Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σουάρες: «Αισθάνομαι ξανά ποδοσφαιριστής»

Σουάρες: «Αισθάνομαι ξανά ποδοσφαιριστής»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/8/2014 16:57
Χαρούμενος που επέστρεψε στις προπονήσεις δήλωσε ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος πρόσθεσε πως ανυπομονεί να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και να αγωνιστεί στο «Καμπ Νου».

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα έκανε ο Λουίς Σουάρες παρότι δεν θα μπορέσει να παίξει σε επίσημο ματς πριν τα τέλη Οκτωβρίου.

Μάλιστα ο Ουρουγουανός επιθετικός δήλωσε πως αισθάνεται ξανά ποδοσφαιριστής, τόνισε πως πληρώνει το λάθος του, ενώ πρόσθεσε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα»:

Σουάρες: «Αισθάνομαι ξανά ποδοσφαιριστής»
«Είμαι χαρούμενος που αισθάνομαι ξανά ποδοσφαιριστής. Ανυπομονούσα να ξεκινήσω τις προπονήσεις. Ήταν μια περίεργη κατάσταση. Πληρώνω για ένα λάθος που έκανα και για το οποίο έχω απολογηθεί. Όλο αυτό θα ξεχαστεί. Κοιτάζω μόνο μπροστά και πότε θα φορέσω τη φανέλα της ομάδας που πάντα ονειρευόμουν.

Τώρα θα πρέπει να περιμένω να παίξω και να ζήσω πως είναι να παίζεις στο «Καμπ Νου». Είμαι ευγνώμων στην Μπαρτσελόνα για όσα έχει κάνει για μένα τις τελευταίες εβδομάδες. Μου έχουν φερθεί εξαιρετικά και το εκτιμώ πολύ γιατί πραγματοποιώ το όνειρο μου
».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.