Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Ντουρμάζ, κοντά σε Μπενφίκα ο Σάμαρης

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Ντουρμάζ, κοντά σε Μπενφίκα ο Σάμαρης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/8/2014 14:50
Μια «ανάσα» στην απόκτηση του Τζίμι Ντουρμάζ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος φέρεται ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τη Γκεντσλερμπιρλιγκί για την απόκτηση του, την ώρα που ο Ανδρέας Σάμαρης βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενφίκα.

Εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς πληροφορίες από τα τουρκικά Μέσα αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τζίμι Ντουρμάζ από την Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Ο 25χρονος Σουηδός εξτρέμ (τουρκικής καταγωγής) είχε απασχολήσει και νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι τον Ολυμπιακό και φαίνεται πως ο παίκτης θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες η τουρκική ομάδα έχει απαντήσει θετικά σε πρόταση περίπου 2 εκατ. ευρώ και ο παίκτης αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην χώρα μας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Ντουρμάζ σημείωσε 6 γκολ σε 32 παιχνίδια στο τουρκικό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν, ενώ έχει 17 συμμετοχές και ένα γκολ με την Εθνική Σουηδίας.

Κοντά σε Μπενφίκα ο Σάμαρης


Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Ντουρμάζ, κοντά σε Μπενφίκα ο Σάμαρης
Από την άλλη, πολύ κοντά στην αποχώρηση βρίσκεται ο Ανδρέας Σάμαρης, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Μπενφίκα κατέθεσε πρόταση που ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Έλληνα μέσου!

Μάλιστα σημερινό πρωτοσέλιδο της «Record» υποστήριζε πως η προσφορά της Μπενφίκα έφτανε τα 9 εκατ. ευρώ, ωστόσο οι νέες πληροφορίες αναφέρουν πως οι «αετοί» επανήλθαν με βελτιωμένη πρόταση που ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια.

Εάν αυτό ισχύει τότε πολύ δύσκολα ο Ολυμπιακός θα αρνηθεί την προσφορά της Μπενφίκα και ο Σάμαρης θα αποτελέσει παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.