Δεν θα ανοίξει εύκολα το παιχνίδι στο «Μανγκειράο»
ΡΕΜΟ
Στην 4η αγωνιστική έμεινε στο 1-1 με την Ιντερνασιονάλ στο «Μανγκειράο». Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για τους γηπεδούχους, καθώς στο 4ο λεπτό ο Πάτρικ εκτέλεσε μέσα από την περιοχή για το 0-1. Η αντίδραση της Ρέμο ήρθε γρήγορα, καθώς στο 14’, ο Μάνγκα κινήθηκε από αριστερά, γύρισε την μπάλα προς το ύψος της περιοχής και ο Πίκο τελείωσε τη φάση για το 1-1. Σε τακτικό επίπεδο, η ομάδα που μέχρι πρόσφατα καθοδηγούσε ο Χουάν Κάρλος Οσόριο παρατάχθηκε με τριάδα στα στόπερ, επιλογή που είχε στόχο να δώσει μεγαλύτερη ασφάλεια στον αέρα και να περιορίσει τις κινήσεις της Ιντερνασιονάλ στα άκρα. Η ίδια προσπάθησε να επιτεθεί κυρίως από τις πτέρυγες, όμως δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει καθαρές τελικές μέσα από οργανωμένη ανάπτυξη.
Η Ρέμο βρίσκεται στη 17η θέση του Μπραζιλεϊράο, με 3 βαθμούς σε 4 αγωνιστικές, έπειτα από 3 ισοπαλίες και 1 ήττα, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη αναζητά το πρώτο της τρίποντο. Σε ό,τι αφορά το Πολιτειακό Πρωτάθλημα Παραένσε, έφτασε μέχρι τους τελικούς, όμως έχασε τον τίτλο σε δύο αγώνες (1-2, 0-0) από την Παϊσαντού. Αυτό ήταν και το… κύκνειο άσμα του Οσόριο στον πάγκο της, καθώς αντικαταστάθηκε από τον Λέο Κόντε.
Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση ο κεντρικός αμυντικός Φρέιτας και ο μέσος Καΐκι, καθώς ανήκουν στη Φλουμινένσε και είναι δανεικοί στη Ρέμο. Παράλληλα, εκτός δράσης παραμένουν λόγω τραυματισμού ο επιθετικός Μέλο και ο μεσοεπιθετικός Ζάντερσον.
ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ
Στην 4η αγωνιστική γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Παλμέιρας εκτός έδρας. Το παιχνίδι ξεκίνησε δύσκολα για την ομάδα του Λουίς Σουμπελδία, καθώς στο 9’, ο Ρόκε έκανε με πέναλτι το 1-0, ενώ στο 13’, ο Άλαν εκμεταλλεύτηκε νέο λάθος στην άμυνα της για το 2-0. Αντέδρασε στο 40’ με τέρμα του Ακόστα, που συνεργάστηκε άψογα με τον Γκάνσο, όμως δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω στο δεύτερο ημίχρονο και το 2-1 δεν άλλαξε! Τακτικά, ο Σουμπελδία επέλεξε σχήμα με τον Γκάνσο σε πιο προωθημένο ρόλο και τον Τζον Κένεντι στον πάγκο, με στόχο τον έλεγχο της κατοχής. Η επιλογή δεν λειτούργησε στο ξεκίνημα, καθώς τα λάθη στην πρώτη πάσα και η ταχύτητα της Παλμέιρας οδήγησαν στα δύο γρήγορα γκολ των γηπεδούχων.
Στη βαθμολογία της Σέριε Α η Φλουμινένσε βρίσκεται στην 6η θέση με 7 βαθμούς σε 4 αγώνες, έχοντας 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, ενώ αγωνίστηκε και στον τελικό «Φλα-Φλου» του Πολιτειακού Πρωταθλήματος Καριόκα, με τη Φαμένγκο να επικρατεί στη διαδικασία των πέναλτι, έπειτα από το 0-0 της κανονικής διάρκειας.
Αγωνιστικά Νέα: Εξακολουθούν να βρίσκονται εκτός δράσης εδώ και αρκετό διάστημα ο μέσος Νονάτο, ο αμυντικός χαφ Μπερνάλ και ο επιθετικός Κάνο, που παραμένουν στο ιατρικό δελτίο της ομάδας. Αντίθετα, εκδόθηκε κανονικά το δελτίο του νεοαποκτηθέντος Καστίγιο, ο οποίος υπολογίζεται και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Παράλληλα, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του ο αναπληρωματικός μεσοεπιθετικός Σοτέλδο.
Εκτίμηση
Η Ρέμο μπαίνει στο παιχνίδι με πίεση, χωρίς νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα και μετά από απώλεια τίτλου στο Πολιτειακό, ενώ έχει και σημαντικές απουσίες λόγω ρήτρας δανεισμού. Η Φλουμινένσε έρχεται, επίσης, από απαιτητικά παιχνίδια, όμως έχει πιο σταθερή εικόνα στο ξεκίνημα της σεζόν και μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ της. Η… ιδιαιτερότητα εδώ είναι η αλλαγή προπονητή στη Ρέμο, που μπορεί να φέρει νέο… αέρα στα πανιά της και, σίγουρα, οι ποδοσφαιριστές της θα θελήσουν να δείξουν ένα καλό πρόσωπο. Θα είναι προσεκτικές και οι δύο ομάδες και ο αγώνας δεν αναμένεται να ανοίξει πολύ, αν και, λογικά, θα υπάρξουν γκολ.
Κρίσταλ Πάλας
Γουέστ Χαμ
Σέντραλ Κόρδοβα
Πλατένσε
Χιμνάσια Μεντόζα
Λανούς
Μπαράκας Σεντράλ
Μπελγράνο
Σαν Λορέντζο
Βελέζ Σάρσφιλντ
Μπάνφιλντ
Ιντεπ. Ριβαντάβια
Τίγκρε
Ουρακάν
Μίντιλαντ
Άαρχους
Λέτσε
Φιορεντίνα
Λιν
Σάντνες Ουλφ
Όντεβολντ
Έστερ
Παλμέιρας
Ατλέτικο Παραναένσε
Φλαμένγκο
Βιτόρια Μπαΐα
Βάσκο Ντα Γκάμα
Σάο Πάουλο
Κρουζέιρο
Γκρέμιο
Ατλέτικο Μινέιρο
Σάντος
Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο
Μπαΐα
Κοριτίμπα
Μποταφόγκο
Σαπεκοένσε
Κορίνθιανς
Μιρασόλ
Ιντερνασιονάλ