Κομβικό για την παραμονή τους
Η Έμπολι υποδέχεται τη Φροζινόνε για την 35η αγωνιστική της Σέριε Α. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες και δίνουν μεγάλη μάχη για την παραμονή τους.
ΕΜΠΟΛΙ Δεν απογοητεύεται καθώς ήξερε πως δεν είχε πολλές ελπίδες για ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Άλλωστε το παιχνίδι που είχε κυκλώσει είναι το σημερινό καθώς αντιμετωπίζει στην έδρα της έναν άμεσο αντίπαλο. Βρίσκεται στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού και μία νίκη σήμερα θα είναι ζωτική καθώς ακολουθούν οι αναμετρήσεις με τις Λάτσιο (εκτός), Ουντινέζε (εκτός) και Ρόμα (εντός), οπότε το σημερινό είναι το μοναδικό ματς που μπορεί να θεωρηθεί φαβορί. Μετράει δύο σερί νίκες εντός, στηρίζεται στην έδρα της αν και δεν έχει και τους πιο ένθερμους οπαδούς.
«Μας περιμένει ένα σημαντικό παιχνίδι. Από τη μέρα που ήρθα στην Έμπολι πάντα ήθελα να φτάσω σε αυτή τη στιγμή. Μου αρέσει να μιλάω για το ταξίδι που έχουμε κάνει και τώρα μπορούμε να κάνουμε άλλο ένα σημαντικό βήμα», επισήμανε ο κόουτς Νικόλα.
Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός o μπακ Εμπουέχι (15/0), οι στόπερ Ισμάιλι (22/0) και Βαλούκιεβιτς (25/0) και ο επιθετικός Τσέρι (11/1).
ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ Έτσι μετά από 12 αγωνιστικές επέστρεψε και πάλι στις νίκες, ενώ βέβαια μετρούσε τέσσερις σερί ισοπαλίες. Βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, είναι στο +2 από την Ουντινέζε και σήμερα δίνει έναν από τους «4» τελικούς που έχει μπροστά της. Η αλήθεια είναι πως έχει αποδειχτεί σκληρό «καρύδι» για όλους σχεδόν τους αντιπάλους, είχε όμως μία περίοδο συνεχόμενου ντεφορμαρίσματος γι’ αυτό και βρέθηκε σε αυτή τη θέση. Δεν θεωρώ πως είναι φαβορί για την παραμονή βέβαια και ίσως τελευταία αγωνιστική να παίξει ένα do or die με την Ουντινέζε στην έδρα της.
«Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί και ειδικά αυτός. Η Έμπολι είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και με τον Νικόλα στον πάγκο δέχεται δύσκολα γκολ. Βλέπω μεγάλη επιθυμία από τους παίκτες μου ώστε να φτάσουμε στον στόχο μας. Ίσως να χρειαστεί να φτάσουμε και τους 40 βαθμούς αλλά θα δούμε μετά από αυτό το παιχνίδι», επισήμανε ο κόουτς Νικόλα.
Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός οι μπακ Λουσουάρντι (4/0) και Ογιόνο (16/0) και ο στόπερ Μπονιφάτσι (4/0) αλλά επιστρέφει ο μέσος Χαράουι (15/3).
Εκτίμηση
Πολύ κρίσιμη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ισόβαθμες ομάδες με κοινούς στόχους. Η Έμπολι έχει δείξει πως είναι δυνατή στην έδρα της κι έχει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα σε τέτοια παιχνίδια. Από την άλλη η Φροζινόνε μοιάζει ικανή για το καλύτερο ή το χειρότερο και σίγουρα δεν μπορώ να την εμπιστευτώ. Οι αποδόσεις είναι δίκαια μοιρασμένες και λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού και της πίεσης που υπάρχει θα πάω με το under.
Σουόνσι
Κόβεντρι
Ίπσουιτς
Μίλγουολ
Μπλάκμπερν
Μίντλεσμπρο
Ντέρμπι
Μπέρμιγχαμ
ΚΠΡ
Πόρτσμουθ
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Ρέξαμ
Μπρίστολ Σίτι
Γουέστ Μπρομ
Σαουθάμπτον
Όξφορντ Γιουνάιτεντ
Τσάρλτον
Νόριτς
Χαλ
Σέφιλντ Γουένσντεϊ
Γουότφορντ
Λέστερ
Λιντς
Μπρέντφορντ
Έβερτον
Τσέλσι
Φούλαμ
Μπέρνλι
Μπράιτον
Λίβερπουλ
Μπελγράνο
Ρασίνγκ Κλουμπ
Νιούελς Ολντ Μπόις
Χιμνάσια Μεντόζα
Ιντεπεντιέντε
Κλουμπ Ατλέτικο Ταγιέρες
Ντεφένσα Xoυστίσια
Ουνιόν Σάντα Φε
Βελέζ Σάρσφιλντ
Λανούς
Βολφσμπέργκερ
Αλτάχ
Μπλάου Βάις Λινζ
Ριντ
WSG Τιρόλ
Γκράτσερ ΑΚ
Φλουμινένσε
Ατλέτικο Μινέιρο
Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο
Μποταφόγκο
Νις
Παρί Σεν Ζερμέν
Οσέρ
Μπρεστ
Τουλούζ
Λοριάν
Ντάρμσταντ
Σάλκε
Πάντερμπορν
Ντιναμό Δρέσδης
Νυρεμβέργη
Καϊζερσλάουτερν
Έλβερσμπεργκ
Αρμίνια Μπίλεφελντ
Κολωνία
Γκλάντμπαχ
Χαϊντενχάιμ
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Ντόρτμουντ
Αμβούργο
Μπάγερν Μονάχου
Ουνιόν Βερολίνου
Βόλφσμπουργκ
Βέρντερ Βρέμης
Ζυρίχη
Τουν
Σερβέτ
Γκρασχόπερς
Σιόν
Σεντ Γκάλεν
Καλλιθέα
Αιγάλεω
Παναργειακός ΑΠΟ
Ηλιούπολη
Ελλάς Σύρου
Χανιά
Μαρκό
Καλαμάτα
Πανιώνιος
Ολυμπιακός Β'
Ατλάντα Γιουνάιτεντ
DC Γιουνάιτεντ
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Νάσβιλ
Ορλάντο Σίτι
Ντάλας
Ντιναμό Χιούστον
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Κολοράντο Ράπιντς
Τορόντο
Κολόμπους Κρου
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
Σικάγο Φάιαρ
Σάρλοτ
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
Όστιν
Λος Άντζελες
Σεντ Λούις Σίτι
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Ανόρθωση
Ακρίτας Χλώρακας
Άρης Λεμεσού
Ομόνοια
Κρασάβα ΕΝΥ Υψώνα
Ολυμπιακός Λευκωσίας
Βίκινγκ
Μόλντε
Σταρτ
Αάλεσουντ
Σπάρτα Ρότερνταμ
Φόλενταμ
Τσβόλε
Μπρέντα
Φορτούνα Σιτάρντ
Τβέντε
Μπενφίκα
Βιτόρια Γκιμαράες
Κιλμάρνοκ
Λίβινγκστον
Μάδεργουελ
Χιμπέρνιαν
Ρέιντζερς
Αμπερντίν
Φόλκερκ
Σεντ Μίρεν
Χαρτς
Νταντί
Ίντερ
Αταλάντα
Μπολόνια
Μίλαν
Ρόμα
Γιουβέντους
Φιορεντίνα
Λάτσιο
Τορίνο
Τζένοα
Νάπολι
Κάλιαρι
Βερόνα
Μόντσα
Λέτσε
Σασσουόλο
Ουντινέζε
Σαλερνιτάνα