Πάλι με άμυνα η Κάντιθ
Η Μαγιόρκα παραλίγο να πληγωθεί στις καθυστερήσεις για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και τώρα πήγε στην έδρα της Κάντιθ.ΚΑΝΤΙΘ
Έφτασε πάρα πολύ κοντά σε ένα τεράστιο διπλό στην έδρα της Βιγιαρεάλ, αλλά έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 3-3. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Κάντιθ ήταν ο Λοθάνο, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, ανοίγοντας αρχικά το σκορ στο 14'. Όμως, ο Πάου Τόρες ισοφάρισε στο 43' και πριν λήξει το ημίχρονο ο Λοθάνο έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 52', ο επιθετικός από την Ονδούρα έγραψε το 3-1, όμως, δεν πανηγύρισε το τρίποντο. Ο Ντιά στο 80΄και ο Ντανζούμα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα..
«Η αίσθηση μου είναι ότι έχουμε ξεκάθαρα χάσει δύο βαθμούς. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε αυτό που συνέβη στο τέλος στην Πρώτη Κατηγορία. Πάντα θέλω να κερδίζω. Όπως και οι οπαδοί μας. Δεν μπορούμε όμως να χάσουμε την προοπτική ότι είναι ένα παιχνίδι που παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με διεθνείς παίκτες και έχουμε πάρει έναν βαθμό» τόνισε ο προπονητής Θερβέρα.Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος δίνεται ο επιθετικός Λοθάνο (9/4).
ΜΑΓΙΟΡΚΑ
Παραλίγο να πληγωθεί στις καθυστερήσεις για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, αλλά την έσωσε το VAR στο εντός έδρας 1-1 με την Σεβίλλη. Μπήκε πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με τον Αντόνιο Σάντσεθ στο 22’ με το 1-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49' έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα, αλλά ο Άνχελ σημάδεψε το δοκάρι με την Σεβίλλη να έχει και αυτή δοκάρι δέκα λεπτά αργότερα με τον Ράφα Μιρ. Οι Ανδαλουσιάνοι δεν ήταν καλύτεροι, αλλά βρήκαν δίχτυα με τον Έρικ Λαμέλα στο 73΄ και η Μαγιόρκα έμεινε με δέκα παίκτες στο 90' λόγω αποβολής του Χάουμε Κόστα. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Οκάμπος σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε με τη χρήση VAR για χέρι του Φερνάντο και έτσι παρέμεινε το 1-1.
«Έχουμε παίξει στο πρώτο ημίχρονο με εννέα ποδοσφαιριστές δεύτερης κατηγορίας. Έχουμε παίξει εξήντα εξαιρετικά λεπτά. Μετά σε δένουν και σε κλειδώνουν pίσω. Έχουμε λιγότερους βαθμούς που αξίζουμε. Αλλά μου μένει η στάση της ομάδας, ότι ανταγωνιζόμαστε όποιον κι αν είναι. Όταν είδα την μπάλα να μπαίνει στο φινάλε, κατέρρευσα» είπε ο προπονητής, Λουίς Γκαρθία Πλάθα.
Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισαν και επιστρέφουν οι μέσοι Λι Κανγκ Ιν (7/1) και Μπατάλια (8/0).
Εκτίμηση
Η Κάντιθ έφτασε πάρα πολύ κοντά σε ένα τεράστιο διπλό στην έδρα της Βιγιαρεάλ, αλλά δεν τα κατάφερε και τώρα φιλοξενεί τη Μαγιόρκα που για δεύτερη σερί αγωνιστική παραλίγο να πληγωθεί στις καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν πάλι άμυνα και θα επιλέξουμε το under.
Λίβερπουλ
Σάντερλαντ
Λιντς
Τσέλσι
Μπράιτον
Άστον Βίλα
Μπέρνλι
Κρίσταλ Πάλας
Γουλβς
Νότιγχαμ Φόρεστ
Άρσεναλ
Μπρέντφορντ
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Ζούλτε Βάρεγκεμ
Σερκλ Μπριζ
Γάνδη
Λέουβεν
Κλαμπ Μπριζ
Αντβέρπ
Σιντ Τρούιντεν
Κρουζέιρο
Μποταφόγκο
Φλαμένγκο
Σεάρα
Ατλέτικο Μινέιρο
Παλμέιρας
Σάο Πάουλο
Ιντερνασιονάλ
Μπαΐα
Σπορτ Ρεσίφε
Ζουβεντούδε
Σάντος
Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο
Βιτόρια Μπαΐα
Φορταλέζα
Κορίνθιανς
Ουνιόν Βερολίνου
Μπάγερν Μονάχου
Αμβούργο
Χόλσταϊν Κίελ
Φράιμπουργκ
Ντάρμσταντ
Μπόχουμ
Στουτγκάρδη
Άρης
ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός
Κηφισιά
Αθλέτικ Μπιλμπάο
Ρεάλ Μαδρίτης
Ίντερ
Βενέτσια
Νάπολι
Κάλιαρι
Τσβόλε
Άλκμααρ
Φόλκερκ
Μάδεργουελ
Σέλτικ
Νταντί
Νταντί Γιουνάιτεντ
Ρέιντζερς
Αμπερντίν
Σεντ Μίρεν
Χαρτς
Κιλμάρνοκ
Σεβίλλη
Ατλέτικο Μαδρίτης
Μπαρτσελόνα
Βιγιαρεάλ
Ρεάλ Σοσιεδάδ
Εσπανιόλ
Μπέτις
Ράγιο Βαγιεκάνο
Χετάφε
Έλτσε
Βαλένθια
Θέλτα
Αλαβές
Λεβάντε
Γρανάδα
Οσασούνα