Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πρώτη γκέλα για Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ: Πρώτη γκέλα για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2014 23:28
Όπως και πέρσι, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα του Παναιτωλικού, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1, με τους «ερυθρόλευκους» να ανοίγουν το σκορ στο 47’ με τον Κασάμι και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 79’ με τον Κούσα.

Πρώτη βαθμολογική απώλεια για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και έφτασε τους 4 βαθμούς μετά από 2 αγώνες.

Κακή εμφάνιση για τον Ολυμπιακό στο πρώτο μέρος, καθώς o Παναιτωλικός μπλόκαρε τους φιλοξενούμενους οι οποίοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι δεν κλείστηκαν πίσω και είχαν καλή στιγμή με κεφαλιά του Κούσα στο 16’ για να ανοίξουν το σκορ.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά, καθώς στο 47’ ο νεοεισελθόντας Κασάμι άνοιξε το σκορ με κεφαλιά έπειτα από ωραία ενέργεια του Ελαμπντελαουί.

Οι «ερυθρόλευκοι» με την είσοδο του Ελβετού είχαν τον έλεγχο και έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Διαμαντάκο στο 56’ για δεύτερο γκολ, ενώ στο 76’ ο Ράφαελ έσωσε σωτήρια την προβολή του Μποτία.

Ωστόσο στο 79’ ο Παναιτωλικός έφτασε στην ισοφάριση, με τον Κούσα να ισοφαρίζει σε 1-1 με κεφαλιά, χαρίζοντας έτσι το βαθμό της ισοπαλίας στους γηπεδούχους.

Με δέκα παίκτες από το 82ο λεπτό ο Ολυμπιακός με τον Εντινγκά να αποχωρεί τραυματίας, ενώ νωρίτερα αποχώρησε με τραυματισμό στον αστράγαλο και ο Μανιάτης.

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κ. Μαρτίνες, Κούσας, Άλβες, Καπέλ, Μαλεζάς, Γοδόϊ, Ν. Μαρτίνες, Μύγας (57’ Κόρμπος), Παπουτσογιαννόπουλος (68’ Θεοδωρίδης).

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μανιάτης (74’ Σαβιόλα), Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουάκου, Εντινγκά, Ντουρμάζ (58’ Μπουχαλάκης), Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Διαμαντάκος, Ντοσεβί (46’ Κασάμι).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.