Χάνει ποιότητα επιθετικά η Αντβέρπ
Η Σαρλερουά έχει το απόλυτο στις νίκες φέτος και υποδέχεται την Κυπελλούχο Αντβέρπ.* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.
ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έχοντας το απόλυτο στις νίκες, επικρατώντας στην έδρα της Λέουβεν με 3-1. Ήταν ανώτερη από την αντίπαλο της και είδε την εστία της να παραβιάζεται για πρώτη φορά. Προηγήθηκε με τον Ντεσολέιλ στο 6', αλλά στο 34' ο Μερσιέ έφερε το ματς στα ίσα. Στην επανάληψη, ο Φολ της ξανά έδωσε το προβάδισμα στο 49΄ και ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε στο 64'. Όμως, ο Ρεζάι κλείδωσε την υπόθεση νίκη διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
«Η Αντβέρπ είναι μια ομάδα με υπέροχες φιλοδοξίες, καλούς παίκτες και πολλή ποιότητα. Θα πρέπει να εκφράσουμε τις δικές μας ιδιότητες για να κερδίσουμε. Κάθε νέος αγώνας έχει την αλήθεια του. Αυτό που έχει γίνει στο παρελθόν είναι καλό, αλλά η Κυριακή είναι ένα άλλο παιχνίδι. Θα πρέπει να περιοριστούμε σαν να ήταν το πρώτο ή το τελευταίο παιχνίδι», ανέφερε ο προπονητής Καρίμ Μπελοσίν.Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο εξτρέμ Φαλ (3/1).
ΑΝΤΒΕΡΠ
Κατέκτησε το Κύπελλο Βελγίου στις αρχές Αυγούστου και την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισε και την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας εντός έδρας της Γάνδης με 1-0. Έψαχνε εναγωνίως το τρίποντο και το πέτυχε χάρη στον Μποκανί στο 17΄. Της λείπει η αποτελεσματικότητα στην επίθεση και σίγουρα θα ενισχυθεί στη γραμμή κρούσης για να πετύχει τους στόχους της που είναι υψηλοί.
«Xρειαζόμαστε επιπλέον ενίσχυση για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τις φιλοδοξίες μας. Προς το παρόν δεν είμαστε ακόμη υποψήφιοι τίτλου. Ελπίζω ότι μπορούμε να αποκτήσουμε τρεις ή τέσσερις καλούς παίκτες. Επιθετικά, χάνουμε ακόμα σε ποιότητα», ήταν τα λεγόμενα του τεχνικού, Ιβάν Λέκο.
Αγωνιστικά Νέα: Στην Τουρκία συνεχίζει την καριέρα του ο επιθετικός Μπολινγκί (1/0). Εκτός έμεινε ο μπακ Μπούτα (2/0).
Εκτίμηση
Η Σαρλερουά εντυπωσιάζει στην αρχή της σεζόν έχοντας το τρία στα τρία και δείχνει μια πολύ δεμένη ομάδα. Από την άλλη, η Αντβέρπ παρότι κατέκτησε το Κύπελλο δεν έχει ξεκινήσει καλά και έχει μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση. Θα επιλέξουμε τους γηπεδούχους και τον άσο.
Άρσεναλ
Γουίγκαν
Μπόκα Τζούνιορς
Πλατένσε
Ροσάριο Σεντράλ
Μπαράκας Σεντράλ
Χιμνάσια Λα Πλάτα
Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα
Ινστιτούτο Κόρδοβα
Σέντραλ Κόρδοβα
Σιντ Τρούιντεν
Ζούλτε Βάρεγκεμ
Άντερλεχτ
Ράαλ Λα Λουβιέρ
Βέστερλο
Λυών
Νις
Μετς
Οσέρ
Λοριάν
Ανζέ
Λειψία
Βόλφσμπουργκ
Λωζάνη
Σερβέτ
Βασιλεία
Λουγκάνο
Παναθηναϊκός
ΑΕΛ Novibet
ΠΑΟΚ
ΑΕΚ
Κηφισιά
ΟΦΗ
Μαγιόρκα
Μπέτις
Λεβάντε
Βαλένθια
Ράγιο Βαγιεκάνο
Ατλέτικο Μαδρίτης
Νάπολι
Ρόμα
Τορίνο
Μπολόνια
ΑΕ Λεμεσού
Πάφος
AVS Φουτεμπόλ
Εστορίλ
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Φαμαλικάο
Νασιονάλ Μαδέιρα
Πόρτο
Ρέιντζερς
Χαρτς
Κλαμπ Μπριζ
Γκενκ
Οστάνδη
Σταντάρ Λιέγης
Μπίρσχοτ
Γάνδη
Λέουβεν
Έουπεν
Μαλίν
Σερκλ Μπριζ
Μουσκρόν
Κόρτραϊκ
ΣΚ Μπέβερεν