Πιο σοβαρή η Τολούκα
*Μεγάλος τελικός του Leagues Cup. Μονός αγώνας. Διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα, στο Τέξας.*Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα ακολουθήσει απευθείας η διαδικασία των πέναλτι, χωρίς παράταση.
ΤΟΛΟΥΚΑ
Μάλλον ξεπέρασε πιο εύκολα από ότι θα περίμενε, το εμπόδιο της Λεόν νωρίτερα, για την ημιτελική φάση του Leagues Cup. Πατούσε καλύτερα στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, είχε πιο ουσιαστικές ευκαιρίες για γκολ και «κλείδωσε» την πρόκριση στο 69' με τον Βίνιας, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Εξαιρετικό το κλίμα στα αποδυτήρια του Αργεντινού προπονητή, Αντόνιο «Τούρκο» Μοχαμέντ. Η ομάδα του βρίσκεται πολύ κοντά σε ακόμη έναν τίτλο, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι, συνεχίζει να πείθει. Παίζει με φουλ επιθετικό πλάνο σε κάθε της παιχνίδι και προσφέρει θέαμα, ενώ τα περισσότερα παιχνίδια της συνδυάζονται από πολλά τέρματα. Σημαντικό πως έρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες μάλιστα, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.
Αγωνιστικά Νέα: Κλήθηκε στην αποστολή μετά από καιρό ο ποιοτικός επιθετικός, Παουλίνιο. Δύσκολο φαντάζει βέβαια, να ξεκινήσει βασικός απόψε. Σταθερές οι όποιες απουσίες για τον κόουτς Μοχαμέντ.
ΜΟΝΤΕΡΕΪ
Είχε αρκετά δύσκολη αποστολή στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης, καθώς αντιμετώπισε την ποιοτική Κλαμπ Αμέρικα. Σε ένα ματς μοιρασμένο, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν δίκαια στη διαδικασία των πέναλτι, μένοντας στο 2-2 στην κανονική διάρκεια. Από την άσπρη βούλα πάντως, η Μοντερέι ήταν πιο εύστοχη και πήρε την πρόκριση με σκορ 5-4.
Ιστορική πρόκριση για την ομάδα του τεχνικού, Ματίας Αλμέιδα. Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, είναι ένα βήμα από την κατάκτηση του πρώτου του τίτλου με την ομάδα από το Νουέβο Λεόν. Γενικότερα, οι «ραγιάδος» δεν έχουν βγάλει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο φέτος, αφού βγάζουν αστάθεια στην απόδοσή τους και ανασταλτικά εμφανίζουν προβλήματα. Χαρακτηριστικό, πως έχουν φέρει 7 Over και 7 G/G στα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.
Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν προκύψει προβλήματα απουσιών για τον «Πελάδο» Αλμέιδα. Λογικά θα προτιμήσει ξανά τον Κάιπερς στην κορυφή της επίθεσης. Πίσω του θα κινείται ο Ουρουγουανός, Ντιέγκο Ρόσι, ενώ στις πτέρυγες οι Κορόνα και Οκάμπος.
Niko Lama
Αθλητικογράφος
Εκτίμηση
Αν κρίνουμε βάση της εικόνας που έχουν βγάλει οι δύο ομάδες φέτος, σωστά η Τολούκα έχει προβάδισμα στο σετ των αποδόσεων. Είναι σαφώς πιο δεμένη ομάδα και παίζει πιο ωραίο ποδόσφαιρο. Παράλληλα, «κερδίζει» σημαντικά στο ανασταλτικό κομμάτι, αφού είναι πιο σοβαρή από τη Μοντερέι και δε δέχεται εύκολα γκολ. Θα στηρίξω τους «κόκκινους διαβόλους».
Λιντς
Κρίσταλ Πάλας
Μπόρνμουθ
Λίβερπουλ
Μάντσεστερ Σίτι
Σάντερλαντ
Φούλαμ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Γουλβς
Γουέστ Μπρομ
Νόριτς
Μπόλτον
Βελέζ Σάρσφιλντ
Τίγκρε
Μπελγράνο
Εστουντιάντες Ρίο Κουάρτο
Ροσάριο Σεντράλ
Αρχεντίνος Τζούνιορς
Πλατένσε
Νιούελς Ολντ Μπόις
Σαν Λορέντζο
Μπόκα Τζούνιορς
Σάλτσμπουργκ
Στουρμ Γκρατς
Ριντ
Βολφσμπέργκερ
Χάρτμπεργκ
Λασκ Λίντσερ
Αντβέρπ
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Σιντ Τρούιντεν
Βέστερλο
Κλαμπ Μπριζ
Γκενκ
Κόρτραϊκ
ΣΚ Μπέβερεν
Βιτόρια Μπαΐα
Κρουζέιρο
Ατλέτικο Παραναένσε
Μπαΐα
Φλαμένγκο
Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο
Κορίνθιανς
Φλουμινένσε
Γκρέμιο
Παλμέιρας
Μαρσέιγ
Παρί Σεν Ζερμέν
Νις
Λιλ
Οσέρ
Μπρεστ
Αννόβερο
Μπόχουμ
Αρμίνια Μπίλεφελντ
Χαϊντενχάιμ
Κότμπους
Ζανκτ Πάουλι
Πάντερμπορν
Χοφενχάιμ
Σάλκε
Έλβερσμπεργκ
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Λειψία
Βίμποργκ
Νόρτζελαντ
Χόρσενς
Άαρχους
Μπρόντμπι
Κοπεγχάγη
Σοντερίσκε
Ράντερς
Βασιλεία
Σεντ Γκάλεν
Λωζάνη
Λουγκάνο
Βαντούζ
Τουν
Καλλιθέα
Πανσερραϊκός
Καλαμάτα
Παναθηναϊκός
Λεβαδειακός
Ολυμπιακός
ΟΦΗ
Αστέρας Τρίπολης
Παναιτωλικός
ΠΑΟΚ
Βόλος Elabet
ΑΕΚ
Άστερας Τρίπολης Β'
Απόλλων Καλαμαριάς 1926
Ολυμπιακός Β'
Μαρκό
Ίντερ Μαϊάμι
Σαν Ντιέγκο
Βαλένθια
Ρεάλ Σοσιεδάδ
Λα Κορούνια
Μπέτις
Βιγιαρεάλ
Λεβάντε
Ατλέτικο Μαδρίτης
Ρεάλ Μαδρίτης
Χετάφε
Μάλαγα
Γιουβέντους
Αταλάντα
Μίλαν
Λέτσε
Πάρμα
Τζένοα
Φροζινόνε
Κόμο
Ομόνοια Αραδίππου
Ολυμπιακός Λευκωσίας
Άρης Λεμεσού
Καρμιώτισσα
Ομόνοια
Κρασάβα ΕΝΥ Υψώνα
Κερέταρο
Λεόν
Σάντος Λαγκούνα
Πατσούκα
Τιχουάνα
Μπραν
Μπόντο Γκλιμτ
Τρόμσο
Χαμ Καμ
Βίκινγκ
Λίλεστρομ
Σάντεφιορντ
Σταρτ
Βαλερένγκα
Φρέντρικσταντ
Χάουγκεσουντ
Στρόμεν
Στάμπαεκ
Σογκντάλ
Κόνγκσβινγκερ
Χοντ
Λιν
Ρανχάιμ
Οντ
Έγκερσουντ
Ράουφος
Στρομσγκόντσετ
Σάντνες Ουλφ
Μος
Ναϊμέγκεν
Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Άλκμααρ
Τελστάρ
Τβέντε
Αϊντχόφεν
Πόρτο
Μπενφίκα
Εστορίλ
Κάζα Πία
Σάντα Κλάρα
Μπράγκα
Βιτόρια Γκιμαράες
Μορεϊρένσε
Εστρέλα Αμαδόρα
Ακαντέμικο Βίσεου
Σέλτικ
Ρέιντζερς
Χέλσινγκμποργκ
Νόρμπι
Σούντσβαλ
Λιουνγκσκίλε
Μιάλμπι
Γκάις
Ντέγκερφορς
Χάμαρμπι
Γιουργκόρντεν
Έλφσμποργκ
Χάλμσταντ
ΑΪΚ Στοκχόλμης
Κάλμαρ
Χάκεν
Γκεζτεπέ
Ρίζεσπορ
Αμέντ Σπορτίφ
Μπεσίκτας
Φενερμπαχτσέ
Έγιουπσπορ
Ερζουρουμσπόρ
Σαμσουνσπόρ
3-1