Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίτσελ: «Θα ανακοινωθεί άμεσα ο επιθετικός»

Μίτσελ: «Θα ανακοινωθεί άμεσα ο επιθετικός»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/8/2014 00:26
Στην αποκάλυψη πως ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει ποιος θα είναι ο επιθετικός που θα αποκτηθεί προχώρησε ο Μίτσελ, ο οποίος πρόσθεσε πως θα υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις!

Με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova μετά το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Μπιλμπάο, ο Μίτσελ αποκάλυψε πως η ομάδα έχει ήδη καταλήξει στον επιθετικό που επιθυμεί να αποκτήσει και μάλιστα τόνισε πως θα ανακοινωθεί άμεσα:

«Έχουμε ήδη αποφασίσει ποιος θα είναι. Άμεσα θα ανακοινωθεί, δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο τώρα».

Για την κατάσταση των Μποτία και Αφελάι ανέφερε: «Δεν θέλω να κάνω διακρίσεις. Όλοι οι παίκτες έχουν προσπαθήσει πολύ και είναι κρίμα να κάνουμε επιλογή. Έχουμε καινούριους ποδοσφαιριστές που μας αρέσουν, μπορεί να έρθουν κι άλλοι και πρέπει να πάρουμε αποφάσεις που μπορεί να είναι άδικες».

Για την εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» στο σημερινό φιλικό τόνισε: «Μας έλειψε ο ρυθμός, κάτι που ήταν φυσιολογικό, αλλά μας έλειψε και η ακρίβεια. Λόγω αυτής της έλλειψης, χάσαμε τον έλεγχο μέσα στο γήπεδο κάποιες στιγμές και χρειάστηκε να καταβάλλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έχει πι γρήγορο ρυθμό, καθώς βρίσκεται έξι μέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματός της . Το ματς είχε απ’ όλα. Και καλά και άσχημα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.