Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε στην Τσέλσι ο Ντρογκμπά

Επέστρεψε στην Τσέλσι ο Ντρογκμπά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/7/2014 21:34
Στην ομάδα της καρδιάς του επέστρεψε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Τσέλσι και το επόμενο καλοκαίρι αναμένεται να αναλάβει πόστο στο τεχνικό τιμ δίπλα στον Μουρίνιο.

Τη φανέλα της Τσέλσι θα φορέσει ξανά ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, καθώς οι «μπλε» ανακοίνωσαν την απόκτηση του για τον επόμενο χρόνο και έτσι ο Ιβοριανός επιθετικός και θρύλος των Λονδρέζων, θα τελειώσει την σπουδαία καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του.

Η είδηση είχε ακουστεί για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο και επιβεβαιώθηκε, καθώς σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, ο 36χρονος επιθετικός αναμένεται να αναλάβει πόστο στο τεχνικό τιμ δίπλα στον Μουρίνιο στο φινάλε της σεζόν.

Επέστρεψε στην Τσέλσι ο Ντρογκμπά
«Ήταν μια εύκολη απόφαση. Δεν θα μπορούσα να απορρίψω την ευκαιρία να εργαστώ ξανά με τον Ζοσέ. Όλοι γνωρίζουν την εξαιρετική σχέση που έχω με την ομάδα και πάντα ένιωθα σαν το σπίτι μου εδώ. Οι στόχοι και η δίψα μου παραμένει η ίδια και ανυπομονώ να βοηθήσω τη ομάδα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου», δήλωσε ο Ντρογκμπά ο οποίος μετράει 157 γκολ σε 341 συμμετοχές με τη φανέλα της Τσέλσι

(Διαβάστε εδώ το αφιέρωμα για την επιστροφή του Ντρογκμπά στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» ως παίκτης της Γαλατά).

Από την πλευρά του ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε: «Έρχεται στην Τσέλσι, καθώς είναι ένας απ’ τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη. Ξέρω την προσωπικότητά του και δεν έρχεται πίσω στην ομάδα, βασισμένος σε όσα έχει κάνει στο παρελθόν. Έρχεται με την προοπτική να γράψει νέα ιστορία».

Πλέον μένει να δούμε τι θα γίνει με την περίπτωση του Ρομέλου Λουκάκου. Υπενθυμίζεται πως στην ομάδα υπάρχουν πλέον τρεις σέντερ φορ (Ντιέγκο Κόστα, Φερνάντο Τόρες και ο Ντρογκμπά) και είναι αμφίβολο εάν ο Βέλγος επιθετικός θα παραμείνει στους «μπλε» την ώρα που η Έβερτον βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα για την απόκτηση του.

ΌΛΑ τα γκολ του Ντρογκμπά με τη φανέλα της Τσέλσι:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.