Με τα γκολ στη Μαρ Ντελ Πλάτα
ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ
Νιώθει να σφίγγει ο κλοιός η Αλντοσίβι, που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση σε ό,τι αφορά την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία. Συγκεκριμένα, είναι τελευταία στην ετήσια βαθμολογία, προτελευταία στην ειδική κατάταξη υποβιβασμού, αλλά και ουραγός στον όμιλό της στο Κλαουσούρα. Λογικό, βέβαια, το ότι έφτασε εδώ, καθώς δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στο πρωτάθλημα στα 23 τελευταία παιχνίδια της, ενώ έχει απολογισμό δέκα ισοπαλίες και δεκατρείς ήττες.
Δύσκολη, λοιπόν, η αποστολή για τον νέο τεχνικό της, Σαγκινέτι, που υπέγραψε συμβόλαιο έως και τον Δεκέμβριο του 2027, ενώ ιδιαίτερο το ντεμπούτο του, καθώς θα αντιμετωπίσει την αγαπημένη του Μπάνφιλντ. Το πολυπόθητο τρίποντο δεν… ήρθε ούτε με τον υπηρεσιακό Φελίσες στον πάγκο της, καθώς έχασε εκτός έδρας με 2-1 από την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Προηγήθηκε στο 9´ με τον Βόμπεργαρ, όμως οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το σκορ, με τα τέρματα των Λεσκάνο (54´) και Βερόν (66´). Έχασε για έκτη φορά στους εφτά τελευταίους αγώνες της η Αλντοσίβι.
Αγωνιστικά Νέα: Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολουθεί ο μακροχρόνια απών Μογιάνο (Τ). Δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους οι πολύτιμοι Γκ. Ενρίκε (Α) και Κουφρέ (Α).
ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ
Δεν μπορούσαν να κρύψουν τον εκνευρισμό τους για τη διαιτησία παίκτες και προπονητής της Μπάνφιλντ, μετά την εντός έδρας ήττα με 3-2 από τη Ρίβερ Πλέιτ. Συγκεκριμένα, η απόφαση του ρέφερι να επαναληφθεί το πέναλτι του Αλμάδα, με το οποίο οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους, λόγω της εισόδου παικτών στη μεγάλη περιοχή, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Ο τερματοφύλακας Ροντρίγκες, που απέκρουσε την πρώτη εκτέλεση, τόνισε: «Αν αρχίσουμε να ελέγχουμε σε κλάσματα του δευτερολέπτου, χάνουμε τη φυσικότητα του ποδοσφαίρου. Αυτό είναι το πρόβλημα με το VAR, ότι δεν καταλογίζονται πάντα οι ίδιες φάσεις».
Η Ρίβερ είχε προηγηθεί με τον Ντριούσι στο 32´, ενώ ο Κορέα στο 69’ είχε σημειώσει το τρίτο γκολ της. Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για την Μπάνφιλντ ήταν ο Σεπούλβεδα. Ο πολύτιμος φορ πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να στείλει δυο φορές την μπάλα στα δίχτυα, αρχικά στο 64’ και στη συνέχεια στο 84´, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
Αγωνιστικά Νέα: Δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του ο εφεδρικός Βιγιέκας (Μ). Αντίθετα, επιπόλαιες αποδείχθηκαν οι ενοχλήσεις του βασικού Μεδίνα. Οι Ματσάδο και Ερνάντες, τέλος, θα είναι το δίδυμο κρούσης.
Εκτίμηση
Ένα από τα τελευταία της «χαρτιά» για την παραμονή θα παίξει η Αλντοσίβι, που θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, αν θέλει να τα καταφέρει. Η Μπάνφιλντ έχει βρει ρυθμό στην επίθεση και σκοράρει με συνέπεια, όμως, δέχεται εύκολα γκολ. Καλοπληρωμένο το αμφίσκορο.
Αρμενία
Μαυροβούνιο
Λετονία
Κύπρος
Σουηδία
Πολωνία
Ρουμανία
Βοσνία & Ερζεγοβίνη
Νότια Κορέα
Ουρουγουάη
Βόρεια Ιρλανδία
Ουγγαρία
Γεωργία
Ουκρανία
Καλλιθέα
Άστερας Τρίπολης Β'
Μαρκό
Πανθρακικός
Κολόμπους Κρου
Ίντερ Μαϊάμι
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
Σεντ Λούις Σίτι
Νεκάξα
Κλαμπ Αμέρικα
Λεόν
Χουάρεζ
Ινστιτούτο Κόρδοβα
Ντεφένσα Xoυστίσια
Βελέζ Σάρσφιλντ
Ιντεπ. Ριβαντάβια
Χιμνάσια Μεντόζα
Νιούελς Ολντ Μπόις
Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα
Αρχεντίνος Τζούνιορς
Σαρμιέντο Χουνίν
Μπόκα Τζούνιορς
Χιμνάσια Λα Πλάτα
Μπελγράνο
Λανούς
Ουνιόν Σάντα Φε
Ουρακάν
Σαν Λορέντζο
Ροσάριο Σεντράλ
Τίγκρε
Ρίβερ Πλέιτ
Ντεπορτίβο Ριέστρα
Ρασίνγκ Κλουμπ
Εστουντιάντες Ρίο Κουάρτο
Ιντεπεντιέντε
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
Μπαράκας Σεντράλ
Σέντραλ Κόρδοβα
Ατλέτικο Τουκουμάν
Πλατένσε
2