Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Ήττα για ΠΑΟΚ στη Μολδαβία (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Ήττα για ΠΑΟΚ στη Μολδαβία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/8/2014 23:07
Ήττα με 1-0 από τη Ζίμπρου στη Μολδαβία γνώρισε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος παρουσίασε πρόβλημα στο σκοράρισμα και το πλήρωσε, καθώς ο Μπούργκιου πέτυχε γκολ στο 79’ και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να καλείται να ανατρέψει πλέον το σκορ στην Τούμπα. Από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες.

Παρότι είχε την υπεροχή, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και το πλήρωσε, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από τη Ζίμπρου στη Μολδαβία και καλείται να ανατρέψει το σκορ στη ρεβάνς της Τούμπας για να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και είχε ευκαιρίες και δοκάρι στο 37’ με τον Κατσικά, ωστόσο στην επανάληψη παρουσίασε προβλήματα στην δημιουργία και ο Μπούργκιου κατάφερε να σκοράρει στο 79’, με τους γηπεδούχους να είχαν και δοκάρι στο φινάλε για να πετύχουν δεύτερο γκολ!

Το ματς:


Γιουρόπα Λιγκ: Ήττα για ΠΑΟΚ στη Μολδαβία (video)
Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε για πρώτη φορά στο 5ο λεπτό με σουτ του Κίτσου που απόκρουσε ο Ρούσου. Οι Μολδαβοί προτίμησαν να δώσουν χώρο στον ΠΑΟΚ, ο οποίος απείλησε στη συνέχεια με δύο σουτ των Μαντούρο (20’) και Μακ (21’).

Ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος, δεν απειλήθηκε και θα μπορούσε να κάνει το 1-0 πριν το ημίχρονο, με τον Κατσικά να σημαδεύει το δοκάρι των γηπεδούχων στο 37’, ενώ στο 44’ είχε νέα καλή στιγμή με σουτ του Μακ.

Στην επανάληψη, η Ζίμπρου έχασε την πρώτη της ευκαιρία με σουτ του Σπατάρου στο 52’, με τον ΠΑΟΚ να απαντάει στο 56’ με σουτ του Μακ που βρήκε στα σώματα των γηπεδούχων. Ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε την κατοχή ωστόσο παρουσίασε προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι και οι Μολδαβοί είχαν νέα ευκαιρία στο 68’ με σουτ του Κλίμοβιτς που απόκρουσε ο Γλύκος.

Τελικώς στο 79’ η Ζίμπρου κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Μπούργκιου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Ο ΠΑΟΚ μετά το γκολ προσπάθησε κυρίως με σέντρες να δημιουργήσει προϋποθέσεις για την ισοφάριση χωρίς όμως αποτέλεσμα και στο φινάλε οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο γκολ, με τον Αλεξέεφ να σημαδεύει το δοκάρι του Γλύκου στο 90’.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.