Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Αλφάρο

Υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Αλφάρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/8/2014 15:49
Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Αλεχάντρο Αλφάρο, καθώς οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο.

Ο Αλεχάντρο Αλφάρο θα είναι το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού για το φετινό καλοκαίρι, καθώς οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται σαν δεξιός εξτρέμ, αλλά και σαν περιφερειακός φορ.

Ο 27χρονος Ισπανός άσος αγωνίζεται από το 2011 στην Μαγιόρκα και την περασμένη σεζόν σημείωσε 9 γκολ και 9 ασίστ σε 38 παιχνίδια στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, ενώ τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνίστηκε στη Πριμέρα, μετρώντας 8 γκολ σε 56 παιχνίδια. Ο ίδιος ξεκίνησε την καριέρα του στην Σεβίλλη ενώ η πιο παραγωγική χρονιά του ήταν τη σεζόν 2008/09 στη Τενερίφη, όπου σημείωσε 20 γκολ σε 42 παιχνίδια στη Σεγούντα.

Ο Αλφράρο, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο, ήταν ο βασικός στόχος του Παναθηναϊκού, ωστόσο το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια για την απόκτηση του Αμπέντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.