Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πρώτες νίκες για Ατλέτικο, Μπιλμπάο και Σεβίλλη (videos)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πρώτες νίκες για Ατλέτικο, Μπιλμπάο και Σεβίλλη (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/8/2014 02:02
Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Ατλέτικο η οποία κέρδισε με 2-1 την Εϊμπάρ με γκολ των Μιράντα (12’) και Μάντζουκιτς (25’), ωστόσο στη συνέχεια έριξε ρυθμό και οι νεοφώτιστοι μείωσαν ενώ είχαν ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Μετά τη γκέλα της πρεμιέρας κόντρα στην Ράγιο Βαγιεκάνο, η Ατλέτικο πήρε την πρώτη της νίκη στη Πριμέρα, καθώς κέρδισε με 2-1 την Εϊμπάρ.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησε δυνατά και πήρε προβάδισμα στο 12ο λεπτό με κεφαλιά του Μιράντα έπειτα από κόρνερ, ενώ στο 25’ μετά από φάουλ του Γκάμπι, ο Μάντζουκιτς μιμήθηκε τον συμπαίκτη του, καθώς με κεφαλιά «έγραψε» το 2-0.

Η Εϊμπάρ δεν πτοήθηκε και μείωσε στο 33’ με ωραίο γκολ του Αμπρααμ, ενώ στην επανάληψη, είχε ευκαιρίες και για την ισοφάριση, με τον Μογιά να κρατάει το 2-1 για τους γηπεδούχους, που πανηγύρισαν έστω και δύσκολα το πρώτο τρίποντο τη φετινή σεζόν.

Πρώτες νίκες για Μπιλμπάο, Σεβίλλη


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πρώτες νίκες για Ατλέτικο, Μπιλμπάο και Σεβίλλη (videos)
Πρώτη νίκη και για τη Μπιλμπάο, καθώς η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε κέρδισε με 3-0 τη Λεβάντε στο «Σαν Μαμές».

Αντούριθ (32’), Ιτουράσπε (51’) και Μουνιαϊν (76’) οι σκόρερ των Βάσκων, με τη ομάδα των Βύντρα και Καράμπελα (βασικοί) να γνωρίζει δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

Πρώτη νίκη πανηγύρισε και η Σεβίλλη, η οποία με γκολ των Μπάκα (34’) και Ιμπόρα (57’) κέρδισε με 2-1 στην έδρα της Εσπανιόλ, ενώ ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Κόρδβα με τη Θέλτα.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.