Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Με το… δεξί Γιουβέντους και Ρόμα, ντεμπούτο ο Μανωλάς (videos)

Σέριε Α: Με το… δεξί Γιουβέντους και Ρόμα, ντεμπούτο ο Μανωλάς (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/8/2014 02:34
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη Σέριε Α η Γιουβέντους, καθώς οι πρωταθλητές κέρδισαν με 1-0 την Κίεβο στη Βερόνα, στο επίσημο ντεμπούτο του Αλέγκρι στον πάγκο τους. Νίκη και για Ρόμα, 2-0 τη Φιορεντίνα στο ντεμπούτο του Μανωλά.

Με νίκη ξεκίνησε την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της η Γιουβέντους, με τη «Γηραιά Κυρία» να νικάει με 1-0 τη Κίεβο στη Βερόνα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά, καθώς πήραν προβάδισμα μόλις στο 7ο λεπτό με κεφαλιά του Κάσερες (η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Μπιράγκι). Η ομάδα του Αλέγκρι δεν προβληματίστηκε από την Κίεβο και είχε τρία δοκάρια (17’ Βιντάλ, 42’ Τέβες, 45’ Κάσερες) για να πετύχει δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, ο 18χρονος Κόμαν που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, είχε μεγάλη στιγμή για το 2-0, χάνοντας την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη για τη Γιουβέντους, η οποία κινδύνεψε με την ισοφάριση στο 77’, με τον Μπουφόν να λέει «όχι» στον Μάξι Λόπες, κρατώντας το 1-0 μέχρι το φινάλε.

Με το δεξί η Ρόμα, ντεμπούτο για Μανωλά


Σέριε Α: Με το… δεξί Γιουβέντους και Ρόμα, ντεμπούτο ο Μανωλάς (videos)
Με τους Τοροσίδη και Μανωλά να ξεκινούν βασικοί, η Ρόμα κέρδισε με 2-0 την Φιορεντίνα στη Ρώμη και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη Σέριε Α.

Οι «τζιαλορόσι» πήραν προβάδισμα στο 28’ με γκολ του Ναϊνγκολάν, ενώ ο ίδιος έδωσε την ασίστ για το τέρμα του Ζερβίνιο στο 90+3', με τον Ιβοριανό να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Στον αντίποδα, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ είχε ευκαιρίες για την ισοφάριση ωστόσο ο Ντε Σάνκτις και το δοκάρι που σταμάτησε τον Γιόζιπ Ίλιτσιτς στο 61ο λεπτό δεν της επέτρεψαν να πετύχει γκολ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.