Κοντράρονται οι νεοφώτιστες
Η Λέτσε που είχε δύσκολο βράδυ απέναντι στην Ίντερ την πρώτη αγωνιστική, υποδέχεται τη Βερόνα που απέσπασε ισοπαλία από τη Μπολόνια.ΛΕΤΣΕ
Υπέκυψε στην ανωτερότητα της Ίντερ και έφυγε ηττημένη με 4-0 από το Μιλάνο. Είχε μία καλή στιγμή στο 14’ όταν ο Λα Μαντία πήγε να εκμεταλλευθεί την άστοχη έξοδο του Χαντάνοβιτς, ο Σκρίνιαρ όμως σταμάτησε τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή. Δέχτηκε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο (21’ και 24’) και άλλα δύο στο δεύτερο (60’ και 84’) ενώ στο 76’ έμεινε και με παίκτη λιγότερο λόγω απευθείας αποβολής του Φαρίας που είχε περάσει πριν λίγο στο παιχνίδι.
Δεν μπορεί να βγάλει κανείς συμπεράσματα καθώς αντιμετώπισε έναν πολύ καλύτερο αντίπαλο, χωρίς να καταφέρει ωστόσο να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Δυνατό τεστ αυτό απέναντι στη Βερόνα θέλει την πρώτη της νίκη απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους.«Περιμένω ένα επιθετικό αντίπαλο και καλά οργανωμένο. Έρχονται από μία καλή αναμέτρηση με τη Μπολόνια και παρόλο που αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο τα πήγαν καλά. Η δική μας δύναμη τόσο χρόνια είναι η ίδια η ομάδα, από εκεί έχουμε χτίσει τα θεμέλια για ότι έχουμε πετύχει μεχρι στιγμής.»,επισήμανε ο κόουτς Λιβεράνι.
Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε και θα απουσιάσει ο μέσος Φαρίας (1/0). Παραμένουν εκτός ο στόπερ Μεκαριέλο, ο μπακ Φιαμότσι και ο φορ Λο Φάζο.
ΒΕΡΟΝΑ
Πετυχημένος μπορεί να χαρακτηριστεί ο βαθμός απέναντι στη Μπολόνια (1-1) από τη στιγμή που αγωνιζόταν για το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού με δέκα παίκτες. Στο 13’ ο Νταβίντοβιτς ανέτρεψε εντός περιοχής τον Ορσολίνι, ο διαιτητής έκρινε ότι ο αμυντικός της Βερόνα δεν είχε πρόθεση να παίξει τη μπάλα και τον απέβαλε. Ο Σανσόνε ευστόχησε στην εκτέλεση , η Βερόνα όμως κατάφερε να ισοφαρίσει με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μιγκέλ Βελόσο. Δέχτηκε πίεση στην επανάληψη, αμύνθηκε όμως σωστά και πήρε την ισοπαλία.
Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι μπορεί να αισθάνεται ευχαριστημένη με τον βαθμό της ισοπαλίας. Προχώρησε στην απόκτηση δύο δανεικών, του μέσου Πεσίνα από την Αταλάντα και του φορ Σαλσέδο από την Ίντερ,
«Πρέπει να παρουσιαστούμε γενναίοι έχοντας τη φιλοδοξία ότι θα κερδίσουμε. Είναι ένας αγώνας που αξίζει πολλά καθώς η Λέτσε είναι ένας βασικός ανταγωνιστής. Η σωτηρία είναι ο ξεκάθαρος στόχος μας και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να το σκεφτόμαστε, σχολίασε ο κόουτς Γιούριτς.
Αγωνιστικά Νέα: Αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και θα απουσιάσει ο στόπερ Νταβίντοβιτς (1/0). Εξέτισε και επιστρέφει ο αριστερός μπακ Βιτάλε. Εκτός λόγω τραυματισμού ο φορ Ντι Κάρμινε, ο μέσος Μπαντου και ο αμυντικός Κρεσέντι.
Agones team
Αθλητικογράφος
Εκτίμηση
Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο νεοφώτιστες ομάδες. Πρώτο μέλημα και για τις δύο να αποφύγουν την ήττα, λογικά θα προσέξουν τα μετόπισθεν τους. Η Λέτσε ίσως έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας, θα ρισκάρουμε όμως με την ισοπαλία ανάμεσα σε δύο παρόμοιες ομάδες.
ΚΠΡ
Ντέρμπι
Λίνκολν Σίτι
Γουέστ Χαμ
Νόριτς
Σαουθάμπτον
Πόρτσμουθ
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Σαρμιέντο Χουνίν
Ρίβερ Πλέιτ
Σλόβαν Μπρατισλάβας
Στουτγκάρδη
Ατλέτικο Μινέιρο
Μοντεβιδέο Σίτι Τορκέ
Ρόμα
Ρεάλ Μαδρίτης
Άστον Βίλα
Φενερμπαχτσέ
Φέγενορντ
Κόμο
Λασκ Λίντσερ
Λίβερπουλ
Μπόντο Γκλιμτ
Ντόρτμουντ
Σαχτάρ Ντόνετσκ
ΑΕΚ
Μάντσεστερ Σίτι
Παρί Σεν Ζερμέν
Μπέτις
Πόρτο
Φλουμινένσε
Παλμέιρας
Κολόμπους Κρου
Σάρλοτ
Κολοράντο Ράπιντς
Μινεσότα Γιουνάιτεντ
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Πόρτλαντ Τίμπερς
Μόντρεαλ Ίμπακτ
Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Νάσβιλ
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Ντάλας
Σιάτλ Σάουντερς
DC Γιουνάιτεντ
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Σικάγο Φάιαρ
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
Σινσινάτι
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Τορόντο
Ορλάντο Σίτι
Λος Άντζελες
Όστιν
Ίντερ Μαϊάμι
Νιου Γιόρκ Σίτι
Σεντ Λούις Σίτι
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
Σαν Ντιέγκο
Ντιναμό Χιούστον
Χοντ
Ρανχάιμ
Χάουγκεσουντ
Λιν
Στρομσγκόντσετ
Κόνγκσβινγκερ
Στάμπαεκ
Σάντνες Ουλφ
Σογκντάλ
Οντ
Μος
Έγκερσουντ
Μπρίνε
Ράουφος