Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βενγκέρ: «Θέλω να κρατήσω τον Κάμπελ»

Βενγκέρ: «Θέλω να κρατήσω τον Κάμπελ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/8/2014 14:58
Την πρόθεση να δώσει ευκαιρία στον Τζόελ Κάμπελ εξέφρασε ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Στα σχέδια του Αρσέν Βενγκέρ ενόψει της νέας σεζόν φαίνεται να βρίσκεται ο Τζόελ Καμπελ, καθώς ο Αλσατός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως θα ήθελε να του δώσει μια ευκαιρία:

«Προπονείται με μεγάλη αφοσίωση. Ήρθε από ένα μη ανταγωνιστικό κόσμο, σε έναν κόσμο με υπερ-ανταγωνισμό. Αν και άργησε, έχει προσαρμοστεί και αυτή τη στιγμή είναι μέλος της ομάδας μας. Είχε μια πολύ καλή προετοιμασία και έπαιξε καλά κόντρα στη Μπενφίκα. Θα ήθελα να τον κρατήσω», δήλωσε ο Βενγκέρ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του Κάμπελ συνδέεται με το ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον Κώστα Μανωλά, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι «κανονιέρηδες» είναι διατεθειμένοι να δώσουν χρηματικό ποσό συν τον Κοσταρικανό άσο με τη μορφή δανεισμού προκειμένου να πείσουν τον Ολυμπιακό να πει το «ναι» για την παραχώρηση του Έλληνα αμυντικό.

Το γκολ του Κάμπελ στο φιλικό με τη Μπενφίκα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.