Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλα ολκής η Μάντσεστερ Σίτι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλα ολκής η Μάντσεστερ Σίτι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2014 18:54
Με όμορφο γκολ του Ντιούφ στο 58', η Στόουκ κέρδισε με 1-0 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» και σημείωσε την μεγάλη έκπληξη της 3ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία μετά τη μεγάλη νίκη της με 3-1 κόντρα στη Λίβερπουλ, γνώρισε ήττα-σοκ με 1-0 από τη Στόουκ στο «Έτιχαντ»!

«Χρυσός» σκόρερ για τους «πότερς» ήταν ο Ντιούφ ο οποίος διένυσε σχεδόν όλο το γήπεδο και αφού πέρασε τον Κομπανί, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χαρτ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 στο 58’.

Κακή εμφάνιση για την Σίτι, η οποία είχε την υπεροχή, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες με εξαίρεση ένα σουτ του Τουρέ που βρήκε στο δοκάρι της Στόουκ στο φινάλε του πρώτου μέρους και ακόμα μια καλή στιγμή με τον Ιβοριανό ένα λεπτό πριν το γκολ των φιλοξενούμενων.

Από την πλευρά της, η Στόουκ είχε ευκαιρίες με τους Ντιούφ και Κράουτς για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να «κλειδώσει» τη νίκη, ενώ στο πρώτο ημίχρονο διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Ντιούφ από τον Κολάροφ. Φωνές και για τη Σίτι η οποία ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Τουρέ από τον Γουίλσον στο 87’.

3x3 για Σουόνσι, ονειρική επιστροφή για Ζαχά στη Πάλας


Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλα ολκής η Μάντσεστερ Σίτι (video)
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Σουόνσι η οποία κέρδισε με 3-0 την Γουέστ Μπρομ του Γιώργου Σαμαρά (εκτός αποστολής) έκανε το 3x3 και μέχρι στιγμής βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Δύο γκολ σημείωσε ο Ντάιερ (2’, 71’) μετά από δύο ασίστ του Σίγκουρτσον (έφτασε τις 4 σε τρία παιχνίδια) ενώ το άλλο τέρμα σημείωσε ο Ρούτλετζ (24’).

Μεγάλη νίκη και για τη Σαουθάμπτον η οποία παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη Γουέστ Χαμ (27’ Νομπλ), πήρε τη νίκη με 3-1 στο «Άπτον Παρκ», με τον Σνάιντερλιν να σημειώνει δύο γκολ (45’, 68’), ενώ ο Πελέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 83’.

Μεγάλο παιχνίδι στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», όπου Νιούκαστλ και Κρίσταλ Πάλας ήρθαν ισόπαλες 3-3, με τον Ζαχά να πραγματοποιεί ονειρική επιστροφή στους Λονδρέζους καθώς ισοφάρισε με γκολ στο 90+5’ χαρίζοντας το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Γουόρνοκ ο οποίος έκανε ντεμπούτο.

Τέλος, πρώτη νίκη για την ΚΠΡ η οποία κέρδισε με 1-0 τη Σάντερλαντ με γκολ του Όστιν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.