Με τα Goal στο Άουγκσμπουργκ
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
Ακόμη μία θετική εμφάνιση που συνδυάστηκε με ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Κολωνίας. Κατάφερε να κρατήσει μακριά από την εστία τους γηπεδούχους που φάνηκαν απειλητικοί μόνο σε μία φάση στο πρώτο μέρος όταν ο Καμίνσκι σούταρε στο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε αγωνιστικά, άρχισε να απειλεί στην αντίπαλη περιοχή και στο 54’ κέρδισε πέναλτι ο Κάντε το οποίο μετέτρεψε σε γκολ με υπολογισμένη εκτέλεση ο Ρίντερ.
Είχε ακόμη μια καλή στιγμή μέχρι την ισοφάριση που ήρθε για τους γηπεδούχους στο 76’.Στο τέλος του αγώνα, σε θέση άμυνας κατάφερε να κρατήσει την εστία ανέπαφη παίρνοντας την πολύτιμη ισοπαλία. Συνολικά πάντως η διατήρηση του μηδέν στην άμυνα είναι θέμα για την Άουγκσμπουργκ. Μόνο στον πρώτο αγώνα της σεζόν στο εκτός έδρας 2-0 επί της Χάλεσκερ για το Κύπελλο δεν δέχτηκε γκολ. Έκτοτε σε επτά αναμετρήσεις για την Μπουντεσλίγκα έχει δεχτεί 14 τέρματα, δηλαδή δύο κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι. Στην 13η θέση της κατάταξης με απολογισμό 2-1-4 και μόλις στο +3 από τη γραμμή του υποβιβασμού.
Αγωνιστικά Νέα:Ο κεντρικός αμυντικός Χάουβελεουβ (5/0) συνεχίζει να είναι απών για πέμπτο αγώνα Διαθέσιμος μετά από απουσία ενός παιχνιδιού ο, χαφ Ρετσμπέτσαϊ (6/0).
ΛΕΙΨΙΑ
Συνέχισε το αήττητο σερί προσθέτοντας μία ακόμη νίκη αυτή τη φορά με 2-1 επί του Αμβούργου. Οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν αρκετές φορές ρήγματα από τα άκρα με τον Μπακαγιόκο δεξιά και τον Νούσα αριστερά και σε μία από τις ουκ ολίγες φάσεις που δημιούργησαν ήρθε το πρώτο γκολ στο 45’ από τον Μπαουμγκάρτνερ. Με την ικανότητα που έχει να βγαίνει ως κρυφός φορ νίκησε με κεφαλιά τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όπως το έκανε και στο 50’ αυτή τη φορά με υπολογισμένο σουτ στη γωνία.
Αυτό το δεύτερο γκολ ήταν η απάντηση των γηπεδούχων στην ισοφάριση που είχε καταγραφεί στο 48’ όταν στο σουτ του Λοκόνγκα η μπάλα βρήκε στον Ζέιβαλντ και κατέληξε στα δίχτυα. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος απειλήθηκε σε δύο περιπτώσεις, τυχερή ήταν που δεν ισοφαρίστηκε.
Η Λειψία έφτασε τους έξι αγώνες χωρίς ήττα, με πέντε νίκες και μόνο μία ισοπαλία στην έδρα της ισχυρής Μπορούσια Ντόρτμουντ και πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης με απολογισμό 5-1-1.
Αγωνιστικά Νέα: Ο βασικός μπακ, Μπάκου και ο μεσοεπιθετικός Μπακαγιόκο είναι στην αποστολή και θα ξεκινήσουν κατά πάσα πιθανότητα. Στον πάγκο ο Σλάγκερ (Μ) με τον Φίνκγκρεφε. Εκτός οι Χένριχς (Α) και Ντεντέλκοβιτς (Α).
Εκτίμηση
Σοβαρεύτηκε η Άουγκσμπουργκ τον τελευταίο μήνα, ωστόσο η ανασταλτική λειτουργία παραμένει... αγκάθι ειδικά όταν έχει απέναντι ποιοτικές ομάδες επιθετικά όπως είναι η Λειψία. Δύσκολο το διπλό, πιο πολύ στο Χ θα πήγαινα αλλά είναι ρίσκο, παρατηρώντας τα αποτελέσματα της γηπεδούχου. Μπορούν πάντως να σκοράρουν και οι δύο. Goal.
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
Λανούς
Σινσινάτι
Άτλας
Κολόμπους Κρου
Πούμας
Σάρλοτ
Πατσούκα
Μπολίβαρ
Σάο Πάουλο
Ιμπέρια 1999
Λάρνε
Απόλλων Λεμεσού
Μπραν
Λυών
Σπάρτα Πράγας
Ερυθρός Αστέρας
Χάποελ Μπερ Σεβά
Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα
Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα
Μπόκα Τζούνιορς
Ντεπορτίβο Ρεκολέτα
Φλουμινένσε
Ιντεπ. Ριβαντάβια
Μπόντο Γκλιμτ
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Καϊράτ Αλμάτι
Λέφσκι Σόφιας
Τσέλιε
Αραράτ Αρμενία
Σλόβαν Μπρατισλάβας
Μιάλμπι
Ναϊμέγκεν
Ολυμπιακός
ΤΣΣΚΑ 1948
Παναθηναϊκός
Σαμπάχ
Άαρχους
Κάουνο Ζαλγκίρις
Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Στουρμ Γκρατς
Φενερμπαχτσέ
ΑΟ Τρίκαλα
ΑΕΛ Novibet
Χέλσινγκμποργκ
Βάρναμο
Μπάγερν Μονάχου
Ντόρτμουντ
Στουτγκάρδη
Χοφενχάιμ
Φράιμπουργκ
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Αμβούργο
Γκλάντμπαχ
Ουνιόν Βερολίνου
Κολωνία
Βέρντερ Βρέμης
Μάιντζ
Ζανκτ Πάουλι
Χαϊντενχάιμ
Βόλφσμπουργκ