Στην έδρα της ελπίζει η Μαγιόρκα
Η Μαγιόρκα στηρίζεται στην δύναμη της έδρας της αφού εκτός... δεν υπάρχει και τώρα υποδέχεται την Μπέτις που ξεπέρασε το ντέρμπι της Ανδαλουσίας και δείχνει σε καλή κατάσταση.ΜΑΓΙΟΡΚΑ
Συνέχισε την... πορεία της που είναι να μην έχει πανηγυρίσει ούτε ένα βαθμό μακριά από το σπίτι της καθώς έχασε και στην έδρα της Λεβάντε με 2-1. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν τα κατάφεραν. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ρότζερ Μάρτι στο 52' και ο Ντάνι Ροντρίγκεθ ισοφάρισε 13 λεπτά αργότερα. Όμως, μια βολίδα του Ροτσίνα στο 73' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε η Λεβάντε έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ζοσέ Καμπάνα, αλλά η Μαγιόρκα δεν το εκμεταλλεύτηκε.
«Δεν έχουμε πολλά να πούμε, απλά μιλήσαμε ότι οι ποινές του VAR είναι εναντίον μας. Όμως δεν μου αρέσει να μειώνω την αξία του αντιπάλου. Ήρθαμε να παίξουμε εναντίον ενός μεγάλου αντιπάλου και σε ένα δύσκολο γήπεδο. Μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα και αυτό που συμβαίνει σε μας δεν ξέρω αν είναι τύχη ή όχι. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι και δεν αλλάζει», τόνισε ο προπονητής Βιθέντε Μορένο.Αγωνιστικά Νέα: Έτοιμος είναι ο μπακ Λούμορ (9/0), αλλά εκτός πάλι ο φορ Τραϊκόφσκι (7/0). Αμφίβολοι δίνονται αλλά με τις πιθανότητες υπέρ τους ο εξτρέμ Λάγο Τζούνιορ (13/3) και ο Μπούντιμιρ (14/3).
ΜΠΕΤΙΣ
Από τη μεγάλη απογοήτευση μετά το ντέρμπι της Ανδαλουσίας επικράτησε με 2-1 εντός έδρας της Βαλένθια χάρη σε γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα της συνάντησης. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με τέρμα του Μάξι Γκόμεθ στο 32΄, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισε με τον Χοακίν. Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σέρχιο Κανάλες από πλάγια πήρε το τρίποντο.
«Κάναμε ένα φανταστικό παιχνίδι, και στο τέλος υπήρχε δικαιοσύνη. Ήταν το καλύτερο εντός έδρας παιχνίδι μας από την αρχή της σεζόν. Οι οπαδοί μπορούσαν να το εκτιμήσουν και μας βοήθησαν ανά πάσα στιγμή. Έχω μεγάλη χαρά επειδή γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να κερδίζεις παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία», είπε ο κόουτς Ρούμπι που πήρε... ζωή στην τεχνική ηγεσία της Μπέτις.
Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και επιστρέφει ο στόπερ Φεντάλ (5/0), αλλά απουσιάζουν οι χαφ Γουίλιαμ Καρβάλιο (6/0), Χάβι Γκαρθία (6/0), ο κεντρικός αμυντικός Σίντνεϊ (7/0), ο μπακ Μορένο (11/0) και ο εξτρέμ Τέγιο 8/0).
Εκτίμηση
Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις αυτό το ματς; Η Μπέτις δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, αλλά η Μαγιόρκα εμφανίζεται δυνατή στο νησί της. Αντί για σημείο, θα επιλέξουμε το under ευελπιστώντας πως οι δύο ομάδες δεν θα ρισκάρουν.