Αμφίρροπη μάχη στο Κουρίκο
Κουρίκο Γιονίντο και Ουνιόν Λα Καλέρα αναμετρούνται στο «Εστάντιο Λα Γκράνχα», με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην 2η θέση του χιλιανικού πρωταθλήματος μετά από 7 αγωνιστικές.* Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω μέτρων προφύλαξης για τον κορωνοϊό.
ΚΟΥΡΙΚΟ ΓΙΟΝΙΝΤΟ
Απέσπασε ισοπαλία 0-0 στην έδρα της Αντοφαγκάστα και διατηρήθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας. Μοιρασμένο παιχνίδι από άποψη κατοχής και ευκαιριών, φάνηκε απειλητική κυρίως μέσω στημένων φάσεων, ενώ απειλήθηκε μονάχα από κάποια μακρινά σουτ που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον γκολκίπερ της. Δεν άλλαξε η εικόνα στο δεύτερο μέρος, έκλεισε όλους τους χώρους και είχε 1-2 καλές στιγμές σε αντεπιθέσεις για να πάρει τη νίκη, με το 0-0 να μένει ως το φινάλε.
Μετράει αήττητο πέντε αγώνων με τέσσερις νίκες (4-1-0) και αυτή τη στιγμή ισοβαθμεί στην 2η θέση με τη σημερινή της αντίπαλο, ενώ απέχει τρεις βαθμούς από την κορυφή. Πολύ δυνατή στην έδρα της, όπου έχει κάνει το απόλυτο με 4x4, με όλα τα παιχνίδια της να έχουν λήξει 1-0.
Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΡΕΛΑ
Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 2-0 της Κοκουίμπο Γιουνίντο. Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Σαέζ (45+1’) και στο 58’ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Βίλτσες. Δύο λεπτά μετά απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και υπερασπίστηκε το υπέρ της σκορ ως το φινάλε. Πάντως η αντίπαλος της είχε χαμένο πέναλτι τρία λεπτά πριν το φινάλε για να μειώσει σε 2-1.
Μετράει αήττητο τεσσάρων αγώνων (3-1-0) και βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, όσους έχει και η σημερινή αντίπαλος της. Απέχει τρεις βαθμούς από την κορυφή, ενώ εκτός έδρας μετράει δύο νίκες και μια ήττα από την Ουνβερσιτάντ Ντε Τσίλε (3-0). Στα αξιοσημείωτα η πρόκριση της στον δεύτερο γύρο του Κόπα Σουνταμερικάνα, αποκλείοντας την Φλουμινένσε στις 19 Φεβρουαρίου (1-1 εκτός, 0-0 εντός).
Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ τέθηκε ο εξτρέμ Βάργκας (4/1), ενώ σταθερά εκτός βρίσκονται οι χαφ Γκονζάλες και Ρόχας.
Κώστας Καραγιαννόπουλος
Αθλητικογράφος
Εκτίμηση
Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ξεκινήσει πολύ δυνατά στη σεζόν και αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν στην 2η θέση της βαθμολογίας. Η Κουρίκο είναι πολύ δυνατά στην έδρα της, έχοντας κάνει το 4x4 (όλες οι νίκες με 1-0), ωστόσο στο σημερινό παίζει χωρίς κόσμο και η Ουνιόν Λα Καρέλα δεν είναι εύκολη αντίπαλος. Περιμένουμε παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και δεν αποκλείεται η μπίλια να κάτσει στη μέση. Ρίσκο στο «Χ»
Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα
Ροσάριο Σεντράλ
Σλοβακία
Μολδαβία
Τσεχία
Κροατία
Αγγλία
Ισπανία
Ισλανδία
Εσθονία
Αλβανία
Λευκορωσία
Νησιά Φερόε
Καζακστάν
Βουλγαρία
Λουξεμβούργο
Σαν Μαρίνο
Φινλανδία
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
DC Γιουνάιτεντ
Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Νιου Γιόρκ Σίτι
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Κολοράντο Ράπιντς
Μόντρεαλ Ίμπακτ
Σινσινάτι
Νάσβιλ
Τορόντο
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
Σεντ Λούις Σίτι
Ντάλας
Λος Άντζελες
Ντιναμό Χιούστον
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Πόρτλαντ Τίμπερς
Σιάτλ Σάουντερς
Μινεσότα Γιουνάιτεντ
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
Ορλάντο Σίτι
Σάρλοτ
Σικάγο Φάιαρ
Όστιν
Σαν Ντιέγκο
Τιχουάνα
Άτλας