Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Πήρε προβάδισμα η Ομόνοια, «λύγισε» η ΑΕΛ (videos)

Γιουρόπα Λιγκ: Πήρε προβάδισμα η Ομόνοια, «λύγισε» η ΑΕΛ (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/8/2014 21:48
Η Ομόνοια αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Ντιναμό Μόσχας και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ενόψει της ρεβάνς στην Κύπρο, όχι όμως και η ΑΕΛ, η οποία παρότι προηγήθηκε κόντρα στην Τότεναμ, τελικώς ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 και ψάχνει πλέον ένα θαύμα στο Λονδίνο.

Μεγάλη εμφάνιση για την Ομόνοια η οποία απέσπασε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Ντιναμό Μόσχας, σκορ που της δίνει αρκετές ελπίδες για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η κυπριακή ομάδα πήρε προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό με κεφαλιά του Λομπιανίτζε, ωστόσο μετά από κόρνερ του Βαλμπουενά στο 33’, ο Σαμπά ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά, με τον διαιτητή να μην βλέπει πως ο παίκτης της Ντιναμό κρατούσε από τους ώμους στον Στεπάνοφ για να πάρει καλύτερη θέση.

Ωστόσο η Ομόνοια δεν πτοήθηκε και στο 59’ πέτυχε δεύτερο γκολ με δυνατό σουτ του Φοφανά! Μάλιστα δύο λεπτά μετά ο Κοκορίν είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τους γηπεδούχους με αριθμητικό μειονέκτημα, όμως αυτό δεν εμπόδισε τους Ρώσους από την ισοφάριση, με τον Μπάτνερ να «γράφει» το 2-2 στο 71’ με ωραίο τελείωμα.

Η κυπριακή ομάδα είχε δοκάρι στο 82’ με σουτ του Ράμος για να ξαναπάρει προβάδισμα, με το 2-2 να μένει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης, σκορ που όμως δίνει το προβάδισμα στην Ομόνοια ενόψει της ρεβάνς στην έδρα της

«Λύγισε» στο τέλος η ΑΕΛ, «καθάρισε» η Βιγιαρεάλ


Γιουρόπα Λιγκ: Πήρε προβάδισμα η Ομόνοια, «λύγισε» η ΑΕΛ (videos)
Παρότι προηγούνταν για 74’ λεπτά κόντρα στην Τότεναμ, η ΑΕΛ δεν άντεξε την πίεση της αγγλικής ομάδας, η οποία πήρε τη νίκη με 2-1 στην Κύπρο και παράλληλα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο Λονδίνο.

Η ΑΕΛ είχε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και πήρε προβάδισμα στο 14’ με γκολ του Σαρδινέρο, ο οποίος είχε καλή ευκαιρία στο 33’ για δεύτερο τέρμα, με τον Γιορίς να του λέει «όχι».

Ωστόσο στην επανάληψη, η Τότεναμ ανέβασε ρυθμό και κατάφερε να φέρει… τούμπα το παιχνίδι χάρη στα τέρματα των Σολδάδο (74’) και Κέιν (80’).

Στα άλλα παιχνίδια, η Βιγιαρεάλ «καθάρισε» από το πρώτο ματς την πρόκριση, καθώς κέρδισε με 3-0 την Αστάνα εκτός έδρας χάρη σε γκολ των Κάνι (33’), Ντος Σάντος (48’) και Γκασπάρ (84’).

Από την άλλη, σκορ πρόκρισης πήρε και η Λέγκια Βαρσοβίας η οποία κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας την Ακτόμπε, ενώ νίκη με το ίδιο σκορ πήρε στην Ολλανδία η Αιντχόβεν επί της Σαχτιόρ Σολιγκόργκ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.