δεν φοβάται. Όλα συγκλίνουν προς τον άσο, αλλά επειδή το Βέλγιο δεν είναι καλά αμυντικά τελευταία θα επιλέξουμε το αμφίσκορο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Βέλγιο, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  1 Βέλγιο 6 15 5 0 1 16:6
  3 Αγγλία 6 10 3 1 2 7:4
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο madima65, με το υψηλότερο yield +16.07% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: Over
  • » Ο aeratos21, με το υψηλότερο yield +11.43% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες