Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Λιμπερταδόρες: Το σήκωσε η Σαν Λορέντζο (videos)

Κόπα Λιμπερταδόρες: Το σήκωσε η Σαν Λορέντζο (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/8/2014 14:06
Το πρώτο Κόπα Λιμπερταδόρες στην ιστορία της κατέκτησε η Σαν Λορέντζο η οποία κέρδισε με 1-0 την Νασιονάλ Ασουνσιόν χάρη σε πέναλτι του Ορτιγκόσα (36’) και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, κατέκτησε το τρόπαιο!

«Χρυσή» σελίδα στην ιστορία της έγραψε η Σαν Λορέντζο, καθώς η ομάδα της Αργεντινής κέρδισε με 1-0 την Νασιονάλ Ασουνσιόν και κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Ορτιγκόσα, ο οποίος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 36’ διαμόρφωσε το τελικό 1-0, σκορ που ήταν αρκετό για να δώσει τον τίτλο στη Σαν Λορέντζο.

Έτσι η ομάδα της Αργεντινής θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων (10-20 Δεκεμβρίου στο Μαρόκο), εκεί όπου θα δώσει το παρών και η Ρεάλ Μαδρίτης ως πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Μάλιστα η Σαν Λορέντζο έγινε η 8η διαφορετική ομάδα από την Αργεντινή που κατακτά το τρόπαιο, με τη χώρα του τανγκό να μετράει πλέον 23 κατακτήσεις έναντι 17 της Βραζιλίας.

Να σημειωθεί πως το βραβείο του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης μοιράστηκαν οι Ντος Σάντος (Σέρο Πορτένο) και Νίκο Ολιβερα (Ντεφενσόρ) με 5 τέρματα

Το γκολ:




Η απονομή:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.