Στηρίζουμε την Μιάλμπι
ΜΙΑΛΜΠΙ
Τραγική η εικόνα της Μιάλμπι στο πρωτάθλημα, έχασε το τελευταίο ματς πριν από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες με 3-0 εντός έδρας από την Γκάις και συνεχίζει να… αγνοεί τη νίκη εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Ούτε η αλλαγή προπονητή τη βοήθησε να τραβήξει το κάρο από τη λάσπη, ωστόσο η διακοπή των τριών εβδομάδων έδωσε χρόνο στον νέο τεχνικό να δουλέψει με τους παίκτες του σε σημεία που ήθελε και θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως θα παρουσιαστεί καλύτερη στην επανέναρξη.
Εννοείται η πορεία της είναι πολύ χειρότερη από αυτή που περίμεναν άπαντες μιας και μόλις πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Σουηδία. Είχε παιχνίδι και για το Κύπελλο, στο οποίο ηττήθηκε με 1-0 από την Τρολάταν, ομάδα που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της χώρας.
Βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, μόλις στο -3 από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας συμπληρώσει έξι παιχνίδια χωρίς νίκη, με τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες.
Αγωνιστικά Νέα: Εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμος ο εξτρέμ Σταβίτσκι (4 συμ.) που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ εκτός είναι ο δεξιός εξτρέμ Ντάλσγκααρντ (2 συμ.), αλλά και ο μέσος Ίσακσον (-).
ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ
Η Ντεγκερφορς ηττήθηκε με 1-0 από τη Χάμαρμπι στο ματς της 22ης αγωνιστικής της Allsvenskan πριν από τη διακοπή των εθνικών ομάδων, δεχόμενη γκολ στο 46ο λεπτό της αναμέτρησης.
Δεν έχει καλή εικόνα την εφετινή σεζόν και έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, κάτι που την έχει φέρει στην επικίνδυνη ζώνη και σε αρκετά δεινή θέση. Κατά τη διάρκεια της διακοπής δούλεψε στην επίθεση και στην παραγωγή φάσεων που είναι το αδύναμο σημείο της. Έδωσε και ένα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Μπράγκε που παίζει στη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας στο οποίο ήρθε ισόπαλη με 1-1.
Στα τελευταία πέντε ματς της για το πρωτάθλημα έχει τέσσερις ήττες και μία νίκη και βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και τη 14η θέση με 19 βαθμούς στο -3 από την Μιάλμπι με την οποία παίζει στην 23η αγωνιστική.
Αγωνιστικά Νέα: Εκτός δράσης εξακολουθεί να είναι ο κεντρικός αμυντικός Πικαράινεν (6 συμ. / 1 γκολ), ενώ νέο πρόβλημα για την Ντέγκερφορς είναι αυτό του σέντερ φορ Μπούτερα (7 συμ.) που συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος.
Εκτίμηση
Κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες καθώς έχει χαρακτήρα ο θάνατός σου η ζωή μου. Η Μιάλμπι έχει μπλέξει για τα καλά μόλις έναν χρόνο μετά την κατάκτηση του τίτλου στη Σουηδία και η νίκη απέναντι στην Ντέγκερφορς έχει γίνει επιτακτική ανάγκη καθώς έχει φτάσει στο -3 από την αντίπαλό της που είναι στην επικίνδυνη ζώνη. Έχει δεχθεί εννέα γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς και έχει συμπληρώσει έξι ματς χωρίς νίκη. Η Ντέγκερφορς προέρχεται από δύο σερί ήττες και είναι λιγότερο ποιοτική ομάδα. Θα πάμε με τον άσο και την αντίδραση που πρέπει να βγάλει η Μιάλμπι που είναι και πιο ποιοτική από την αντίπαλό της. Φρέσκια προσφορά*, μόλις έσκασε!👇
Στόουκ
Μίντλεσμπρο
Μπέρμιγχαμ
Πρέστον
Ρέξαμ
Γουέστ Μπρομ
Μπρίστολ Σίτι
Μπλάκμπερν
Μπέρνλι
Τσάρλτον
Μίλγουολ
Σουόνσι
Κάρντιφ
Γουότφορντ
Γουλβς
Μπόλτον
Μπόκα Τζούνιορς
Βάσκο Ντα Γκάμα
Γαλατασαράι
Μπαρτσελόνα
Βιγιαρεάλ
Νάπολι
Ίντερ
Κλαμπ Μπριζ
Βίκινγκ
Μπάγερν Μονάχου
Λειψία
Αϊντχόφεν
Ατλέτικο Μαδρίτης
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Άρσεναλ
Λιλ
Λανς
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Χάμαρμπι
Έλφσμποργκ
Σίριους
Γκέτεμποργκ
Χάκεν
Γιουργκόρντεν
Γκάις
Κάλμαρ
Μάλμε
Βαστέρας ΦΚ
Μπρομαποϊκάρνα
ΑΪΚ Στοκχόλμης
Χάλμσταντ
Έργκριτε
ποια μιαλμπι μωρε που προχθες εχασε απο 9.75 αποδοση στο κυπελο. και μη μου πειτε για στημενα ειδαι 70 λεπτα. απλα δε μπορουν να βαλουν τη μπαλα στα δυχτια.