Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μεγάλη φιλική νίκη για Αργεντινή στη Γερμανία

Μεγάλη φιλική νίκη για Αργεντινή στη Γερμανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/9/2014 23:51
Άτυπη ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ πήρε η Αργεντινή, η οποία κέρδισε με 4-2 τη Γερμανία σε φιλικό στο Ντίσελντορφ, με τον Ντι Μαρία να πετυχαίνει ένα γκολ (50’) και να μοιράζει τρεις ασίστ (!) στους Αγκουέρο (20’), Λαμέλα (40’) και Φερνάντεζ (47’). Μείωσαν με τους Σούρλε (52’) και Γκέτσε (78’) οι πρωταθλητές κόσμου.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντι Μαρία, η Αργεντινή κέρδισε με 4-2 την Γερμανία στο Ντίσελντορφ και πήρε άτυπη ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ στο ντεμπούτο του Τάτα Μαρτίνο στον πάγκο της.

Η «αλμπισελέστε» προηγήθηκε μάλιστα με 4-0 χάρη στα γκολ των Αγκουέρο (20’), Λαμέλα (40’), Φερνάντεζ (47’) και Ντι Μαρία (50’), με τον τελευταίο να δίνει τις ασίστ στα προηγούμενα τέρματα της ομάδας του.

Η Γερμανία ανέβασε στη συνέχεια ρυθμό και μείωσε με τους Σούρλε (52’) και Γκέτσε (78’) για το τελικό 4-2 υπέρ των Αργεντινών.

Πριν την έναρξη του φιλικού στο τιμήθηκαν οι Περ Μέρτεζακερ, Μίροσλαβ Κλόζε και Φίλιπ Λαμ, για την προσφορά τους στην εθνική Γερμανίας

Γερμανία: Νόιερ (46’ Βαϊντενφέλερ), Χέβεντες (77΄ Ρίντιγκερ), Ντουρμ, Γκίντερ, Κρόος (71’ Ρούντι), Ρόις, Γκρόσγκροϊτς, Κράμερ, Ντράξλερ (33’ Ποντόλσκι), Γκόμεζ (57’ Γκέτσε), Σούρλε (57’ Μίλερ)

Αργεντινή: Ρομέρο (80’ Αντούχαρ), Ντεμικέλις, Ζαμπαλέτα (77΄Καμπανιάρο), Φερνάντεζ, Ρόχο, Μασεράνο, Μπίλια, Πέρες (46’ Φερνάντεζ), Ντι Μαρία (86’ Άλβαρες), Αγκουέρο (83’ Γκαϊτάν), Λαμέλα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.