Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίκη πριν τη Μίντιλαντ για Παναθηναϊκό (video)

Νίκη πριν τη Μίντιλαντ για Παναθηναϊκό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/8/2014 00:16
Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τη Μίντιλαντ, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 την Παναχαϊκή με γκολ του Μπεργκ σε φιλικό που διεξήχθη στη Λεωφόρο.

Φιλική νίκη με 1-0 απέναντι στη Παναχαϊκή πήρε ο Παναθηναϊκός, με τους περισσότερους παίκτες να βλέπουν περισσότερο ως αγγαρεία το παιχνίδι που ήταν το τελευταίο τεστ των «πρασίνων» πριν τον αγώνα με τη Μίντιλαντ για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ (21/8).

Σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο Μάρκους Μπέργκ ο οποίος σκόραρε με σουτ στο 54ο λεπτό. Οι «πράσινοι», οι οποίοι είχαν κλείσει τους χώρους και δεν απειλήθηκαν από Παναχαϊκή, δημιούργησαν ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα, με τον Μπέργκ να χάνει καλή στιγμή στο 72’, ενώ στο 89’ ο Καρέλης δεν κατάφερε να κερδίσει σε τετ-α-τετ τον γκολκίπερ της Παναχαϊκής.

Στα αξιοσημείωτα το ντεμπούτο του Μπούι ο οποίος έδειξε πως χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του, αλλά και η επιστροφή του Μπαιράμι στην ενεργό δράση μετά από 6 μήνες.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος (66' Σπυρόπουλος), Ρισβάνης (46’ Σίλντενφελντ), Κουτρουμπής (46’ Τριανταφυλλόπουλος), Χουχούμης (75' Μπαϊράμι), Μέντες (46’ Πράνιτς), Δώνης (46’ Λαγός), Μπούι (66' Νάνο), Ντίνας (46’ Ατζαγκούν), Καρέλης και Μπεργκ

Παναχαϊκή: Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Άλμπι, Γκατιάγκα, Στεργίδης, Μαρουκάκης, Ντακόστα, Μασούρας, Μπαλού, Κοντοχρήστος, Τσώνης. Στο β' μέρος έπαιξαν και οι Κοντοπίδης, Πλέγας, Τσούπρος, Χαρτσιάς, Ζλατκόφσκι, Αναστασόπουλος, Πατηνιώτης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.