Στην Γ' Εθνική η Δόξα Δράμας

Στην Γ' Εθνική η Δόξα ΔράμαςΑδυναμία συμμετοχής στη Football League δήλωσε η Δόξα Δράμας, η οποία θα ακολουθήσει το δρόμο της πτώχευσης και της επανεκκίνησης από τη Γ’ Εθνική.

Δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League η Δόξα Δράμας, καθώς η προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα και θα υπάρξει «πτώχευση» για να κάνει ο σύλλογος επανεκκίνηση από τη Γ’ Εθνική.

Μάλιστα στην ανακοίνωση γίνεται λόγος πως η νέα αρχή θα γίνει με νέους ανθρώπους που δεν είχανε στο παρελθόν καμία εμπλοκή με τα διοικητικά της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση:


«Το Δ.Σ. της προσωρινής διοίκησης της Π.Α.Ε. "Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ" αποφάσισε να δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League, καθώς επίσης και την έναρξη συζητήσεων, σε συνεργασία με το Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, για τον ορισμό διοικούσας επιτροπής, η οποία θα αναλάβει τη δήλωση συμμετοχής στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, καθώς επίσης και όλη την ευθύνη για τη νέα αρχή της ΔΟΞΑΣ μας.

Η διοικούσα επιτροπή θα αφορά πρόσωπα, τα οποία δεν είχανε στο παρελθόν καμία εμπλοκή με τα διοικητικά της Π.Α.Ε. αλλά και του Γ.Σ.. Οι συζητήσεις ξεκινούν από σήμερα, καθώς αρκετοί είναι αυτοί , οι οποίοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους, να αναλάβουν το τιμόνι της ιστορικής μας ΔΟΞΑΣ για μια νέα αρχή, σε νέες βάσεις, με αποκλειστική συνεργασία των τμημάτων υποδομής του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ καθώς και του Π.Σ. ΔΟΞΑ ΑΝΤ. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ.

Η προσωρινή διοίκηση μετά τις συνομιλίες-διεργασίες θα δηλώσει παραίτηση και θα υπογράψει υπόμνημα στήριξης στο Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και στη διοικούσα επιτροπή που θα προκύψει, για να "χτίσουμε" ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη νέα ΔΟΞΑ».Ομάδα που αφορά: ΜΕΤΑ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: